Koji ste non-horror zadnji gledali ?

Sve o industriji, VHS, DVD, filmovi iz kućne radinosti itd.
Post Reply
Betmen

Post by Betmen » 29 Sep 2007, 15:02

The Invisible http://www.imdb.com/title/tt0435670/

Zanimljiv filmic :)

Vorador

Post by Vorador » 29 Sep 2007, 17:05

john_constantine wrote:
Vorador wrote:Enter the Dragon - kakav klasik! mogu ga stalno gledati. btw u dodacima sam saznao da je jackie chan bio stuntman u filmu :D
i u Fist of fury. A enter of dragon, u onoj sceni u špilji, kada dohvati negativca iza leđa i slomi mu vrat.
prikazali su točno koju scenu u dokumentarcu. uopće ga ne nisam skužio prvi put

Unreal

Post by Unreal » 29 Sep 2007, 20:51

Cobra- fakat zabavan trash akcić. :) Dobra režija,dobar soundtrack,odlična akcija i dosta cool glavni lik. Priča nije nekaj,no ajde i dalje sam uživao. Općenito obožavam ovakve akcijske filmove , šteta što su ih zamjenili sa filmovima tipa Matrix(too much slow motion) i glupostima poput XxX.

john_constantine

Post by john_constantine » 29 Sep 2007, 23:17

DOA - baš sam se dobro zabavio iako sam mislio da će mi biti sranje. 90 % akcije, loša, ali brza priča, Eric roberts, i dobre scene borbe. Vrijedno gledanja, mozak na pašu i uživajte. :wink: Mnogo bolje od Charlijevih anđela.
Michel puši karu.

Unreal

Post by Unreal » 29 Sep 2007, 23:26

john_constantine wrote:DOA - baš sam se dobro zabavio iako sam mislio da će mi biti sranje. 90 % akcije, loša, ali brza priča, Eric roberts, i dobre scene borbe. Vrijedno gledanja, mozak na pašu i uživajte. :wink: Mnogo bolje od Charlijevih anđela.
Upravo si me nagovorio da pogledam film :lol: :wink:

elrania

Post by elrania » 30 Sep 2007, 02:59

u, zgodan avatar

ot: evo, od svih stvari koje sam danas uhvatila na tvu pogledah jedino 8mm kak se spada
napokon
bas mi je dobro sjeo film, al ne bih se zalila da je za par nijansi brutalniji, suroviji i da je malo dramaticniji
tematika mi je odlicna, bas po mjeri, ali fali mi nesto u filmu sto ga je moglo uciniti puno boljim od onoga sto jest

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Sep 2007, 08:59

elrania wrote:u, zgodan avatar

ot: evo, od svih stvari koje sam danas uhvatila na tvu pogledah jedino 8mm kak se spada
napokon
bas mi je dobro sjeo film, al ne bih se zalila da je za par nijansi brutalniji, suroviji i da je malo dramaticniji
tematika mi je odlicna, bas po mjeri, ali fali mi nesto u filmu sto ga je moglo uciniti puno boljim od onoga sto jest
je, slažem se, baš dobar film, ali nikako ne mogu progutati scenu kada ide spaliti tipa, a zove majku radi duševne potpore. :roll:
Michel puši karu.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 30 Sep 2007, 12:35

john_constantine wrote:DOA - baš sam se dobro zabavio iako sam mislio da će mi biti sranje. 90 % akcije, loša, ali brza priča, Eric roberts, i dobre scene borbe. Vrijedno gledanja, mozak na pašu i uživajte. :wink: Mnogo bolje od Charlijevih anđela.
jebote od svih tih trebica koje prodefiliraju na filmu ti spomeneš samo erica robertsa :lol:

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 30 Sep 2007, 12:56

TMNT - ovaj novi i sva ona tri stara 8)
Nije loše...štoviše sasvim dobri dječiji filmovi 8)
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Sep 2007, 13:21

HorrorHR wrote:
jebote od svih tih trebica koje prodefiliraju na filmu ti spomeneš samo erica robertsa :lol:
ah, da sam spomenuo trebice, onda bi bio seksualni manijak. :lol:
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 30 Sep 2007, 21:09

Death proof - stvarno preodličan, prejeben, sjajan film. Ne mogu baš reći da je remek djelo jer kao što je običaj kod Tarantinovih filmova, uvijek ima nešto čime zajebe stvar. Za razliku od DOA, ovdje su cure toliko seksi da bi ih rado držao sve u podrumu. :oops: Naročito michelle rodriguez i onu kaskaderku na haubi auta. :D Ali kvragu, tih jedan sat filma, kao i slučaju s Kill Billom, ma jebem mu, to je zanimljivo samo njemu. Užitak je gledati one filmske plakate na zidu, pa odličan izbor glazbe, ali razgovori su pomalo dosadni i previše ih je za jedan akcijski film. A i nisu baš svi dijalozi tako zabavni, a niti nema baš nekih posebnih za pamćenje. Nije to kvragu Big Lebowski.
No, ono najjače u filmu je baš Kurt Russel, koji je i dalje cool. A tek ples u krilu s Michele Rodriguez. Ali naročito odlična scena ubojstva cure u vozilu. Tada sam u toj sceni u praznom kinu rekao Jebote! :o A tek odlična i brutalna scena razbijanja auta za curama, i to trostruka. Genijalno.
Ali drugi dio filma je ipak najjači, istina, izludila me glupa crno bijela boja koja čak niti nema smisla. Za kill bill je bila posveta crno bijelim japanskim filmovima, ali ne znam za akcijski film s autima koji je crno bijelo. Ali zabavne sitnice kao cherleaderica koja je naravno glupa, kao što je običaj u filmovima. Ali prva scena vožnje s curom na haubi je i više nego dobra, ali najjače je tek kada Kurt počne ganjati cure. :D E onda počinje prava stvar, a tek uzvrat.

SPOILER

Ali jebote, kurt russel mi je bio toliko cool da sam se baš nadao da će uspjeti ubiti te cure. :mrgreen: :mrgreen: Završna scena mlaćenja je možda malo pretjerana, ali baš zabavna. I još sam ostao do kraja špice. :D
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 01 Oct 2007, 08:55

taman pogledala x men: the last stand
a nije mi nista posebno... nasmijah se par puta, ali vise manje sam ga ravnodusno gledala... tek toliko da mogu rec da pogledah sve
heh, ni ne sjecam se vise sto je bilo u filmu lol

Dragonrage

Post by Dragonrage » 01 Oct 2007, 09:50

elrania wrote:
Dragonrage wrote:V for Vendetta 4/5 - Lik je fenomenalan, načitani filozof i romantik koji jednako dobro barata riječima i mačem, te u cjelini podsjeća spoj viteza, Zorroa ili jednog od mušketira a ne na stripovskog mutanta, što on u biti i je...
ovo mi se jako svidjelo u filmu - rjecitost, fluentnost i galantnost V-a, no opcenito, film sam po sebi mi je bio nekako prespor... ne znam, nije mi pasao
Tak je i meni bilo na prvo gledanje...presporo...no onda na drugo mi je nekako bolje legao..baš ono taman...ali daleko od toga da mi je fenomenalan.

elrania wrote:u, zgodan avatar

napokon
Eh to sam ja gledao prvi i zadnji puta u kinu 1999. i sjećam se da sam izašao van oduševljen...iako mi je ono sa pozivom majci i traženjem dopuštenja bilo malo bez veze...trebao bih ponovno baciti pogled na film hehe :D
john_constantine wrote: SPOILER

Ali jebote, kurt russel mi je bio toliko cool da sam se baš nadao da će uspjeti ubiti te cure. :mrgreen: :mrgreen: Završna scena mlaćenja je možda malo pretjerana, ali baš zabavna. I još sam ostao do kraja špice. :D
Zato sam ja s početka i bio malo razočaran filmom jer mi nikako nije sjela ta iznenadna promjena Kurtovog lika, tj., njegovog karaktera iz frajera u pičkicu...no kasnije sam skužio da je to baš prejebena fora :D

Betmen

Post by Betmen » 01 Oct 2007, 14:57

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Oct 2007, 17:04

Dragonrage wrote:
john_constantine wrote: SPOILER

Zato sam ja s početka i bio malo razočaran filmom jer mi nikako nije sjela ta iznenadna promjena Kurtovog lika, tj., njegovog karaktera iz frajera u pičkicu...no kasnije sam skužio da je to baš prejebena fora :D
he, istina, ali meni je baš bila zabavna ta promjena karaktera. Prvi put je baš ispao frajer, a drugi put kao ono pravi serijski ubojica, ali frajer. :wink: Naročito je zabavno gledati ga kako "cendra" kada bježi od cura. :D Legenda. :prayer: :prayer:
Ali ne znam kako ti, ali tarantino mi je svakom pojavom odbojan. :bicovanje:
Michel puši karu.

Post Reply