Hvala svima, hvala...
(pristojno pijan)
Hrvatska je za SFRJ slala najbolje predstavnike ! Novi Fosili, dobitna Riva, Tajchi...sve vrhunski.dr_gonzo wrote:Ma, mene razočaralo to što ovi naši nikako da pošalju nešto što valja i onda se čude kad ne prođu polufinale (nabijem ih sve od Maje Šuput do I Bee i Severine...)...a tek sada kada su otišli Runjić i Novković, a ostali Tutić i Huljić smo zasigurno propali...
A di su ona vrimena Popadića i Tome Bebića![]()
(kojemu Huljić nije niti ono crno ispod nokta).....
E, pa ću se ja morati dati u stihoklepce....
opet čestitke na pobjedi još jednom.....
Sasvim normalna pojava, zove se kapitalizam. Kad odrastes, shvatiti ces da je to tako oduvijek bilo, otkako se trgovalo skoljkama i kamencicima, samo sto je potrebno napaliti vecinu populacije na nacionalni ponos i slicno, cisto da se lakse instrumentalizira za ciljeve visih interesnih skupina. Pogledaj samo sva dogadjanja u regiji u proteklih 17 godina i sto se poslije dogadjalo s nacionalnim ekonomijama. Mislis da je do raspada bivse drzave kroz rat doslo zato jer su svi ti narodi ratoborni?horkolerbus wrote:Nikolic je najpametniji politicar u srbiji,to amerikanci i evropska unija znaju i zato neceju pametnog na vlasti nego ove sabane koji ce odmah da prodaju kosovo i dusu i sve ostalo sto vredi ,, za njega su glasali 30% ,kad odvojis kosovo to je preko 50% ,,znaci 50% gradjana male srbije je odjebano u stranu i ne pita se za nista,zar to nije malo bolesno i sebicno![]()
,,,svi sa strane misle da je boris tadic i kostunica demokratija,ali oni imaju samo taj naziv stranke a nema ni mojeg od te demokratije,,,ma ne vredi ni komentarisati ,videcete kako ce prodati kosovo i kako ce prodati sve fabrike i ostalo,vec ima ameri kenjaca u srbiji pun kurac koji su kupili sve velike fabrike
Goni tomu grobara u tri picke materine, samo nam jos jedan takav fali. Kostunjavi i tadolf nisu nista bolji, ali bi nas Toma efektno vratio u 16. vek (sa trenutnog 18.). A sto se prodaje kosova tice, nemamo mi tu vise sta da "prodamo", buduci da je tamo ostalo 5% Srba. Mozemo samo da se nasmesimo kad nam ga preuzmu. Ionako je to vec drzava za sebe svugde sem u UN.horkolerbus wrote:Nikolic je najpametniji politicar u srbiji,to amerikanci i evropska unija znaju i zato neceju pametnog na vlasti nego ove sabane koji ce odmah da prodaju kosovo i dusu i sve ostalo sto vredi ,, za njega su glasali 30% ,kad odvojis kosovo to je preko 50% ,,znaci 50% gradjana male srbije je odjebano u stranu i ne pita se za nista,zar to nije malo bolesno i sebicno![]()
,,,svi sa strane misle da je boris tadic i kostunica demokratija,ali oni imaju samo taj naziv stranke a nema ni mojeg od te demokratije,,,ma ne vredi ni komentarisati ,videcete kako ce prodati kosovo i kako ce prodati sve fabrike i ostalo,vec ima ameri kenjaca u srbiji pun kurac koji su kupili sve velike fabrike
Berza je bila na ivici kolapsa, i sigurno bi otisla u vrazju mater da nisu brze-bolje formirali vladu.Evil Xander wrote:Nadam se da ce Nikolica marginalizirati cim prije, posto su vam se burzovni indeksi srokali de luxe otkako je isplivao na povrsinu, a samim tim je doslo do pada dionica, udjela i drugih vrijednosnih papira u regiji. Moj novac kod vas gubi na vrijednosti, a to onda vec postaje osobno.