World of Warcraft

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Donnie Darko

World of Warcraft

Post by Donnie Darko » 12 May 2009, 19:15

ajmo zapoceti temu o legalnoj drogi :lol:

ja sam nedavno kupio igru i nakon ekperimentiranja sam se odlucio na undead warlocka...doguro sam do 24 lvl.
pumpam najvise affliction od talenata,summonam succubusa (mljaaaaac) i tako..na darksorrowu iam lika,profesije su mi tailorng i enchanting

aj raspiste se, i dajte mi savjete jer su mi dobrodsli jer sam n00bzor 8)
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

maddjuro

Post by maddjuro » 12 May 2009, 19:21

ja sam imao lvl 60 warlocka, la sam odustao, svaki ce ti party trebat 1 ili više warlocka rasi onog soulstonea
ali više se nesjećam sto sam punio, s wow.om sma odusto prije onog prvog expenšona
I may be an idiot, but i am no fool.

Josef K

Post by Josef K » 12 May 2009, 19:27

ja sam došo do 40tog lvla sa troll hunterom i odusto sam.
nije mi se više dalo plačat :lol:
sad ču prek ljetnih počet opet al na private serveru

Donnie Darko

Post by Donnie Darko » 12 May 2009, 19:46

Zadro wrote:ja sam došo do 40tog lvla sa troll hunterom i odusto sam.
pa cek ak si kupio igru mro si i bon... znaci 3mj igranja si imo i dotad si doguro do 40 lvl i onda ti je isteko il?
jel mi se cini 40 lvla u 3 mjeseca premalo cak i za casual igranje :?:
“When you get into one of these groups, there’s only a couple ways you can get out. One is death, the other is mental institutions.”

Josef K

Post by Josef K » 12 May 2009, 19:57

Donnie Darko wrote:
Zadro wrote:ja sam došo do 40tog lvla sa troll hunterom i odusto sam.
pa cek ak si kupio igru mro si i bon... znaci 3mj igranja si imo i dotad si doguro do 40 lvl i onda ti je isteko il?
jel mi se cini 40 lvla u 3 mjeseca premalo cak i za casual igranje :?:
dobio sam 2 mjeseca. davno sam to kupio.
al nisam ti ja tak često igro.
zapravo jako rijetko :lol:
zato sam i presto. pa ču sad onak bzvz kad mi se da na privatnom

Sammy

Post by Sammy » 12 May 2009, 20:29

bio sam ovisan o WoW-u, i to je nesta prestrasno :D
nisam igrao na Blizzard serveru, vec na private-ima (brze dobivam lvl-e), imo sam 2-3 lika na 70-lvl-u, iso po instancama, ubio bossove s ekipom..al s vremenom mi vise nije bilo zanimljivo, tak da sam presto..
al mogo bi sad opet pocet..buraz je nabavio sad ovaj novi WoW - WotLK, i mogao bih opet pocet igrat ( na private-u naravno..)
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

GreenHornet

Post by GreenHornet » 12 May 2009, 20:34

nikad igrao,ne znam pravila ni o cemu se radi,nemam zelju zaigrat. :D
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

maddjuro

Post by maddjuro » 12 May 2009, 20:57

ja sada sam čekam da vidim na što će star trek online ličit, wow, lotr:online, city of villans, to sam igra i odustao, jer naprosto mi dojadilo.

16-bit gaming FTW
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 12 May 2009, 21:03

mene interesira star wars kotor multiplayer, ali samo kao recenzija, nemam volje plaćati mjesečno za to. Guild wars je bio smeće, a nitko ga ne želi badava, što dovoljno govori o kvaliteti igre. :lol:
A wow, nikad nisam volio warcraft, osim ovih manga. Ali trojka mi je bila solidna. Priča odlična, ali igrivost usporeno i dosadno.
Michel puši karu.

Hec

Post by Hec » 07 Jun 2009, 02:44

ja wow igram i sad ali u manjim kolicinama i na to na pvt serveru.... main char mi je mage, a altovi su mi hutner i DK.... sweet^^
"Six strings to cover fear..."

dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 07 Jun 2009, 03:07

Nisam igrao WoW, ali igram Warcraft 3... Inače sam mišljenja da ovakva vrsta igre dobro dođe onome tko nema što cijeli dan raditi ili za bogataše koji ne misle o sutrašnjem danu...

Ovo nije bilo u smislu da vrijeđam igrače WOW-a, nego ovakve se igre ne mogu igrati recimo 2-3 sata i to je to, kao prvo što su zarazne kao drugo moraš svog lika što bolje natuči skilovima...

Više volim odigrati multiplayer pucačinu tipa F.E.A.R ili CoD2 pa recimo odlučiš odigrati 2 sata a to je kojih 8 partija i kud koji mili moji na pivce u grad...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Hec

Post by Hec » 07 Jun 2009, 21:09

dr_gonzo wrote:Nisam igrao WoW, ali igram Warcraft 3... Inače sam mišljenja da ovakva vrsta igre dobro dođe onome tko nema što cijeli dan raditi ili za bogataše koji ne misle o sutrašnjem danu...

Ovo nije bilo u smislu da vrijeđam igrače WOW-a, nego ovakve se igre ne mogu igrati recimo 2-3 sata i to je to, kao prvo što su zarazne kao drugo moraš svog lika što bolje natuči skilovima...

Više volim odigrati multiplayer pucačinu tipa F.E.A.R ili CoD2 pa recimo odlučiš odigrati 2 sata a to je kojih 8 partija i kud koji mili moji na pivce u grad...
slazem se, no ima jedan dobar dio u svemu tome, nije wow samo radi toga sto si naveo, nego komunikacija sa igracima, fakat kad ti recimo na msnu niko nije online, facebook dosadan a vani pada kisa, nemas di otic, onda dobro dode zajebancija na wowu uz guild i raidanje sa 25 ljudi na 1 bossa.... svi zajedno pricaju i smisljaju taktiku i tako.... to je zanimljiviji dio :D
mada sam i ja u tome ogranicen :mrgreen:

Sammy

Post by Sammy » 07 Jun 2009, 21:29

dr_gonzo wrote:Nisam igrao WoW, ali igram Warcraft 3... Inače sam mišljenja da ovakva vrsta igre dobro dođe onome tko nema što cijeli dan raditi ili za bogataše koji ne misle o sutrašnjem danu...

malo sam razmisljo o tom sto si reko, i ovo podebljano sto si naveo..ja npr. uvijek imam nest za radit, nisam bogatas, ali nemislim o sutrasnjem danu, vise zivim za trenutak...
neshvacam ovo kao uvredu, tvoje misljenje..ok..
a ovo tvoje plansko igranje, ja nemogu tak, nisam tako intelektualan pa da imam isplaniran svaki dan, kad cu i koliko cu, i ja nemogu tak npr. sad cu sjest i igrat 2 sata...ja sjednem za komp, pa igram kolko ide..
tesko je usporedjivat WoW i Warcraft 3, jer je to dosta drugacije, izmedju ostalog WoW je i mp igra..

slazem se i sa svime sto je cannibalist naveo..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.

Hec

Post by Hec » 03 Oct 2009, 14:59

jel igra jos netko? ja sam i dalje na privatnom serveru tak da radim BG i koljazu.... ko je jos na retailu?

Sammy

Post by Sammy » 03 Oct 2009, 15:38

Hec wrote:jel igra jos netko? ja sam i dalje na privatnom serveru tak da radim BG i koljazu.... ko je jos na retailu?
ja sam jos na prvatnom serveru, al neigram vec jedno tjedan dana jer su stalno neki radovi na serveru pa nemos igrat 10 min da te ne dc-a...

Post Reply