problem s netom

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
john_constantine

problem s netom

Post by john_constantine » 21 Sep 2008, 20:54

E google mi uopće ne radi, ono, vezano uz njega. Otvori se stranica, ali ne mogu pretraživati. A gmail se uopće ne otvara, zablokira se pri ulasku. A većina tema na horrohr.com se ne otvara, a i šteka pri ovom forumu, a neke forume niti ne mogu otvoriti. Već sam napravio pet skeniranja za tri antivirusna programa i sada bi moralo biti sve čisto, ali i dalje isti problem. a na drugom kompu, koji je umrežen preko istog modema je sve ok.

savjet ili bar preporuka za još koji antivirusni program?
Michel puši karu.

Evil Xander

Post by Evil Xander » 21 Sep 2008, 22:46

Iz osobnog iskustva, osim pamet u glavu i bilo koji AV, opcije su:
- Linux
- OS X

Obje daju worry free rjesenje. :D
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.

GreenHornet

Re: problem s netom

Post by GreenHornet » 21 Sep 2008, 22:49

john_constantine wrote:E google mi uopće ne radi, ono, vezano uz njega. Otvori se stranica, ali ne mogu pretraživati. A gmail se uopće ne otvara, zablokira se pri ulasku. A većina tema na horrohr.com se ne otvara, a i šteka pri ovom forumu, a neke forume niti ne mogu otvoriti. Već sam napravio pet skeniranja za tri antivirusna programa i sada bi moralo biti sve čisto, ali i dalje isti problem. a na drugom kompu, koji je umrežen preko istog modema je sve ok.
ista stvar se meni nedavno dogodila,masu trojanaca mi ušlo,pa sam morao dakako formatirati disk.
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

maddjuro

Re: problem s netom

Post by maddjuro » 21 Sep 2008, 23:17

GreenHornet wrote:
john_constantine wrote:E google mi uopće ne radi, ono, vezano uz njega. Otvori se stranica, ali ne mogu pretraživati. A gmail se uopće ne otvara, zablokira se pri ulasku. A većina tema na horrohr.com se ne otvara, a i šteka pri ovom forumu, a neke forume niti ne mogu otvoriti. Već sam napravio pet skeniranja za tri antivirusna programa i sada bi moralo biti sve čisto, ali i dalje isti problem. a na drugom kompu, koji je umrežen preko istog modema je sve ok.
ista stvar se meni nedavno dogodila,masu trojanaca mi ušlo,pa sam morao dakako formatirati disk.
same here, našao sam nešto što je privremeno pomoglo, la na kraju sm ipak formatiro disk
I may be an idiot, but i am no fool.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Sep 2008, 15:47

uf, srećom mi ne treba formatiranje, uspio sam izbrisati tog gada. :D
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 22 Sep 2008, 22:33

ma kvragu, opet se vratio, sada moram na kraju formatirati disk. :(
Michel puši karu.

Post Reply