Kako se osjecate @ the moment? :o)
- Ašow
Re: Kako se osjecate @ the moment? :o)
wtf constantine, zasto si obriso post jeate? XD
- john_constantine
zašto? Zato jer nije završilo na mojoj strani. SVe što sada trebam je flaša viskija, skalpel za samoozljeđivanje i spaljivanjem knjiga u kojem velika prijateljstva završavaju ljubavlju kao trilogija "tamne tvari".
Michel puši karu.
- Ašow
au stari bog ga jebo........
e to je....
e jebiga, sad ti nemogu pomoci.
e to je....
e jebiga, sad ti nemogu pomoci.
- Andrej
????????????? What happened????john_constantine wrote:zašto? Zato jer nije završilo na mojoj strani. SVe što sada trebam je flaša viskija, skalpel za samoozljeđivanje i spaljivanjem knjiga u kojem velika prijateljstva završavaju ljubavlju kao trilogija "tamne tvari".
We're all mad here...
-
filmofil
??????????????????john_constantine wrote:zašto? Zato jer nije završilo na mojoj strani. SVe što sada trebam je flaša viskija, skalpel za samoozljeđivanje i spaljivanjem knjiga u kojem velika prijateljstva završavaju ljubavlju kao trilogija "tamne tvari".
This is the Zodiac speaking.
- john_constantine
ne želim govoriti o tome. Samo recimo da je ostalo na doživotnom prijateljstvu. I moram to prihvatiti.
Michel puši karu.
- Andrej
Idi bre Cons... Ja pomislio da ti se nešto mnogo gore se desilo. Jebeš žene(kakav pleonazam, a!!!!)john_constantine wrote:ne želim govoriti o tome. Samo recimo da je ostalo na doživotnom prijateljstvu. I moram to prihvatiti.
We're all mad here...
-
filmofil
e da je bar meni to najveći problem trenutno, ja bi rađe htio da me prestane mučiti ova jebena nesanicajohn_constantine wrote:ne želim govoriti o tome. Samo recimo da je ostalo na doživotnom prijateljstvu. I moram to prihvatiti.
šalim se, znam da je situacija teška, al to je rizik muško ženskih prijateljstava koja postoje samo u teoriji (tako barem moje iskustvo kaže)...bio sam u tome i kao prijatelj i kao onaj koji je želio nešto više...oba odnosa su pukla jer drugačije nije moglo, al jebiga, prihvatio sam to i krenuo dalje
sad bar znaš na čemu si...ako ti je cura tolka patnja onda prekini sve kontakte s njom, zdravije je i bolje za tebe, vjeruj mi kolko god ti to teško padne...kako će prolaziti dani bez nje tako će i tebi biti lakše, a nekakvo nastavljanje prijateljstva (koje niti nije čisto prijateljstvo) bi bio čisti mazohizam
- callac
@filmophil- iznenađujuće dobar,odrasli, prijateljski savjet! Ova nesanica ti pogodujefilmophil wrote:e da je bar meni to najveći problem trenutno, ja bi rađe htio da me prestane mučiti ova jebena nesanicajohn_constantine wrote:ne želim govoriti o tome. Samo recimo da je ostalo na doživotnom prijateljstvu. I moram to prihvatiti.![]()
šalim se, znam da je situacija teška, al to je rizik muško ženskih prijateljstava koja postoje samo u teoriji (tako barem moje iskustvo kaže)...bio sam u tome i kao prijatelj i kao onaj koji je želio nešto više...oba odnosa su pukla jer drugačije nije moglo, al jebiga, prihvatio sam to i krenuo dalje
sad bar znaš na čemu si...ako ti je cura tolka patnja onda prekini sve kontakte s njom, zdravije je i bolje za tebe, vjeruj mi kolko god ti to teško padne...kako će prolaziti dani bez nje tako će i tebi biti lakše, a nekakvo nastavljanje prijateljstva (koje niti nije čisto prijateljstvo) bi bio čisti mazohizam
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
filmofil
pfff ljudski odnosi i bihevioralna psihologija su mi specijalnost 
- Wendigo
when life sucks, take a razor blade. NOT!
cons, daj se saberi jebo ga bog... to ti neće pomoći, radije izaberi onu varijantu sa bocom viskija ako se već moraš nekako "olakšati".
cons, daj se saberi jebo ga bog... to ti neće pomoći, radije izaberi onu varijantu sa bocom viskija ako se već moraš nekako "olakšati".
-
John_Ryder
tako je,cons rađe se odi nacugaj s nekim frendovima/frendom,imao sam i ja sličnih situacija,i nikakva samozljeđivanja ne pomažu sigurno,rađe odi cugat i bok,tako sam bar ja radio

- remike2
Odmoran i svjež došavši s ljetovanja. 
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
@Cons ne bih te želio uvrijedit niti mi je namjera, ali od kad sam ja na ovome forumu shvatio sam da si dosta toga prošao u životu, što dobrog što lošeg i tu se mogu poistovjetiti s tobom. Znači život te nečemu naučio, ovo što si napisao za ozljeđivanje i alkoholiziranje stvarno ne shvačam, kao da je pisao neuki dječačić od 16, 17 god., a ne ti koji imaš 26 god. Znam da takove stvari bole, ali moraš se znati nositi s njima i trebao si već dosad. Ja sam isto pio kad su mi se davno dešavale takove stvari, ali sam shvatio da od toga nema ništa i da ti pola godine pijanstva (u mome slučaju) mogu samo odmoć, a ne pomoć.
Dakle digni glavu i pokaži sam sebi da si jači od toga i ove preporuke od svih da cugaš ja ih nebi poslušao, rađe ti zaviri u oglas (kao i prije) i sredi si dvije tete
, odradi ih i bit će ti puno bolje. Seks liječi depru i stres, a alkohol ga pogoršava. Ili potraži drugu djevojku (za svakog postoji netko) i tko zna možda će ti biti još bolje nego što si mislio da će ti biti s ovom legicom, a legica će uvjek biti uz tebe ako je prava frendica kao što kažeš.
Dakle digni glavu i pokaži sam sebi da si jači od toga i ove preporuke od svih da cugaš ja ih nebi poslušao, rađe ti zaviri u oglas (kao i prije) i sredi si dvije tete
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Andrej
S ovim se slažem 1000% (makar je kod mene tako).Bub wrote: Seks liječi depru i stres, a alkohol ga pogoršava.
Ja mogu da pijem samo kad sam već nabrijan dobrim raspoloženjem, a kad sam psihički na patosu - bežim od alkohola ko đavo od krsta.
Tad mi više prija neki sport ili najbolje - bokserski džak.
We're all mad here...