Kućni ljubimci - objavite slike

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 28 Dec 2007, 16:42

evo dule,neki dan ga slikah
Image

Image

metallicat

Post by metallicat » 28 Dec 2007, 17:31

elrania wrote:a nisi dozivjela scenu prilikom budenja da skuzis da ti macak fino lezi na prsima, gleda te i odjednom iz cista mira ugrize za nos? :lol: :lol: :lol:
to nisam, ali redovito me čeka u zasjedi kad odem u neku sobu :lol: on iza ugla i napada kad izlazim :lol:
elrania wrote:al onda opet iz cista mira pocne grist; pogotovo ako ga slucajno podragam tamo gdje on nije zamislio da bi bilo ok...
same here nažalost 8) :lol:
elrania wrote:no zna se tko je gazda i bude miran ko bubica cim dignem ruku u zrak ko da cu ga udariti ili nesto.. ali necu, naravno :lol:
kod mene to ne pali, on se još više razbjesni tj bolje rečeno poživčani i još više i jače me grize a ako se maknem onda legne na pod, čeka psa da dođe i počne mu doslovno glođat nogu :lol: ako pas krene on se ne miče, samo se vuče za njim po podu :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 28 Dec 2007, 17:56

:lol: :lol: :lol:

pa ne djeluje toliko krvolocno na onim slikama :mrgreen:
ma ko sto rekoh, zeli izdivljati; treba ga izmoriti kad krene s tim grebanjem i grizenjem i s vremenom ce prestati. moj je bio uzasan kad je bio u stanu i prvih par tjedana na selu, al dobio je svoju slobodu i druge bestije za naganjat pa se smirio.
sad grize samo ako ga se ide dirati... ili ako mu netko nije bas previse simpatican :lol:

jooj, bio mi je prezestok kad je jos bio u stanu ovdje s nama... mama obuce dugu suknju i hoda uokolo, macak ju skuzi, zaleti se, skoci i zakaci joj se na unutarnju stranu suknje :lol:

maddjuro

Post by maddjuro » 28 Dec 2007, 19:21

ovo je bio, davnih dana, moj pas, kog smo oslali rođacima u kaštele jer je previše narastao

Image
I may be an idiot, but i am no fool.

metallicat

Post by metallicat » 29 Dec 2007, 00:26

Djuro21 wrote:ovo je bio, davnih dana, moj pas, kog smo oslali rođacima u kaštele jer je previše narastao

Image
a kako je slatki :mrgreen: :mrgreen:
elrania wrote:jooj, bio mi je prezestok kad je jos bio u stanu ovdje s nama... mama obuce dugu suknju i hoda uokolo, macak ju skuzi, zaleti se, skoci i zakaci joj se na unutarnju stranu suknje :lol:
e vidiš, meni ne za odjevni predmet :lol: meni za kožu :? :lol: ajme kako to boli :lol: a jednom kad mi je pas imao oko 5-6 mjeseci u igri mi zabio očnjak (ali nije još trajni bio) u bedro :? dosta duboko, imam još ožiljak :lol:
Image

elrania

Post by elrania » 29 Dec 2007, 00:37

metallicat wrote: e vidiš, meni ne za odjevni predmet :lol: meni za kožu :? :lol: ajme kako to boli :lol:
a cuj, naviknes se :mrgreen:
meni je druzenje s micama zamijenilo bracu i sestre kad sam bila mala tak da mi je to sve postalo pod normalno :mrgreen:
fale mi sada dosta; stan je mal, mene ni nema doma vecinu vremena, u zgu ih ne mogu imati...heh
ovaj crni mi je najdrazi; dok je jos bio tu samnom, imao naviku spentrat mi se na rame i vegetirat tamo dok bih tipkala za komp ili hodala po stanu :)

@AlabamaSmokeOne: slatkica... djeluje njezno:)

AlabamaSmokeOne

Post by AlabamaSmokeOne » 29 Dec 2007, 03:11

elrania wrote:
@AlabamaSmokeOne: slatkica... djeluje njezno:)
a stalno je u kuci ili u dvoristu, jako jako rijetko izadje ispred kuce, i to nikad sam :roll:
a imao sam donedavno jos jednog, taj je bio ludji, s njim je lunjao okolo, a sad kak je dule ostao sam, valjda se boji, sta ja znam

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Jan 2008, 15:49

Image

Dead poza :lolcina:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

just me

Post by just me » 04 Jan 2008, 15:53

Ja sam na staru godinu uzela iz azila u Labinu još jednog mačorčića, amputarno mu je pola prednje šapice i zbog toga nitko ga nije htio.
Nisam još ga slikala doma, imam samo sliku iz azila:
Image
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 04 Jan 2008, 15:59

just me wrote:Ja sam na staru godinu uzela iz azila u Labinu još jednog mačorčića, amputarno mu je pola prednje šapice i zbog toga nitko ga nije htio.
Image
joj kak je cakani :D
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

John_Tate's_bitch

Post by John_Tate's_bitch » 04 Jan 2008, 16:00

Bas sam se htjela svadat al eto...vidla ja te zivotinjice i rastopih se....jebiga...omgomgomgomgomg kak su cukiiiiiiiiiiii!!!!
[img]http://img170.imageshack.us/img170/5939/i188980659890107ov4.gif[/img]

[color=violet][b]My Fairy King[/b][/color]

“I'm just a musical prostitute, my dear.”~Freddie Mercury

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Jan 2008, 16:08

sladak mačak. :D
Michel puši karu.

just me

Post by just me » 04 Jan 2008, 16:20

A moja Kimi već ga je naučila svemu što ne treba, jedino ne može kao ona penjati se po zidovima.
I have no name, because the cats do not need names to tell each other apart.

Wendigo

Post by Wendigo » 04 Jan 2008, 16:35

just me wrote:Ja sam na staru godinu uzela iz azila u Labinu još jednog mačorčića, amputarno mu je pola prednje šapice i zbog toga nitko ga nije htio.
Image
cute micek.. ;) ja se uvijek tako zbediram kada vidim napuštene mačke i pse.. najrađe bi ih sve uzeo doma da imam vremena adekvatno se brinuti o njima.. :?

pitanje za ljude koji imaju iskustva sa mačkama; da li mačka zahtjeva puno brige i moga prisustva? pitam jer planiram nabaviti mačka jednog dana, a zna se ponekad desiti da me nema doma po cijele dane.. i da li se da lagano naučiti da ne dira neke stvari i da vrši nuždu u za to predviđen prostor? hvala. :D

elrania

Post by elrania » 04 Jan 2008, 16:43

John_Ryder wrote:Image

Dead poza :lolcina:
macak ti je prezestok s tim svojim pozama :lol:

@wendigo: to ti dosta ovisi i o vrsti macke, ali uglavnom bi bilo pozeljno da mica bas ne bude sama po cijele dane, pogotovo ne tokom prvoh nekoliko mjeseci
za ove uvjete koje ces joj ti priustiti mozda je najbolje uzeti (sto se kratkodlakih tice) britansku, exote, scottish fold, a nekako smatram da je najbolji izbor ruska plava koja je zbilja jako tiha i povucena te voli mir i ne bi joj smetala samoca
Last edited by elrania on 04 Jan 2008, 16:53, edited 2 times in total.

Post Reply