HELPING HELPS

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Inferno

Re: HELPING HELPS

Post by Inferno » 05 Jul 2017, 22:39

hvala kolege forumaši na preporukama :D
Xombies i Odjel 19 se čine obečavajući

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Jul 2017, 17:15

valja sto torrenthr ili kako vec? naime trebali bi mi neki sinkronizirani crtici za maloga pa jel ima tamo toga mozda?
ako ima, moze neki invite kod i te fore? :D

olio

Post by olio » 13 Jul 2017, 17:32

odlican je THR, ali nemoj se bas nadati lakom upadu.

Vec zadnjih par godina pozivnice se dijele na kapaljku, a i skupe su za vec postojece clanove (kupujes bodovima do kojih tesko dodjes).

Ja sam odavno korisnik, a i odavno nemam pozivnica.

Imao sam za crobytes.org, probaj tamo upasti puno su neozbiljniji. Imaju isto dosta sadrzaja.
Imao sam 5-7 pozivnica, podijelio sve, svi me zezli i nisu se drzali pravila :evil:

Ako ti nekad bude trebalo nesto...2-3 torrenta ili neki serijal crtica. Mogu skinuti pa ti posaljem/uploadam negdje.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 13 Jul 2017, 18:02

olio wrote:odlican je THR, ali nemoj se bas nadati lakom upadu.

Vec zadnjih par godina pozivnice se dijele na kapaljku, a i skupe su za vec postojece clanove (kupujes bodovima do kojih tesko dodjes).

Ja sam odavno korisnik, a i odavno nemam pozivnica.

Imao sam za crobytes.org, probaj tamo upasti puno su neozbiljniji. Imaju isto dosta sadrzaja.
Imao sam 5-7 pozivnica, podijelio sve, svi me zezli i nisu se drzali pravila :evil:

Ako ti nekad bude trebalo nesto...2-3 torrenta ili neki serijal crtica. Mogu skinuti pa ti posaljem/uploadam negdje.
thx, pa zapravo treba mi za sada samo jedan ili dva crtica - potraga za nemom i auti 1 ;) nemo primarno ako mozes dl pa negdje ul bilo bi genijalno!

olio

Post by olio » 13 Jul 2017, 21:02

HorrorHR wrote:thx, pa zapravo treba mi za sada samo jedan ili dva crtica - potraga za nemom i auti 1 ;) nemo primarno ako mozes dl pa negdje ul bilo bi genijalno!
Skinuto, uploada se. Ujutro dobijes linkove :partyman:

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 14 Jul 2017, 10:10

olio wrote:
HorrorHR wrote:thx, pa zapravo treba mi za sada samo jedan ili dva crtica - potraga za nemom i auti 1 ;) nemo primarno ako mozes dl pa negdje ul bilo bi genijalno!
Skinuto, uploada se. Ujutro dobijes linkove :partyman:
:rock: :rock: :rock:

ju d men!

maddjuro

Post by maddjuro » 16 Jul 2017, 23:22

ima li itko iskustva da korištenjem xbox 360 wireless joistika sa PC-om?? Kako se spajaju isl. Ima dosta youtube visea na tu temu, ali preferirao bi informacije od nekoga lokalnog
I may be an idiot, but i am no fool.

olio

Post by olio » 17 Jul 2017, 13:02

Nazalost X360 koristi neke proprietary drivere i trebas imati njihov sluzbeni receiver (ili kopiju kinesku) da bi spojia.

Spojis taj receiver u usb na PC-u i automatski se spoji, ne treba nista podesavat.

Da su normalno to izveli mogao bi spojiti sa bluetooth adapterom, ali koriste druge frekvencije. Npr. PS3 moze sa BT adapterom bez problema. Ja imam 2 spojena od ps3, cak koriste x360 driver tako da mi rade u svim igrama :)

https://www.aliexpress.com/wholesale?ca ... eceiver+pc

https://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_sb_no ... eceiver+pc

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jul 2017, 16:36

znam da se treba imati taj reciver; našao sam ga za nikih 100kn; i jos cu si za 30 uzeti kabel da nemoram s baterijama igrati. Jeftinije mi to izađe nego da kupujem novi joystick kji je koliko toliko uredu

Decadentor

Post by Decadentor » 17 Jul 2017, 17:58

Zna li itko koliko kostaju nova domvnica i rodni list, te koliko vremena treba da se izrade?
Image

boyko

Post by boyko » 17 Jul 2017, 18:32

Decadentor wrote:Zna li itko koliko kostaju nova domvnica i rodni list, te koliko vremena treba da se izrade?
ak se ne varam to je instant gotovo. odeš u matični ured, platiš i to je to. tj mislim da moraš biljege kupit. a sad kolko koštaju ti biljegi pojma nemam
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''

john_constantine

Post by john_constantine » 17 Jul 2017, 19:41

23 kn sam platio biljege za osobnu. Najveća glupost u našoj birokraciji. Iz neke bizarne logike ili samo kod mene u zagorju, u uredu ne drže biljege, nego moraš ići u papirnicu kupiti. I onda opet natrag, da bi ona to stavila u ladicu ili neki kurac.
Michel puši karu.

maddjuro

Post by maddjuro » 17 Jul 2017, 20:59

john_constantine wrote:23 kn sam platio biljege za osobnu. Najveća glupost u našoj birokraciji. Iz neke bizarne logike ili samo kod mene u zagorju, u uredu ne drže biljege, nego moraš ići u papirnicu kupiti. I onda opet natrag, da bi ona to stavila u ladicu ili neki kurac.
to je i u Zagrebu; idiotarija

Annabel_Lee

Post by Annabel_Lee » 17 Jul 2017, 22:13

Za biljege mislim da je svugdje tako, da se prodaju na kiosku...
Za rodni list ti je inače najjednostavnije (i besplatno) da u Fini zatražiš kod za e-građanin i onda uzmeš i isprintaš dokument kad god ti treba. (Ima i nekih drugih dokumenata koji su dostupni, ne znam sad napamet; znam da rodni list uzimam kad se javljam na neke natječaje za posao pa da ne moram još i to plaćati.)

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 18 Jul 2017, 09:23

Annabel_Lee wrote:Za biljege mislim da je svugdje tako, da se prodaju na kiosku...
Za rodni list ti je inače najjednostavnije (i besplatno) da u Fini zatražiš kod za e-građanin i onda uzmeš i isprintaš dokument kad god ti treba. (Ima i nekih drugih dokumenata koji su dostupni, ne znam sad napamet; znam da rodni list uzimam kad se javljam na neke natječaje za posao pa da ne moram još i to plaćati.)
je potvrđujem, u Fini rijesi to za par minuta, ima masu dokumenata koje se mogu isprintati tako sa neta - sigurno dvadesetak različitih najcesce koristenih

Post Reply