Snovi + šta ste noćas sanjali?
- boyko
Re: Snovi + šta ste noćas sanjali?
wet dream

''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
- sandi
Da sam išao na prijemni za PRAVO (?) i da je bilo samo jedno pitanje 'po zakonu o cestama mora li se vezati pojas u autu?'...i ljudi su masovno padali na prijemnom ispitu... 
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Jane Doe
ja zbilja rijetko sanjam, eto, noćas se dogodila i ta rijetkost.
sanjala sam alastorusa
naravno, išli smo pit i zajebavat se

sanjala sam alastorusa
naravno, išli smo pit i zajebavat se

- elrania
ja sam sanjala da sam zatrudnila, rodila za 2 dana i bojala se kak ću to reć svojima, al srećom, dijete je bilo neko demonsko pa sam ga spalila i riješila problem 
- Jane Doe
isusebožeelrania wrote:ja sam sanjala da sam zatrudnila, rodila za 2 dana i bojala se kak ću to reć svojima, al srećom, dijete je bilo neko demonsko pa sam ga spalila i riješila problem

- Fräulein Unbekann
San počinje kao uvod u neki film iz 18.veka, neka žena od kojih 30 godina sedi u naslonjaču, obučena u neku zelenu, baršunastu haljinu i pije čaj. Odlazi u krevet, i na zid pokraj nje počinje goriti neka vatra, u njoj se vide nekakva lica i čuje se zapomaganje. Ona to samo pogleda, i zaspi.
Tu se radnja vraća u prošlost, i objašnjava život te žene kad je bila teenagerica. Živila je s bratom u sobi, krevet do kreveta u bogatoj obitelji. Jednog dana njen brat nestaje, a ona svake večeri počinje viđati tu neku vatru. Starci naravno misle da je luda.
Opet radnja dolazi u sadašnjost, i ta žena sanja neku umobolnicu, onako iznutra prekrivenu lišćem, vlagom, a njen brat živ i gol leži na podu i jedu ga vukovi( Sve onako prljavo i jezivo). Tad ona odluči saznati što je bilo s njenim bratom. I tu me sestra probudila
Eh da je Spielbergu ući u moju glavu!
Tu se radnja vraća u prošlost, i objašnjava život te žene kad je bila teenagerica. Živila je s bratom u sobi, krevet do kreveta u bogatoj obitelji. Jednog dana njen brat nestaje, a ona svake večeri počinje viđati tu neku vatru. Starci naravno misle da je luda.
Opet radnja dolazi u sadašnjost, i ta žena sanja neku umobolnicu, onako iznutra prekrivenu lišćem, vlagom, a njen brat živ i gol leži na podu i jedu ga vukovi( Sve onako prljavo i jezivo). Tad ona odluči saznati što je bilo s njenim bratom. I tu me sestra probudila
- john_constantine
Kuda baš on? On sigurno ne bi režirao takav hororFräulein Unbekann wrote:San počinje kao uvod u neki film iz 18.veka, neka žena od kojih 30 godina sedi u naslonjaču, obučena u neku zelenu, baršunastu haljinu i pije čaj. Odlazi u krevet, i na zid pokraj nje počinje goriti neka vatra, u njoj se vide nekakva lica i čuje se zapomaganje. Ona to samo pogleda, i zaspi.
Opet radnja dolazi u sadašnjost, i ta žena sanja neku umobolnicu, onako iznutra prekrivenu lišćem, vlagom, a njen brat živ i gol leži na podu i jedu ga vukovi( Sve onako prljavo i jezivo). Tad ona odluči saznati što je bilo s njenim bratom. I tu me sestra probudila![]()
Michel puši karu.
- Fräulein Unbekann
To je moja majčica rekla jutros kad sam joj ispričala. Što se mene tiče,john_constantine wrote:Kuda baš on? On sigurno ne bi režirao takav hororFräulein Unbekann wrote:San počinje kao uvod u neki film iz 18.veka, neka žena od kojih 30 godina sedi u naslonjaču, obučena u neku zelenu, baršunastu haljinu i pije čaj. Odlazi u krevet, i na zid pokraj nje počinje goriti neka vatra, u njoj se vide nekakva lica i čuje se zapomaganje. Ona to samo pogleda, i zaspi.
Opet radnja dolazi u sadašnjost, i ta žena sanja neku umobolnicu, onako iznutra prekrivenu lišćem, vlagom, a njen brat živ i gol leži na podu i jedu ga vukovi( Sve onako prljavo i jezivo). Tad ona odluči saznati što je bilo s njenim bratom. I tu me sestra probudila![]()
moj horror bi morao režirati Argento
- Ašow
sanjo sam onu žensku koja pjeva ken li.
i onak pjevala je. I probudio sam se smijući se na sav glas.
jebem ti tu li bu di bu dauč ju
i onak pjevala je. I probudio sam se smijući se na sav glas.
jebem ti tu li bu di bu dauč ju
- Alastorus
Sebe u paralelnom univerzumu, duga kosa, undercut, i sa zbušenim septumom, nekakva cudna goth verzija mene, i još živim u stanu sa hrpom zagoraca 
Now I lay me down to sleep,
Beside my bed, a Glock I keep.
If I should awake, and find you inside,
A Coroners van, will be your last ride.
- Jane Doe
bolje bi ti bilo da si i ti sanjao kako idemo pit i zajebavat seAlastorus wrote:Sebe u paralelnom univerzumu, duga kosa, undercut, i sa zbušenim septumom, nekakva cudna goth verzija mene, i još živim u stanu sa hrpom zagoraca

- Alastorus
Tek sam sad vidio da si me sanjala, haha nista morat cemo uskoro udarit neki teži alkoholokaustJane Doe wrote:bolje bi ti bilo da si i ti sanjao kako idemo pit i zajebavat seAlastorus wrote:Sebe u paralelnom univerzumu, duga kosa, undercut, i sa zbušenim septumom, nekakva cudna goth verzija mene, i još živim u stanu sa hrpom zagoraca![]()
Now I lay me down to sleep,
- jigsaw
Prije dvije noći sanjao sam da je Darko Rundek izdao novi album 'Potraga za putovanjem'
i da sam mu ja svirao bass na cijelom albumu
a sjebanog li sna
- sandi
sanjao sam rezanje nekih ruku...zasto i tko? - nemam pojma, uglavnom rulja luduje jer se izvlace ljudi iz 'publike' i njima se rezu ruke
Jebem skoro svaki dan...skoro jučer, skoro prekjučer...
- Decadentor
neki emo koncertsandi wrote:sanjao sam rezanje nekih ruku...zasto i tko? - nemam pojma, uglavnom rulja luduje jer se izvlace ljudi iz 'publike' i njima se rezu ruke