...Vicevi...

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
callac

Re: ...Vicevi...

Post by callac » 04 Feb 2011, 22:46

Ašow wrote:ćelavi ili dugokosi?
gitarist ili basist?

koji je onda u igri?

Znam da ja nisam s to malo sramote na glavi (ne pitaj me nist, skoro 3 mjeseca nisam vidio mašinicu tad) XD
pa na snimci je bubnjar s dugom kosom.. ostale nisam ni zagledala pretjerano, al brijem da isto nisu niš spešl.. a ti se niti ne vidiš jer svo vrijeme su bubnjara snimali :lol: i nema veze koliko kose na glavi imaš :P
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Ašow

Post by Ašow » 04 Feb 2011, 22:46

:lol:

Naravno, ja, jebivjetar. Probisvijet sa kosicom. Niškorist.
--------
Last.fm

maddjuro

Post by maddjuro » 04 Feb 2011, 23:43

Image

Image
I may be an idiot, but i am no fool.

Scarface

Post by Scarface » 04 Feb 2011, 23:48

Ašow wrote:basist.
al nije bubnjar bzvz, mozd na toj snimci.
Kad dobijem dvd sa vuk festa gdje smo na ogromnom razglasu svirali vidit cete sta mali radi :)
Pa nije bezveze, mada nije ni nešto vau, al virujen da može brže i bolje od ovoga. Mali je ipak i dosta mlad, nekih 15-16, jel? Pretpostavljan da je zato i atrakcija, zar ne? Uglavnom, za death metal je jako dobar, pitanje je samo kolko je dobar i u drugim stilovima, i dal piči samo blastove i duplu il njeguje i rudimente i groove. Jer ukoliko ne njeguje i te stvari, to nije dobro.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Ašow

Post by Ašow » 04 Feb 2011, 23:53

prešo je u neki emo bend, tamo bas pedalu dere jednom nogom i neznam qe dalje.

btw. sad u šišanju scena:

Pandur: Ičeš u zatvor, imam tamo crnce da te karaju.
Skins: Ali ja sam maloljetan.
Pandur: Imam maloljetne crnce.

:lol:
--------
Last.fm

callac

Post by callac » 04 Feb 2011, 23:54

Scarface wrote:
Kad dobijem dvd sa vuk festa gdje smo na ogromnom razglasu svirali vidit cete sta mali radi :)
Pa nije bezveze, mada nije ni nešto vau, al virujen da može brže i bolje od ovoga. Mali je ipak i dosta mlad, nekih 15-16, jel? Pretpostavljan da je zato i atrakcija, zar ne? Uglavnom, za death metal je jako dobar, pitanje je samo kolko je dobar i u drugim stilovima, i dal piči samo blastove i duplu il njeguje i rudimente i groove. Jer ukoliko ne njeguje i te stvari, to nije dobro.
momci, mi curke smo pričali o izgledu, ne o svirci :lol:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 04 Feb 2011, 23:56

callac wrote:
Scarface wrote:
momci, mi curke smo pričali o izgledu, ne o svirci :lol:
E pa sramite se. :zubifale:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

callac

Post by callac » 04 Feb 2011, 23:59

Scarface wrote:
Scarface wrote:
E pa sramite se. :zubifale:
pa to je bilo inicijalno pitanje i priča, o njegovom izgledu i kak se curke pale na njega pa rek'o da vidim to čudo i ispade nothing special...al dobro lupeta :lol:
If one of them is dead.

Scarface

Post by Scarface » 05 Feb 2011, 00:06

Ma pale se valjda zbog sviranja. Al možemo pričat i o tome kakve curke, jer ovo šta vidin na snimci je ubi Bože, izgledaju ka neke debele farmerice koje bi ti izvukle polugu kolke su. I ako su ti prijateljice, Ašowe, ne, neću se ispričat.

Ma, već san reka da su te metalke sve za bacit prascima, pogotovo ove šta se pale na groulanje i čistu brutalu, to ne može bit normalna ženska. Il je ludo i poremećeno, il ne liči ni na šta.

I bolje da je mali priša u emače, tamo se zna i nać koja smišnica (i još sa low self esteemom, diš bolje), zna on šta valja. :mrgreen:

Ašow

Post by Ašow » 05 Feb 2011, 00:12

lol, ne zna sta valja.
al dobro, svirali smo death metal i bilo je lijepo dok je trajalo.
nisu mi frendice, jebo ispriku :)
--------
Last.fm

John_Ryder

Post by John_Ryder » 05 Feb 2011, 17:03

epic su mi komentari na ašowov videjo :lol:
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Ašow

Post by Ašow » 05 Feb 2011, 17:15

sve odreda grobari.
--------
Last.fm

GreenHornet

Post by GreenHornet » 06 Feb 2011, 11:50

na ovom podrucju postoji izraz KARATI za nekoga prekoriti,grditi,ali isto tako za svađati itd...ali cujem da je svecenik jutros na misi povodom zavrsetka sv.Vlaha rekao da ce "KARATI VJERNIKE" :lol: :lol: :lol:
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!

elrania

Post by elrania » 06 Feb 2011, 13:22

GreenHornet wrote:na ovom podrucju postoji izraz KARATI za nekoga prekoriti,grditi,ali isto tako za svađati itd...ali cujem da je svecenik jutros na misi povodom zavrsetka sv.Vlaha rekao da ce "KARATI VJERNIKE" :lol: :lol: :lol:
karati=jebati tu na sjeveru.
pričala nam je prof jednom ko primjer različitih značenja riječi kak od frendice dečko iz dalmacije bio na ručku kod familije u zagrebu i tak jedu oni svi fino i pita otac budućeg zeta da kak se oni slažu, kako im je itd. i odgovori dečko da im je odlično, da se nisu još niti jednom pokarali. :lol:

john_constantine

Post by john_constantine » 06 Feb 2011, 13:33

ah, sada kužim poantu ovog vica... :zubifale:

Ivica nagovori sestru na seks i otiđu u podrum seksati se. Začuje stari zvukove i viče: što radite dolje u podrumu?
Ivica: karamo se!
Otac: a dobro onda, ja mislio da pušite.
Michel puši karu.

Post Reply