pa na snimci je bubnjar s dugom kosom.. ostale nisam ni zagledala pretjerano, al brijem da isto nisu niš spešl.. a ti se niti ne vidiš jer svo vrijeme su bubnjara snimaliAšow wrote:ćelavi ili dugokosi?
gitarist ili basist?
koji je onda u igri?
Znam da ja nisam s to malo sramote na glavi (ne pitaj me nist, skoro 3 mjeseca nisam vidio mašinicu tad) XD
...Vicevi...
- callac
Re: ...Vicevi...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Ašow
- maddjuro
- Scarface
Pa nije bezveze, mada nije ni nešto vau, al virujen da može brže i bolje od ovoga. Mali je ipak i dosta mlad, nekih 15-16, jel? Pretpostavljan da je zato i atrakcija, zar ne? Uglavnom, za death metal je jako dobar, pitanje je samo kolko je dobar i u drugim stilovima, i dal piči samo blastove i duplu il njeguje i rudimente i groove. Jer ukoliko ne njeguje i te stvari, to nije dobro.Ašow wrote:basist.
al nije bubnjar bzvz, mozd na toj snimci.
Kad dobijem dvd sa vuk festa gdje smo na ogromnom razglasu svirali vidit cete sta mali radi
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Ašow
prešo je u neki emo bend, tamo bas pedalu dere jednom nogom i neznam qe dalje.
btw. sad u šišanju scena:
Pandur: Ičeš u zatvor, imam tamo crnce da te karaju.
Skins: Ali ja sam maloljetan.
Pandur: Imam maloljetne crnce.

btw. sad u šišanju scena:
Pandur: Ičeš u zatvor, imam tamo crnce da te karaju.
Skins: Ali ja sam maloljetan.
Pandur: Imam maloljetne crnce.
- callac
momci, mi curke smo pričali o izgledu, ne o svirciScarface wrote:Pa nije bezveze, mada nije ni nešto vau, al virujen da može brže i bolje od ovoga. Mali je ipak i dosta mlad, nekih 15-16, jel? Pretpostavljan da je zato i atrakcija, zar ne? Uglavnom, za death metal je jako dobar, pitanje je samo kolko je dobar i u drugim stilovima, i dal piči samo blastove i duplu il njeguje i rudimente i groove. Jer ukoliko ne njeguje i te stvari, to nije dobro.Ašow wrote:basist.
Kad dobijem dvd sa vuk festa gdje smo na ogromnom razglasu svirali vidit cete sta mali radi
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
E pa sramite se.callac wrote:momci, mi curke smo pričali o izgledu, ne o svirciScarface wrote:Pa nije bezveze, mada nije ni nešto vau, al virujen da može brže i bolje od ovoga. Mali je ipak i dosta mlad, nekih 15-16, jel? Pretpostavljan da je zato i atrakcija, zar ne? Uglavnom, za death metal je jako dobar, pitanje je samo kolko je dobar i u drugim stilovima, i dal piči samo blastove i duplu il njeguje i rudimente i groove. Jer ukoliko ne njeguje i te stvari, to nije dobro.Ašow wrote:basist.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
pa to je bilo inicijalno pitanje i priča, o njegovom izgledu i kak se curke pale na njega pa rek'o da vidim to čudo i ispade nothing special...al dobro lupetaScarface wrote:E pa sramite se.Scarface wrote:Pa nije bezveze, mada nije ni nešto vau, al virujen da može brže i bolje od ovoga. Mali je ipak i dosta mlad, nekih 15-16, jel? Pretpostavljan da je zato i atrakcija, zar ne? Uglavnom, za death metal je jako dobar, pitanje je samo kolko je dobar i u drugim stilovima, i dal piči samo blastove i duplu il njeguje i rudimente i groove. Jer ukoliko ne njeguje i te stvari, to nije dobro.Ašow wrote:basist.
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Scarface
Ma pale se valjda zbog sviranja. Al možemo pričat i o tome kakve curke, jer ovo šta vidin na snimci je ubi Bože, izgledaju ka neke debele farmerice koje bi ti izvukle polugu kolke su. I ako su ti prijateljice, Ašowe, ne, neću se ispričat.
Ma, već san reka da su te metalke sve za bacit prascima, pogotovo ove šta se pale na groulanje i čistu brutalu, to ne može bit normalna ženska. Il je ludo i poremećeno, il ne liči ni na šta.
I bolje da je mali priša u emače, tamo se zna i nać koja smišnica (i još sa low self esteemom, diš bolje), zna on šta valja.
Ma, već san reka da su te metalke sve za bacit prascima, pogotovo ove šta se pale na groulanje i čistu brutalu, to ne može bit normalna ženska. Il je ludo i poremećeno, il ne liči ni na šta.
I bolje da je mali priša u emače, tamo se zna i nać koja smišnica (i još sa low self esteemom, diš bolje), zna on šta valja.
- Ašow
lol, ne zna sta valja.
al dobro, svirali smo death metal i bilo je lijepo dok je trajalo.
nisu mi frendice, jebo ispriku
al dobro, svirali smo death metal i bilo je lijepo dok je trajalo.
nisu mi frendice, jebo ispriku
-
John_Ryder
epic su mi komentari na ašowov videjo 
- Ašow
-
GreenHornet
na ovom podrucju postoji izraz KARATI za nekoga prekoriti,grditi,ali isto tako za svađati itd...ali cujem da je svecenik jutros na misi povodom zavrsetka sv.Vlaha rekao da ce "KARATI VJERNIKE"

Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
- elrania
karati=jebati tu na sjeveru.GreenHornet wrote:na ovom podrucju postoji izraz KARATI za nekoga prekoriti,grditi,ali isto tako za svađati itd...ali cujem da je svecenik jutros na misi povodom zavrsetka sv.Vlaha rekao da ce "KARATI VJERNIKE"![]()
![]()
pričala nam je prof jednom ko primjer različitih značenja riječi kak od frendice dečko iz dalmacije bio na ručku kod familije u zagrebu i tak jedu oni svi fino i pita otac budućeg zeta da kak se oni slažu, kako im je itd. i odgovori dečko da im je odlično, da se nisu još niti jednom pokarali.
- john_constantine
ah, sada kužim poantu ovog vica...
Ivica nagovori sestru na seks i otiđu u podrum seksati se. Začuje stari zvukove i viče: što radite dolje u podrumu?
Ivica: karamo se!
Otac: a dobro onda, ja mislio da pušite.
Ivica nagovori sestru na seks i otiđu u podrum seksati se. Začuje stari zvukove i viče: što radite dolje u podrumu?
Ivica: karamo se!
Otac: a dobro onda, ja mislio da pušite.
Michel puši karu.