Dragonrage wrote:Scarface wrote:Nažalost, činjenica jest da je ovaj forum sve više ne-horror, a manje horror orijentiran. Ajde, valjda je to i normalno. Dva definitivno najveća filmofila i poznavatelja ode, ili ih nema ili su jednom tjedno tu. Naravno, govorin o Ashu i Dragonrageu, koji su ipak, bar za mene, uvik bili forum u užem smislu. Jbg, nek se sad vriđa ko oće, al to je istina. Meni se prvom ne da pisat o filmovima i sam san pridonija sve manjim filmofilskim raspravama, tako da sebe ne pravdan. Zašto nema Andreja, ne znan, iskreno, bija je najpozitivniji član, i šteta šta je otiša. Drugs je faca, i svaka mu čast, uopće ga ne krivin, Jane-in muž, bez ljutnje, i nije tip za forume kad ga je ona sitnica već otjerala. Novi članovi su meni super, al jedini baš aktivan je ionako Bub, koji je sasvim u redu. Zaključak je da forum prolazi neminovnu preobrazbu ka i ostali koje posjećujen, i normalno je da onaj početni žar jenjava, jer, budimo realni, koliko će nas "starih članova" doista ode bit za 5 godina?
Ja sam još uvijek tu...samo nisam više aktivan sa jednakim žarom kao nekada. Jednostavno mi se ne da ulaziti više u bilo kakve rasprave, pisat svoje (opširne) dojmove o filmovima i tome slično. Sad tu i tamo samo postam nešto o nekom nadolazećem filmu i to je to. I to nije samo na ovom forumu...aktivnost mi se svela samo na to na svim forumima koje još posjećujem. Vjerojatno da nisam na poslu spojen na internet od jutra do mraka, odnosno da mi nije dostupan...ne bih ni to radio.
Zašto je tome tako...ne znam...znam samo da sam izgubio volju...
Šteta stari, al razumin te skroz, zapravo se ista stvar i meni dogodila. Ode san jedino i jedino iz navike. I dalje gutan sve živo, i jednako volin i filmove, stripove, knjige i serije, al mi se više ne dijele dojmovi na forumima. Jednostavno me prestalo bit briga.