Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Aryx

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by Aryx » 17 May 2012, 00:57

vlastita lijenost za neke stvari ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.

[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]

Fräulein Unbekann

Post by Fräulein Unbekann » 17 May 2012, 11:47

Kiša.

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 May 2012, 15:39

jbn susjed naviJo cajke(i to one naajgore :facepalm: ) zašto je morao izaći iz zatvora,baš je bio mir u zgradi :oops: :cry: :roll:
Image

Image

Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 May 2012, 17:27

eh, baš ono dobar dan, firma je potpisala petogodišnji ugovor za distribuciju, znači, biti će malo bolje i posla. Susret s curom i sitnice koje mi je poklonila... i samo dođem doma. Iz čista mira me brat napadne, doslovce je poludio tako da smo ga jedva smirili. Sada ga moji voze na psihijatriju, ponovno. Ma inače je imao te fantazije, da se zaljubi u nekakve mlade cure, susjede ili tko zna koje već sada po redu, a onda su kasnije postale trudne ili otišle ili s nekim drugim maze, pa ga to baca u depresiju. Ali nikada nije imao tako nasilne ispade. Neće radi toga ići više na more, pa neće ono, pa ono... ali sada da sam ja kriv jer je zadnja cura ostala trudna ili što sve, pa je poludio... Već mjesec dana traje ta njegova nova fantazija, ali ovo... sada još moram skrivati masnice po vrućini... u kurac sve, sada ne znam kako će reagirati kada mi prvi put dođe djevojka u posjet... a njoj ću zataškati to... u kurac sve...
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 17 May 2012, 19:03

john_constantine wrote:eh, baš ono dobar dan, firma je potpisala petogodišnji ugovor za distribuciju, znači, biti će malo bolje i posla. Susret s curom i sitnice koje mi je poklonila... i samo dođem doma. Iz čista mira me brat napadne, doslovce je poludio tako da smo ga jedva smirili. Sada ga moji voze na psihijatriju, ponovno. Ma inače je imao te fantazije, da se zaljubi u nekakve mlade cure, susjede ili tko zna koje već sada po redu, a onda su kasnije postale trudne ili otišle ili s nekim drugim maze, pa ga to baca u depresiju. Ali nikada nije imao tako nasilne ispade. Neće radi toga ići više na more, pa neće ono, pa ono... ali sada da sam ja kriv jer je zadnja cura ostala trudna ili što sve, pa je poludio... Već mjesec dana traje ta njegova nova fantazija, ali ovo... sada još moram skrivati masnice po vrućini... u kurac sve, sada ne znam kako će reagirati kada mi prvi put dođe djevojka u posjet... a njoj ću zataškati to... u kurac sve...
nemogu ti puno pomoc ni savjetovat, ali mislim da bi bilo bolje djevojci rec istinu....

OT poznanik poginio onako na random, samo se nije probudio...imo je tek 27 god koji kurac???
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 17 May 2012, 19:34

ma nije problem toliko ona koliko njezini. Možda mi moja nagluhost kod njezinih predstavlja minus, a sada to s bratom, pa da to ona prenese njima, ne znam. Nisam niti ostavio najbolji dojam kod njezine "best" frendice. Neću tako brzo.

Infarkt?
Michel puši karu.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 17 May 2012, 20:45

e cons,ovo u vezi dojmova,najsjebanija stvar...puno problema sa time sam imao,ono kolko god se trudiš,uvijek će netko truditi se pronaći ti manu

OT:puno nelagoda na poslu
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

hitman_4

Post by hitman_4 » 17 May 2012, 21:26

glupi internet stalno šteka ili je usporen,jbm mater šugavom t-comu,bitno da ga uredno iskljuće ako ne platiš 1 mjesec račun :x
Image

Image

Image

callac

Post by callac » 19 May 2012, 10:01

jučer jedne hlače u koje nisam stala, a moj su broj i nije bilo većeg :x
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

john_constantine

Post by john_constantine » 19 May 2012, 22:08

lovely bones, tek sam sada pročitao svoju recenziju za knjigu i sjetio se zašto mi je knjiga bilo sranje... film je još veća glupost...
Michel puši karu.

skitkid

Post by skitkid » 19 May 2012, 23:47

ćelzi.

Ašow

Post by Ašow » 20 May 2012, 00:02

john_constantine wrote:lovely bones, tek sam sada pročitao svoju recenziju za knjigu i sjetio se zašto mi je knjiga bilo sranje... film je još veća glupost...
joj, ja sam to gledo u kinu
fuj fuj bokte
--------
Last.fm

hitman_4

Post by hitman_4 » 20 May 2012, 00:36

skitkid wrote:ćelzi.
svaka čast ćelziju za način na koji je došao do vrha.bayern ih je totalno nadigrao + neiskorišteni penal,1-2 čiste šanse i puno polušansi,hmm....zvući poznato,čeh je definitivno junak i spada u top 3 golmana već 7-8 godina,a i drogba definitivno ima razloga vjerovati u boga i drago mi je zbog njega.robben,odličan igrač,nešto najbolje što se bayernu desilo u zadnje 3-4 godine,malo mi je glupo i neodgovorno dati nizozemcu da puca penal(nizozemska i penali :roll: ) definitivno je bila pogreška izvaditi mullera iz igre pored nevidljivog gomeza(85 min.) i uvesti nespremnog i prosjecnog branića,koji je previše sklon kiksevima,ukratko van buytena.inace odlična tekma,olić je baš sjebao bayern,vjerovatno da je pogodio bayern bi postao šampion,a ovako se desio prevelik psihološki pad i strah :rolleyes:
Image

Image

Image

skitkid

Post by skitkid » 20 May 2012, 09:20

ja mrzim bajern i ćelzi al ćelzi mrzim više. :D
općenito je liga prvaka najgora zapravo :D

alecto

Post by alecto » 21 May 2012, 16:18

sinusi ili koji k već skoro dva tjedna. naizmjence se čepi nos pa jedno pa drugo uho, pa kašalj, a pritisak u sinusima je odvratan.
we are such stuff as dreams are made on

Post Reply