Što mi je maknulo smješak danas?
- Aryx
Re: Što mi je maknulo smješak danas?
vlastita lijenost za neke stvari ...
There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Fräulein Unbekann
- hitman_4
jbn susjed naviJo cajke(i to one naajgore
) zašto je morao izaći iz zatvora,baš je bio mir u zgradi

- john_constantine
eh, baš ono dobar dan, firma je potpisala petogodišnji ugovor za distribuciju, znači, biti će malo bolje i posla. Susret s curom i sitnice koje mi je poklonila... i samo dođem doma. Iz čista mira me brat napadne, doslovce je poludio tako da smo ga jedva smirili. Sada ga moji voze na psihijatriju, ponovno. Ma inače je imao te fantazije, da se zaljubi u nekakve mlade cure, susjede ili tko zna koje već sada po redu, a onda su kasnije postale trudne ili otišle ili s nekim drugim maze, pa ga to baca u depresiju. Ali nikada nije imao tako nasilne ispade. Neće radi toga ići više na more, pa neće ono, pa ono... ali sada da sam ja kriv jer je zadnja cura ostala trudna ili što sve, pa je poludio... Već mjesec dana traje ta njegova nova fantazija, ali ovo... sada još moram skrivati masnice po vrućini... u kurac sve, sada ne znam kako će reagirati kada mi prvi put dođe djevojka u posjet... a njoj ću zataškati to... u kurac sve...
Michel puši karu.
- Decadentor
nemogu ti puno pomoc ni savjetovat, ali mislim da bi bilo bolje djevojci rec istinu....john_constantine wrote:eh, baš ono dobar dan, firma je potpisala petogodišnji ugovor za distribuciju, znači, biti će malo bolje i posla. Susret s curom i sitnice koje mi je poklonila... i samo dođem doma. Iz čista mira me brat napadne, doslovce je poludio tako da smo ga jedva smirili. Sada ga moji voze na psihijatriju, ponovno. Ma inače je imao te fantazije, da se zaljubi u nekakve mlade cure, susjede ili tko zna koje već sada po redu, a onda su kasnije postale trudne ili otišle ili s nekim drugim maze, pa ga to baca u depresiju. Ali nikada nije imao tako nasilne ispade. Neće radi toga ići više na more, pa neće ono, pa ono... ali sada da sam ja kriv jer je zadnja cura ostala trudna ili što sve, pa je poludio... Već mjesec dana traje ta njegova nova fantazija, ali ovo... sada još moram skrivati masnice po vrućini... u kurac sve, sada ne znam kako će reagirati kada mi prvi put dođe djevojka u posjet... a njoj ću zataškati to... u kurac sve...
OT poznanik poginio onako na random, samo se nije probudio...imo je tek 27 god koji kurac???

- john_constantine
ma nije problem toliko ona koliko njezini. Možda mi moja nagluhost kod njezinih predstavlja minus, a sada to s bratom, pa da to ona prenese njima, ne znam. Nisam niti ostavio najbolji dojam kod njezine "best" frendice. Neću tako brzo.
Infarkt?
Infarkt?
Michel puši karu.
-
John_Ryder
e cons,ovo u vezi dojmova,najsjebanija stvar...puno problema sa time sam imao,ono kolko god se trudiš,uvijek će netko truditi se pronaći ti manu
OT:puno nelagoda na poslu
OT:puno nelagoda na poslu
- hitman_4
glupi internet stalno šteka ili je usporen,jbm mater šugavom t-comu,bitno da ga uredno iskljuće ako ne platiš 1 mjesec račun 

- callac
jučer jedne hlače u koje nisam stala, a moj su broj i nije bilo većeg 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- john_constantine
lovely bones, tek sam sada pročitao svoju recenziju za knjigu i sjetio se zašto mi je knjiga bilo sranje... film je još veća glupost...
Michel puši karu.
- Ašow
joj, ja sam to gledo u kinujohn_constantine wrote:lovely bones, tek sam sada pročitao svoju recenziju za knjigu i sjetio se zašto mi je knjiga bilo sranje... film je još veća glupost...
fuj fuj bokte
- hitman_4
svaka čast ćelziju za način na koji je došao do vrha.bayern ih je totalno nadigrao + neiskorišteni penal,1-2 čiste šanse i puno polušansi,hmm....zvući poznato,čeh je definitivno junak i spada u top 3 golmana već 7-8 godina,a i drogba definitivno ima razloga vjerovati u boga i drago mi je zbog njega.robben,odličan igrač,nešto najbolje što se bayernu desilo u zadnje 3-4 godine,malo mi je glupo i neodgovorno dati nizozemcu da puca penal(nizozemska i penaliskitkid wrote:ćelzi.

- alecto
sinusi ili koji k već skoro dva tjedna. naizmjence se čepi nos pa jedno pa drugo uho, pa kašalj, a pritisak u sinusima je odvratan.
we are such stuff as dreams are made on