Slike, crteži i sl.
- Scarface
Re: Slike, crteži i sl.
Meni je ovo predobro, u duhu modenrog doba. Da ovako izgleda, sigurno bi uspija i u Americi i danas bi željno iščekivali ekranizaciju koju s ovakvim Zagorom nikad nećemo dočekat. Corpse paint i tamna odjeća daju izgled pravog "duha", i sve puno više baca na Batmana, dok je ovaj originalni u duhu Supermana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Slažem se s s time o uspevanju u Americi, ali to je i razlika između strip škole Evrope i njih. Ovakav bi bio samo još jedan Marvel prdonja. Toliko su se zalepili za šminkanje heroja, da sam se posle trećeg stripa izgubio.Scarface wrote:Meni je ovo predobro, u duhu modenrog doba. Da ovako izgleda, sigurno bi uspija i u Americi i danas bi željno iščekivali ekranizaciju koju s ovakvim Zagorom nikad nećemo dočekat. Corpse paint i tamna odjeća daju izgled pravog "duha", i sve puno više baca na Batmana, dok je ovaj originalni u duhu Supermana.
We're all mad here...
- Scarface
Zapravo, Bonelli odudara i od strip škole Europe koja je profinjena, dok je prvotni šund. Ovaj Zagor bi zapravo više pasa francusko-belgijskoj školi, nego superjunačkoj.Andrej wrote:Slažem se s s time o uspevanju u Americi, ali to je i razlika između strip škole Evrope i njih. Ovakav bi bio samo još jedan Marvel prdonja. Toliko su se zalepili za šminkanje heroja, da sam se posle trećeg stripa izgubio.Scarface wrote:Meni je ovo predobro, u duhu modenrog doba. Da ovako izgleda, sigurno bi uspija i u Americi i danas bi željno iščekivali ekranizaciju koju s ovakvim Zagorom nikad nećemo dočekat. Corpse paint i tamna odjeća daju izgled pravog "duha", i sve puno više baca na Batmana, dok je ovaj originalni u duhu Supermana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Andrej
Francuska škola stripa je među boljima na svetu i koliko su mi upućeniji u tematiku pričali, veoma su traženi crtači u ostatku sveta. Meni je njihov crtež fenomenalan, pre svega jako izražajan i umetnički, ali koliko god da zastupam tezu da je strip prvenstveno vizuelna umetnost, i dalje ne mogu da izbacim iz sebe ljubav prema hiperprodukciji italijanske škole.Scarface wrote: Zapravo, Bonelli odudara i od strip škole Europe koja je profinjena, dok je prvotni šund. Ovaj Zagor bi zapravo više pasa francusko-belgijskoj školi, nego superjunačkoj.
Najbolji primer nadoknađivanja kvaliteta crteža - pričom i šmekom je Marti Misterija. Realno gledano, crtan toliko smešno i dečiji naivno, a opet s druge strane - s pravom je dostigao kultni status u strip komuni.
Valjda je detinjstvo krivo i odrastanje uz njihove radove. Sad mi već više prija crtež nalik ovome što si postavio, jer se naravno apetiti šire i ukus istančava.
We're all mad here...
- john_constantine
hm, koliko god to fora izgledalo, povremeno mi se gade ti coveri...
Michel puši karu.
- Andrej
Ašove, mislim da je ovo skroz pogrešan pristup polugoloj devojci sa raširenim nogama. 
We're all mad here...
- Ašow
- BakaRex
Ašow kak si ti guba! predobri coveri
Mogel bi meni napraviti neki za moj bend Zona Demona
Koliko kn?
Mogel bi meni napraviti neki za moj bend Zona Demona
Koliko kn?
Coprnjak sam i ni DRIM-KEČER vas nebu spasil !
- Ašow
BakaRex wrote:Ašow kak si ti guba!
sry, al ovo me jednostavno oteralo u smijeh
- Wendigo
dobar mi je ovaj crtež zagora. jest da je američki prenabrijan i da malo u faci podsjeća na spawna, ali je čisto ok.. i napokon normalna sjekira, a ne onaj kamen na štapu... 
- Josef K
Jel ima neko ko je dobar s photoshopom i da ima malo dobro volje da mi sliku jednu uredi? 
- Bub
Zadro napravio sam ti poster i poslao na MSN mail što ti je u profilu.Zadro wrote:Jel ima neko ko je dobar s photoshopom i da ima malo dobro volje da mi sliku jednu uredi?
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series