FreddyCannibalist wrote:ja bas i neam neke pretjerane strahove ali se scimam kad ulazim u svoju sljepu ulicu oko 2-3 sata kad je ful mrak i susjedi su mi blizu i ima macke vani, uvjek nes kopaju, cuje se zvuk grebanja po limu nekom sta li je vec, i kad idem uz 2 kat uz stepenice uvjek me nesto pozurka da me nesto nebi chopilo za nogu sa zadnje stepenice. ko da nesigurno se penjem stepenicom lool
Koji su vaši najveći strahovi?
- Decadentor

- Asfodel
- dr_gonzo
Jedan od najvećih strahova je taj da me ne uhvati proljev na nekom nepoznatom mjestu gdje ne znaš gdje je zahod, a isto tako nemaš gdje....a oko tebe puno ljudi...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
-
John_Ryder
- Josef K
ja imam taj strah od malena i odlučio sam da nikad neču vozitAsfodel wrote:Razvio mi se novi strah (nelagoda zapravo), od automobilskih nesreća...
Ne bojim se za sebe, nego za druge.
Nerijetko kad sjedam u auto, pomislim na "onu staru": s autom si uvijek jednom nogom u grobu, drugom u zatvoru
i sad mi je frendica nedavno imala prometnu. auto joj se preokrenuo tri puta i da nije ispala iz auta poginula bi vjerojatno
- Scarface
Zadro wrote:ja imam taj strah od malena i odlučio sam da nikad neču vozitAsfodel wrote:Razvio mi se novi strah (nelagoda zapravo), od automobilskih nesreća...
Nerijetko kad sjedam u auto, pomislim na "onu staru": s autom si uvijek jednom nogom u grobu, drugom u zatvoru
i sad mi je frendica nedavno imala prometnu. auto joj se preokrenuo tri puta i da nije ispala iz auta poginula bi vjerojatno
Ma dobro ne triba sad ić u takvu krajnost, kolko god vožnja bila opasna, opet je daleko korisnija. Šta da ti se dogodi neki hitni slučaj, a jedino si ti u mogućnosti vozit, a ne znaš. Svaki strah triba nadvladat, pa tako i ovaj. Ja isto ne volin vozit, al jebiga, natira san se položit, i triba se trudit bit šta oprezniji, šta drugo reć.
- Josef K
a znam. al ja baš imam neki osjačaj da če se meni nešto dogodit ak ču vozit.Ghostface wrote:Zadro wrote:ja imam taj strah od malena i odlučio sam da nikad neču vozitAsfodel wrote:Razvio mi se novi strah (nelagoda zapravo), od automobilskih nesreća...
Ma dobro ne triba sad ić u takvu krajnost, kolko god vožnja bila opasna, opet je daleko korisnija. Šta da ti se dogodi neki hitni slučaj, a jedino si ti u mogućnosti vozit, a ne znaš. Svaki strah triba nadvladat, pa tako i ovaj. Ja isto ne volin vozit, al jebiga, natira san se položit, i triba se trudit bit šta oprezniji, šta drugo reć.
prije se nisam plašio i nisam ni razmišljo o tom a jedan dan mi je sam ušlo to u glavu i sad stalno dok sam u autu razmišljam o tom
- Wendigo
ni ja ne volim aute, baš iz tih razloga. na biciklu mogu eventualno sebe ubiti.Asfodel wrote:Razvio mi se novi strah (nelagoda zapravo), od automobilskih nesreća...