Otišle prve dvije epizode prve sezona i moram reći da sam prezadovoljan. Mračnije od Buffy iako ima onog Whedonovog humora koji se odlično uklapa. Los Angeles, Angel, Cordelia i novi lik Doyle.
City of... - sjajan početak. Upoznavanje, nekoliko vampira, Doyle novi lik koji je poludemon i ima vizije pomoću kojih će Angel pronalaziti osobe kojima treba pomoć. Cordelia iz Buffy, sad se preselila u los angeles i želi postati glumica, ali pojavljuje se lik Russell koji je vampir i dosta toga drži u tom gradu pa se Angel obračunava s njim u ovoj prvoj epizodi. Sviđa mi se atmosfera, koreografije borbe odlične i humor.
8.5/10
Lonely Heart - vrlo dobra epizoda u kojoj Doyle govori Angelu i Cordeliji da će se dogoditi nešto strašno u jednom discu. U tom discu Angel upoznaje detektivku Kate koja će očito biti regularan lik. Love parazitskog demona koji mijenja tijela pomoću tog parazita, ali Kate ništa ne zna o demonima, vampirima pa će sigurno s vremenom polagano saznati što se sve dešava. Sviđa mi se Kate
8/10
Jedva čekam dalje. Ovo za razliku od prve sezone Buffy koja je stvarno loša je odlično, ali dobro, Whedon je već tu radio na četvrtoj sezoni Buffy pa se uhodao. I ovo može komotno proći kao strip. Baš onako stripovski.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"