Magadheera (2009)

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
Post Reply
olio

Magadheera (2009)

Post by olio » 10 Sep 2010, 00:59

Magadheera

IMDb

Image

Trailer

Akcijsko romantični film o vječnoj ljubavi, prošlim životima, borbi za ljubav i neustrašivom ratniku.
Glavni junak upoznaje svoju ljubav života i osjeća da ima nešto više između njih što vuče korijene iz drugog života u kojem nisu bili ujedinjeni. Sada imaju priliku ispraviti to, pobjediti zlog udvarača i zauvijek živjeti sretno.

Spektakl iz Tollywooda, sa najvećim budgetom do sada te prvi koji je dostigao izdanje na blu ray disku.

Image

Image

Image

Image

Image

Image
Last edited by olio on 10 Sep 2010, 01:31, edited 4 times in total.

olio

Re: Magadheera (2009)

Post by olio » 10 Sep 2010, 01:00

Vidia sam nedavno scenu iz ovog filma (final fight) i učinilo mi se da će biti novi spektakl u stilu allude mazake. Ispalo je da sam se prevario, a to i nije bilo loše.
Ovo je super romantično/akcijski film sa ok pričom i glumom, ali i na trenutke nevjerojatnim borbama i koreografijama.
Efekti su zadovoljavajući, a pjesme variraju između super i ok, te su dobro dozirane i nisu pretjerali sa količinom, duljinom niti pretjeranim epic elementima već su se potrudili predočiti razne lokacije što ispada super.
U film se pojavljuje i slavni Chiranjeevi iz allude mazake !!
Sve u svemu najbolji Tollywoodski film koji sam pogleda, odlična premjesa romantike, akcije, drame i komedije.

8/10

Definitivno film koji ću pamtiti

Post Reply