Nip/Tuck (2003)

Sve vezano za serije i TV, a da nema veze sa horror žanrom.
Post Reply
john_constantine

Nip/Tuck (2003)

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 15:28

Image

Redatelj: /
Scenarij: Ryan Murphy
Godina: 2003 - 2010.
Žanr: drama
Država: USA
Glume: Dylan Walsh, Julian McMahon, John Hensley, Joely Richardson...
Sean McNamara and Christian Troy are two plastic surgeons running a partnership in Miami, Florida with different issues to life. Sean is a wishy-washy, weak-kneed, family man who distances himself with work to avoid his dysfunctional home life which includes his needy and spiteful wife Julia, his rebellious teenage son Matt and young daughter Annie. The more slicker Christian is an arrogant, narcissistic, unethical, ladies man who worships wine, women, and the all mighty dollar, and will do just about anything to get what he wants (lie, cheat, steal, blackmail and seduce)and has no qualms about practically anything.
Baš prezabavna serija koja mi je bolja tek nakon drugog gledanja. Sada već uživam u svakoj epizodi. Problemi u braku između Seana i njegove žene. Probleme koje Troy navlači na sebe radi svog ponašanja. Krvave scene plastičnih operacija. Brojni likovi koji dolaze na operacije koje variraju od blizanki koje traže promjenu izgleda do ekstremnih. I to uvođenje novih likova poput psihologinje, a i lezbijka mi je dobra. :mrgreen: Jednostavno presmiješna serija koliko je zabavna. Ali da, Seanov sin Matt ima zbilja čudno lice, kao Michael Jackson. Predobra epizoda za obrezivanjem, a tek onaj dio za njegovom curom, brutala.

Makar povremeno stavlja na razmišljanje, ne treba shvaćati previše ozbiljno seriju s obzirom da je lagano trash, odnosno, hrpa pretjeranih događaja, situacija i čega sve mogućega. Bitno da je zabavno. :kokicarenje:
Michel puši karu.

Jandra

Re: Nip/Tuck (2003)

Post by Jandra » 04 Aug 2010, 19:47

Nekoć sam gledao, dok je bilo na RTL-u, al je postalno malo dosadno. Inače, tematika je odlična i možda počnem ispočetka.

Asfodel

Post by Asfodel » 04 Aug 2010, 22:39

I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Aug 2010, 22:47

Asfodel wrote:Ima topić viewtopic.php?f=9&t=701&hilit=Nip
ah, kada sam upisivao u search samo nip tuck, bez te crtice...
Michel puši karu.

Post Reply