ili pustite blind guardiane ili summoning i odma vam se gleda LOTR xDD
da vas cujem
Odlična rock balada i odličan band, bio nekoć moj najdraži. Šteta što ti je takva stvar obilježila nešto tak tragično. Meni isto budi sjećanja, ali na nevine ljubavne gluposti u srednjoj.NovemberBlut wrote:sad se sjetih jedne "the" pjesme
Scorpions- Still loving you.
podsjeca na moje zaruke koje su zavrsile debaklom. ali nema veze it was worth of it.
mene to podsjeca na prvu probu dok smo se jos uklapali sa rock pjesmamaBoby wrote:Odlična rock balada i odličan band, bio nekoć moj najdraži. Šteta što ti je takva stvar obilježila nešto tak tragično. Meni isto budi sjećanja, ali na nevine ljubavne gluposti u srednjoj.NovemberBlut wrote:sad se sjetih jedne "the" pjesme
Scorpions- Still loving you.
podsjeca na moje zaruke koje su zavrsile debaklom. ali nema veze it was worth of it.
Od ostalih, izdvojio bih:
SIMON & GARFUNKEL - El Condor Pasa / Sound Of Silence/ The Boxer / I Am A Rock
LED ZEPPELIN - Stairway To Heaven
BEE GEES - Massachusetts
THE ANIMALS - House of The Rising Sun
EAGLES - Hotel California
ROD STEWART - Sailing
MOODY BLUES - Nights In White Satin
eeeee bas toWendigo wrote:vjerojatno ste tražili tzv. "štefke" gore kod dubravkinog puta.. ideš gore po stazi iza saloona i onda na jedno9m dijelu skreneš lijevo uzbrdo i dođeš na plato usred proplanka, super mjesto za open air tulume..
svaka cast, meni se nebi tolko dalo ulazit u sjecanje i pisatelrania wrote:ovo ce biti iscrpno...
paul oakenfold . lemon - ljeto, ljeto... negdje na pocetku srednje...cak osjetim neki imaginarni svjezi miris kad god se sjetim te pjesme. zelenilo, naivnost, sreca.
dark tranquillity . auctioned - sparnoca, priprema za maturu, asfalt, upisan fax. sreca.
subway to sally . die schlacht/apc . counting bodies like sheep ... etc. - mirisni stapici, bec, jako jako hladno. miris staroga.
riblja corba . ostani duzbre do kraja - bas to.
in flames . evil in a closet - usvojena pjesma (na preporuku) koju se vise ne usudim slusati.
daleka obala . on je volio brodove - poprilicno slicno ovoj iznad.
cijeli madonnin album "ray of light" - ljeto kad sam bila negdje osnovna skola... tada sam ga bas slusala na terasi na moru i zamisljala kako mi je ljepo i kako bih trebala usvojiti taj trenutak za kad god ce mi zatrebati i jos uvijek je tu
cold . wasted years (mozda cak cijeli "the year of the spider" album) - tuzni bozic, samoca.
jimmy eat world . 23 - na moje i razne tude osjecaje koji nemaju veze sa mnom. rasplace me svaki put.
reamonn . supergirl - slicna stvar, samo bez plakanja lol
the killers . when you were young - prosla godina, proljece, sunce... bila je jedan veliki booster u to doba.
azra . marina - nezrelost, impulzivnost, pocetak novog stadija u zivotu.
pixies . here comes your man/monkey gone to heaven - lijepo davno nestalo poznanstvo.
scissors sisters . i don't feel like dancing - takoder. + doba nekih promjena.
him . funeral of hearts - mir.