Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
HorrorHR
- Site Admin
Dr. Stephen Strange was one of the most gifted surgeons in medicine before his hands were left shattered and useless as a result of a car crash. Spending his fortune in pursuit of a way to fix his fractured body, the dejected doctor believed all was lost until the Ancient One offered him hope and healing in Tibet. Training mind, body and soul with the Ancient One and his pupils, Doctor Strange’s scope, power and compassion grows as he steps closer to his mystical fate. But to fully embrace his destiny and protect the worlds of magic and reality, Strange must face betrayal, death and the emergence of Dormammu.
Cover djeluje cool, jel zna tko o ovom Marvelovom super heroju?
-
Spectre
-
HorrorHR wrote:Cover djeluje cool, jel zna tko o ovom Marvelovom super heroju?
Naravno, vjerujem da svaki pravi Marvel fan zna za njega.
Još nisam pogledao crtić pa ne mogu komentirati, ali vidio sam da su kritike loše.
-
A$H
Spectre wrote:HorrorHR wrote:Cover djeluje cool, jel zna tko o ovom Marvelovom super heroju?
Naravno, vjerujem da svaki pravi Marvel fan zna za njega.
Još nisam pogledao crtić pa ne mogu komentirati, ali vidio sam da su kritike loše.
laž
pročitao sam stotine marvel stripova i to večinu junaka(skeniranih,doma ipak manje imam papirnatih) i nikad ćuo za njega...ali ću se sad malo po netu informirat..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Spectre
-
A$H wrote:pročitao sam stotine marvel stripova i to večinu junaka(skeniranih,doma ipak manje imam papirnatih) i nikad ćuo za njega...ali ću se sad malo po netu informirat..
Zanimljivo, ja ne čitam baš Marvelove stripove (DC-jevac sam

), a znam dobro za Strangea.

-
john_constantine
Hm, gledao sam ga u par epizoda u Spidermanu. Nekakav superjunak s magičnim moćima, nije mi baš ostavio neki dojam.

Michel puši karu.
-
Vorador
Ne zanima me baš. Imam neku epizodu Spider-Mana doma gdje je on guest star i njegov protivnik Xandu. Inače nisam čitao niti jedan njegov strip a i nemam baš previše Marvelovih stripova doma a itekako sam čuo za njega.
-
A$H
Spectre wrote:A$H wrote:pročitao sam stotine marvel stripova i to večinu junaka(skeniranih,doma ipak manje imam papirnatih) i nikad ćuo za njega...ali ću se sad malo po netu informirat..
Zanimljivo, ja ne čitam baš Marvelove stripove (
DC-jevac sam 
), a znam dobro za Strangea.

i ja

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
dr_gonzo
-
Znam za Dr. Strangea, ali još nism čitao njegove stripove...ono što znam jeste da je on osnovao Defenderse koji su po članovima bili i jači (pogledajte te članove: Hulk, Silver Surfer i Sub-Mariner) nego Avegersi (da nema živopisnog kostima Kapetana Amerike i legende Thora ne bi imali šanse), a što se tiće samoga doktora koliko sam čitao o njemu jedan je od 10 najjačih Marvel likova (jedini svjestan Amalgam Universe postojanja..za one koji ne znaju to je spoj DC i Marvel Univerzuma)...
Baš bi me zanimalo kako bi ispala borba njega i Madraka
Vjerujem da je Dr. Strange uz Silver Surfera jedini koji je jači i od Supermana (volio bih da je i Hulk, ali vrazi iz DC-a i Marvela ne daju da tako bude

)...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
Scarface
Da, čuja san za njega, i za taj Amalgam (wikipedia je zlato), ali nisan čita još nijedan strip, mada iman doma dosta i Marvelovih i DC-evih stripova. On je magičar-superheroj, ostalo je gonzo reka, detalji naravno na wikipediji.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
sikeone
moram priznati da nisam čuo za njega i ne izgleda mi baš neka zajebana faca

-
dr_gonzo
-
Ne izgleda, ali je opak i ima pameti isto koliko Profesor X i Reed Richards...
Isto tako mislim da bi dobro dao papra Supermenu...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
-
Scarface
Volija bi pogledat i ove druge marvel crtiće koji su na tom sajtu, to je sad neki trend posta u Marvelu izgleda. Neman flat, ali mi ima prijatelj pa ću ga upilat da skine i to.

I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
-
HorrorHR
- Site Admin
http://joblo.com/reviews.php?mode=joblo_dvds&id=1799
I haven't seen any of the other similar animated Marvel releases that have been coming out lately, so I can't say how this compares. What I can say though, is that if they're as mediocre as this one, you're better off not wasting your time. Even the most diehard comic book and movie fan will struggle to find reason to add this to their DVD collection.
-
Spectre
-
Još nisam pogledao Strangea, ali danas sam se konačno natjerao pogledati Ultimate Avengers II - The Rise of the Panther. Prvi dio mi nije bio nešto posebno dobar, dosadan većinom, jedino mi je bilo lijepo vidjeti Marvelove junake lijepo animirane. Drugi dio je nešto bolji, ali i dalje ništa posebno, malo me po temi podsjeća na "pilot" Justice League crtića - Secret Origins, samo što su mi Originsi puno bolji bili. Probat ću se sutra natjerati da pogledam Invincible Iron Mana i Strangea, ali imam osjećaj da su još gori od Avengersa.