Koji ste horror zadnji gledali?

Razgovori ugodni o horor temama
Post Reply
Bub

Re: Koji ste horror zadnji gledali?

Post by Bub » 01 Aug 2010, 00:04

Srpski film - 7/10

remike2

Post by remike2 » 01 Aug 2010, 10:22

The Stepfather (2009) - 7/10
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

Josef K

Post by Josef K » 01 Aug 2010, 15:55

Antichrist - ?/10
Ne vidim poantu filma i mislim da mi nebi bila jasna da film još 20 puta pogledam.

Bub

Post by Bub » 01 Aug 2010, 17:05

Neznam da ovo stavim tu, ali ipak ajde zombiji su u pitanju ma da je više komedija.

Fido - 5/10

remike2

Post by remike2 » 01 Aug 2010, 17:34

Bad Taste (1987) - 8/10, super lud, zabavan i zanimljiv film. :supz: :zubifale:
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.

DrugsBunny

Post by DrugsBunny » 01 Aug 2010, 18:30

Black Sunday (1960) - 5/10... film je krenuo presavršeno sa izvrsnom atmosferom i soundtrackom. Ali nakon prvih 15 minuta se pretvorio u nešto zamorno i dosadno sa užasnom glumom. Ne sviđa mi se.
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...

Andrej

Post by Andrej » 01 Aug 2010, 22:19

Dead Meat (2004)
Super su mi ovi ostrvski horor filmovi. Imaju mi neki poseban šmek. 8) film za ljubitelje zombi tematike.
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 01 Aug 2010, 22:23

Andrej wrote:Dead Meat (2004)
Super su mi ovi ostrvski horor filmovi. Imaju mi neki poseban šmek. 8) film za ljubitelje zombi tematike.
Ovo nikako da pogledam, jel valja šta?

Bub

Post by Bub » 01 Aug 2010, 22:27

The Strangers - 7.5/10

Mislio sam da će biti više brutalniji, sve u svemu super filmić.

Andrej

Post by Andrej » 01 Aug 2010, 22:29

Bub wrote:
Andrej wrote:Dead Meat (2004)
Ovo nikako da pogledam, jel valja šta?
E jbg.. nisam neki stručnjak za zombi tematiku, ali mi se svideo. Ima sve što film te vrste treba da ima, plus taj ostrvski crnohumorni šmek. Produkcija nije baš na nivou holivuda ali meni to nesmeta. Lepo se zabavio.
Ako te zajebem i ne svidi ti se, šaljem ti gajbu piva. :zubifale:
We're all mad here...

Bub

Post by Bub » 01 Aug 2010, 22:40

Andrej wrote:Ako te zajebem i ne svidi ti se, šaljem ti gajbu piva. :zubifale:
Hehe ionako ga imam u planu pogledat već duže vrijeme, ali baš ako bude tolko loš dovoljan je jedan paulaner :zubifale:

john_constantine

Post by john_constantine » 01 Aug 2010, 23:49

The Strangers - razočaran sam tim filmom... Dobra ideja koja je uništena iritatnom kamerom (ono, stalno trza kamera čak i kod običnih scena što mi je išlo na živce i to ne mogu smatrati ničime drugim nego običnim neiskustvom) i s previše praznih hodova. Dobra atmosfera, ali samo sam čekao da se konačno pojave na okupu ili nešto... Jedino što valja u filmu je scena kada je dan, samo što je i to uništeno debilnom scenom koja se čak dva puta ponavlja. WTF? Mislio sam da je nekakva greška, pa vratim natrag, ali ne... dva puta ista scena. I bezvezna završnica. 2/5
SpoilerShow
Taj obitelj serijskih ubojica je djelovalo dobro dok nisu skinuli maske i uništili cijeli film + nema objašnjen nikakav motiv za ubojstva...
Michel puši karu.

Boby

Post by Boby » 01 Aug 2010, 23:58

john_constantine wrote:
SpoilerShow
Taj obitelj serijskih ubojica je djelovalo dobro dok nisu skinuli maske i uništili cijeli film + nema objašnjen nikakav motiv za ubojstva...
Ovo sam ja pak doživio kao veliki plus.

Josef K

Post by Josef K » 02 Aug 2010, 00:00

john_constantine wrote:The Strangers - razočaran sam tim filmom... Dobra ideja koja je uništena iritatnom kamerom (ono, stalno trza kamera čak i kod običnih scena što mi je išlo na živce i to ne mogu smatrati ničime drugim nego običnim neiskustvom) i s previše praznih hodova. Dobra atmosfera, ali samo sam čekao da se konačno pojave na okupu ili nešto... Jedino što valja u filmu je scena kada je dan, samo što je i to uništeno debilnom scenom koja se čak dva puta ponavlja. WTF? Mislio sam da je nekakva greška, pa vratim natrag, ali ne... dva puta ista scena. I bezvezna završnica. 2/5
SpoilerShow
Jesi gledao unrated verziju?
Ja isto nisam kužio to sa ponavljanjem iste scene kad sam prvi put gledao, al to je neka loša verzija filma (ako smo imali istu) jer kad sam film gledao u kinu sve je bilo normalno.
Last edited by Josef K on 02 Aug 2010, 00:01, edited 1 time in total.

Bub

Post by Bub » 02 Aug 2010, 00:00

john_constantine wrote:The Strangers - razočaran sam tim filmom... Dobra ideja koja je uništena iritatnom kamerom (ono, stalno trza kamera čak i kod običnih scena što mi je išlo na živce i to ne mogu smatrati ničime drugim nego običnim neiskustvom) i s previše praznih hodova. Dobra atmosfera, ali samo sam čekao da se konačno pojave na okupu ili nešto... Jedino što valja u filmu je scena kada je dan, samo što je i to uništeno debilnom scenom koja se čak dva puta ponavlja. WTF? Mislio sam da je nekakva greška, pa vratim natrag, ali ne... dva puta ista scena. I bezvezna završnica. 2/5
SpoilerShow
Pa koliko sam ja shvatio nema motiva nego je to čisto neka statistika koliko se brutalnih događanja dešava u americi i tako je i ovaj čista slučajnost poremećene obitelji koja ide okolo i ubija.
SpoilerShow
Slažem se da je skidanje maski bilo nepotrebno a i nisu pokazali lica, vjerovatno kao da vide prije smrti tko ih je ubio ili čak ako prežive za drugi nastavak pa ih sretnu negdje i nastavi se neki klinac
Meni dobar iako mi je više drama. Malo su razvukli prvih pola filma, ali ima tih elemenata horrora koje sam ja očekivao brutalnije.

Post Reply