Koji ste horror zadnji gledali?
- Bub
Re: Koji ste horror zadnji gledali?
@ dr mladjo
SpoilerShow
Ma je sve stoji ali pošto je odmah rečeno da je svečenik, pa ono jedno s drugim ide pa nisam baš očekivao, al dobro nesmeta stvarno su to dobro odradili. Što se tiće 3. dijela kužim da mora biti nešto što će izaći vanka, znači na ulice i po svuda a i ipak se zove [REC] Apocalypse pa očekujem nešto huge, treba izlazi vanka. Da klinci su ostali u zgradi, a scene sa malom djecom i potkrovlju su mi prehebene.
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series
- Jandra
The shining - 8/10
Sve uredu samo što su definitivno previše razvukli. Ja bih skratio za jedno pol sata do 45 minuta
Sve uredu samo što su definitivno previše razvukli. Ja bih skratio za jedno pol sata do 45 minuta

- Andrej
Infection (2004)
Japanci su definitivno bolesni i ja im zahvaljujem na tome.
Svaki njihov film koji sam odgledao u centru priče ima osvetu, tako da je ista očigledno veoma bitan deo njihove kulture i tradicije.
Ne bi voleo da sam u koži Amerikanaca za koju deceniju.
Japanci su definitivno bolesni i ja im zahvaljujem na tome.
Svaki njihov film koji sam odgledao u centru priče ima osvetu, tako da je ista očigledno veoma bitan deo njihove kulture i tradicije.
Ne bi voleo da sam u koži Amerikanaca za koju deceniju.
We're all mad here...
- Josef K
I Am Legend - 8/10
Volim ovaj film
Volim ovaj film

- Andrej
Meni je to bolesno dobar film. Will Smith je od seljačića iz sitkoma, izrastao u jako kvalitetnog i raznovrsnog glumca.Zadro wrote:I Am Legend - 8/10
Volim ovaj film
"I Am Legend" ima jedinu scenu koja je uspela da izbaci iz koloseka moju večnu emocionalnu ravnodušnost prema likovima iz filmova.
SpoilerShow
Scena u kojoj lomi vrat svom psu. Tu sam prekinuo gledanje i nastavio tek posle nedelju dana jako lošeg raspoloženja. Ne dao Bog nekome da doživi. A ko jeste, shvatiće.
Last edited by Andrej on 18 Jul 2010, 06:20, edited 1 time in total.
We're all mad here...
- chatterer
My Bloody Valentine (1981)
ugodno iznenađenje
iako je priča slaba i bezvezno ispričana, ubojstva su zato vrlo kreativna i zanimljiva. Gluma je sasvim solidna i nisam primijetio neke veće greške ili gluposti. Kraj vrlo dobro urađen, daje novu dimenziju filmu
3.5/5
ugodno iznenađenje

iako je priča slaba i bezvezno ispričana, ubojstva su zato vrlo kreativna i zanimljiva. Gluma je sasvim solidna i nisam primijetio neke veće greške ili gluposti. Kraj vrlo dobro urađen, daje novu dimenziju filmu
3.5/5
- Andrej
Upravo sam odgledao "Heartless (2009)" i prosto sam, ma ne znam šta sam, samo odgledajte film.
Još jedan dokaz da klišei u horrorima nisu neminovnost nego nedostatak mašte.
Komentari na netu su - "priča je konfuzna", "ne razumem ništa", "what a fuck is this?", ali pošto dolaze od gomile klinaca iz Amerike to ne znači ništa i za njeno praćenje je dovoljan IQ80.
Budućnost horrora je u Evropi.
Jako sam zadovoljan, jako.

Trejler nisam okačio, pošto one što sam našao ne prikazuju 1% kvaliteta filma i njegove priče.
Još jedan dokaz da klišei u horrorima nisu neminovnost nego nedostatak mašte.
Komentari na netu su - "priča je konfuzna", "ne razumem ništa", "what a fuck is this?", ali pošto dolaze od gomile klinaca iz Amerike to ne znači ništa i za njeno praćenje je dovoljan IQ80.
Budućnost horrora je u Evropi.
Jako sam zadovoljan, jako.

Trejler nisam okačio, pošto one što sam našao ne prikazuju 1% kvaliteta filma i njegove priče.
We're all mad here...
- remike2
REC (2007.) - ajme koji film, konačno evo i ja ga pogledao i to sinoć, već dugo vremena nisam pogledao neki dobar horror, no ovaj je premašio baš sva moja očekivanja, čak i više od toga. Pridružujem se svima koji su zadovoljni s ovim filmom. Europa stvarno briljira po horror filmovima ovo desetljeće i ovo je jedan maestralan primjer kako se radi pravi horror film, ma prestrašan je film, ludnica od filma, ovo je definitivno jedan od najboljih i najstrašnijih horror filmova svih vremena, nevjerovatnu jezu i strah sam osjetio u filmu i to već od 10. minute + ta cijela klaustrofobija i paranoja koja se isprepliće u zgradi (kad se samo sjetim da mi je frend živio u zgradi dosta sličnoj onoj u filmu - već me jeza hvata), zaraženi kad neočekivano krenu napasti, nevjerovatan balans turobne atmosfere i pravilno raspoređenih krvavih scena uz kameru koja ide samo gore-dolje, cijeli taj dokumentaristički pristup imamo dok je gluma boli glava dobra: realistična i dirljiva, gluma kakvu se samo da poželiti kad je u pitanju horror film jer je ona ko i sam film u konačnici predstavljena u realističnom štihu, kao da se to stvarno dogodilo, te da se čovjek debelo da suosjećati s likovima u filmu, a tek sama završnica (točnije zadnjih 10 minuta) te sam kraj koji je jedan od najstrašnijih krajeva ikad napravljenih. Definitivno ću i drugi dio pogledati, dok za ovaj film imamo samo riječi hvale, remek djelo žanra i uistinu film nudi jedno posebno i nezaboravno filmsko iskustvo, šta drugo reći nego bravo Španjolska na ovakvom posebnom filmu!
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Josef K
5ive Girls - 6.5/10
Kako bi ovo bio dobar film da nema tolko bedastoča tipa
Baš je dobro počelo a do kraja filma su tolko gluposti uspjeli nabacat da su sve zasrali.
Ali cure su
Kako bi ovo bio dobar film da nema tolko bedastoča tipa
SpoilerShow
She broke my healing arm 

Ali cure su

-
babysitter wanted 2008
dobar film vrijedan gledanja; prica je dobra. ono kaj mi je cesto zasmetalo je ono plasenje s mjuzom - tipa - zenska pogleda kroz prozor i onda mjuza ko da je vani nekej jezivo, a nema niceg.
dobar film vrijedan gledanja; prica je dobra. ono kaj mi je cesto zasmetalo je ono plasenje s mjuzom - tipa - zenska pogleda kroz prozor i onda mjuza ko da je vani nekej jezivo, a nema niceg.
SpoilerShow
steta kaj ima glupih stvari u filmu: npr. zenska otvori ormar i unutra gore svijece (a mali je ormaric..) ili kad ide zvat onog decka kaj se jedva znaju, al bitno da njegov broj zna napamet...
he's the one
- Malteras
Ne gledaj drugi dio, koliko god te privlacilo, odoli. Zajebace ti iskustvo vezano za prvi, koji je stvarno odlican film...remike2 wrote:REC (2007.) Definitivno ću i drugi dio pogledati, dok za ovaj film imamo samo riječi hvale, remek djelo žanra i uistinu film nudi jedno posebno i nezaboravno filmsko iskustvo, šta drugo reći nego bravo Španjolska na ovakvom posebnom filmu!
- Sammy
zasto da ne pogleda? neka slobodno pogleda, samo treba smanjiti ocekivanja..Malteras wrote:Ne gledaj drugi dio, koliko god te privlacilo, odoli. Zajebace ti iskustvo vezano za prvi, koji je stvarno odlican film...remike2 wrote:REC (2007.) Definitivno ću i drugi dio pogledati, dok za ovaj film imamo samo riječi hvale, remek djelo žanra i uistinu film nudi jedno posebno i nezaboravno filmsko iskustvo, šta drugo reći nego bravo Španjolska na ovakvom posebnom filmu!
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- DrugsBunny
Sa dovoljno smanjenim očekivanjima čak i Uwe Bollovi filmovi mogu biti dobri, tako da to nema smisla 

...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
- remike2
Ma pogledat ću ga, iako kolko čujem slabiji je od prvog, al nema veze, pogledat ću ga i sam procijeniti kakav je, možda mi se svidi, možda ne, ionako rijetko koji nastavak bude na nivou originala, svakako gledam.Sammy wrote:zasto da ne pogleda? neka slobodno pogleda, samo treba smanjiti ocekivanja..Malteras wrote:Ne gledaj drugi dio, koliko god te privlacilo, odoli. Zajebace ti iskustvo vezano za prvi, koji je stvarno odlican film...remike2 wrote:REC (2007.) Definitivno ću i drugi dio pogledati, dok za ovaj film imamo samo riječi hvale, remek djelo žanra i uistinu film nudi jedno posebno i nezaboravno filmsko iskustvo, šta drugo reći nego bravo Španjolska na ovakvom posebnom filmu!
But, you know, I knew something must be rotten in Denmark. There was no way you could like me that much. Man, I can't tell you how relieved I was when you took off your dress, you... you didn't have a dick.
- Bub
The Descent: Part 2 - Ocijena 7/10
Bila bi i veća, ali neki djelovi priče su mi bezveze ali ta vrsta mi je odlična i ima super scena, hrpa krvi...
Bila bi i veća, ali neki djelovi priče su mi bezveze ali ta vrsta mi je odlična i ima super scena, hrpa krvi...
"When there's no more room in hell the dead will walk the earth." with Johnny Cash and The "DEAD" series