Što skidate s torrenta?
- Scarface
Nije to ništa čudno ako imaš spor internet (mislin, relativno spor, brzo je i to, al kolko ima bržih, može se slobodno nazvat sporim), a i puno ti ovisi o trackeru, meni zna najsporije skidat s mininove i to kad ima par desetaka tisuća seedera, šta mi nije jasno, valjda svi oni brzi grabe, pa nama sporijima šteka.
- A$H
hmme..meni na mininovoj ide najbrze jos..mora da te ja usporavamGhostface wrote:Nije to ništa čudno ako imaš spor internet (mislin, relativno spor, brzo je i to, al kolko ima bržih, može se slobodno nazvat sporim), a i puno ti ovisi o trackeru, meni zna najsporije skidat s mininove i to kad ima par desetaka tisuća seedera, šta mi nije jasno, valjda svi oni brzi grabe, pa nama sporijima šteka.
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Scarface
A$H wrote:hmme..meni na mininovoj ide najbrze jos..mora da te ja usporavamGhostface wrote:Nije to ništa čudno ako imaš spor internet (mislin, relativno spor, brzo je i to, al kolko ima bržih, može se slobodno nazvat sporim), a i puno ti ovisi o trackeru, meni zna najsporije skidat s mininove i to kad ima par desetaka tisuća seedera, šta mi nije jasno, valjda svi oni brzi grabe, pa nama sporijima šteka.![]()
Hehe, al ozbiljno mi je počelo ić na živce kad bi stavija skidat neku seriju sa 10000 seedera i piše mi da će se skinit za 7 h, majko mila muke.
- DEXTER
-
filmofil
- Studeni
uključi upnp plugin ili odradi forward direktno na port da budeš siguran.Zadro wrote:meni skoro nikad nije preko 100
možda kad nađem neki dobar torrent al opet neznam zakaj mi je tak sporo
to će ti izvući maksimum koji se može unutar tvoje veze...
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off
- Josef K
da sam išta od tog razumio možda bi i napravioStudeni wrote:uključi upnp plugin ili odradi forward direktno na port da budeš siguran.Zadro wrote:meni skoro nikad nije preko 100
možda kad nađem neki dobar torrent al opet neznam zakaj mi je tak sporo
to će ti izvući maksimum koji se može unutar tvoje veze...