Sto mislis hoce pobjediti ili ce ih Arsenal nakantati?
Sport
- John_Ryder
- John_Ryder
Re: Sport
Tako jeeeee! Dinamo pokazao svu raskoš i moć!!!! kakvo gaženje u HNL-u!!! uhhh kako je lijepo biti moćan purger i Dinamovac!!!!
"Im gonna touch you now." 
- John_Ryder
- John_Ryder
Kakve kurčeve krađe, prestani živit u iluziji.
Nitko taj tvoj klubić neće zaustavit ako u utakmici odigraš 2-3 dobre akcije, zabiš gol i pobijediš, i tako tokom sezone i osvojiš titulu.Ali ne, umjesto da si realan, ajmo kmečat i vikat krađa.Jadno, ali više se ni ne očekuje od srotinjskog navijača malog nebitnog klubića koji svake godine u Europi bude izbačen od nekakvih amatera.Kmeeee kmeeee kmeeee ukralo pokralo kmeeeeee AaaahahaHAAHAHAHAHHAHAHAHAHAHA
- Michel
Ajme kako te boli istina. Ovako se ne reagira ako nije istina. Činjenica je da je Dinamo krao i uzeo sve naslove pomoću sudaca što se dokazalo. Mamić je u bijegu, sudci su neki banirani pa bio je onaj sudac jedan koji se družio sa dinamovim igračima pa afera ofsajd i afera aut. Sve vezano za vaše krađe.
Sad kad vam nema sudaca, treći ste. To su sve dokazi zato vas nitko ne voli uostalom mi imamo više članova od vas i povijesno smo veći klub.
Sad kad vam nema sudaca, treći ste. To su sve dokazi zato vas nitko ne voli uostalom mi imamo više članova od vas i povijesno smo veći klub.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- Michel
Uostalom da dodam još, mi navijači Hajduka smo patili mnogo. Nisi svjestan što smo sve prolazili i koliko smo mentalno ojačali pa nikad nismo ovakvo plašljivo reagirali kao vi. I zapitaj se zašto ja naša vjera tako jaka, zašto zadnjih 20 godina bez trofeja smo gotovo svi Hajdukovi navijači išli na misu. Zato što jedino tamo možemo vidjeti čovjeka u bijelom kako diže pehar. Vjera nam je nikad jača, zato osvajamo ove sezone.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"
- John_Ryder
I opet neće imat titulu AHAHAHAHHAAHHAHAHAHAHAA izbacuju vas zadnjih 20 godina amateri iz Irske,Malte, Cipra,Farskih otoka, nekakvi ružomberoci, itd.To samo govori kakav je Ajduk jadan mali nebitan klubčić
- John_Ryder
AAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHAMichel wrote: ↑18 Apr 2025, 12:09Uostalom da dodam još, mi navijači Hajduka smo patili mnogo. Nisi svjestan što smo sve prolazili i koliko smo mentalno ojačali pa nikad nismo ovakvo plašljivo reagirali kao vi. I zapitaj se zašto ja naša vjera tako jaka, zašto zadnjih 20 godina bez trofeja smo gotovo svi Hajdukovi navijači išli na misu. Zato što jedino tamo možemo vidjeti čovjeka u bijelom kako diže pehar. Vjera nam je nikad jača, zato osvajamo ove sezone.
AAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHA
AAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAHAHAHAHA

- John_Ryder