Razgovori ugodni o horor temama
-
Wendigo
boyko wrote:Scarecrows (1988) - oke ideja al realizacija na nuli.a o glumi da ne pričam..
glupo i neuvjerljivo. 4/10
yep.. ja sam dosta očekivao od ovog filma i na kraju mi je ispao kao nešto ispodprosječno..

-
Metalcamp
Boby wrote:DrugsBunny wrote:Metalcamp wrote:Ja rijetko dajem filmovima 10. Ustavri, imam samo jedan film ocjenjen sa 10. Sto se tice tih filmova iz djetinjstva, ma koliko mi bili zabavni, dragi, ali ja ocjenjujem kvalitetu filma, a ne zabavu kao vecina i zato mnogi daju dosta ocjenu 10, samo radi zabave. Po meni je kvaliteta bitna tako da ako dam nekom ocjenu 8.5, on je za mene remek djelo jer imam visok rang ocjenjivanja filmova, kvaliteta, a ne zabava. Zabavan mi je i American Ninja, ali kao kvaliteta

Ja baš suprotno. 10% filmova koje sam pogledao sam ocijenio sa 9 ili 10

Ja sam od nedavno počeo ocjenivati; od kada sam se registrirao na IMDb pa mi se pružila mogućnost da sudjelujem u ocijenjivanju. Do sada sam desetku dao samo slijedećima: Casablanca, Fearless Vampire Killers, Dobrodruzství Robinsona Crusoe, námorníka z Yorku, Doctor Zhivago, Eyes Wide Shut, Halloween, Good Bad and Ugly, Magnolia, Schindler's List, The Dark Knight, The Godfather, Shawshank Redemption, There Will Be Blood te Tko pjeva zlo ne misli.
E da, sad si me podsjetio. Rekao sam da imam jedan film samo ocjenjen sa cistom desetkom, ali imam ih negdje 15-ak ocjenjenjih sa 9.5 pa kada bi na imfb-u ocjenjivao, stavio bih ocjenu 10, ali ne cista

.
SAW 5 - ma ja vise nemam volje ovo gledat, ne da mi se gledat 6. dio. Nemaju vise mast od drugog nastavka 3/10
Firestarter - slabo, slabo. Nekako je tmurna atmosfera kroz cijeli film. Ima par ok scena. 5/10
"Good night boils and ghouls."
-
boyko
Wendigo wrote:boyko wrote:Scarecrows (1988) - oke ideja al realizacija na nuli.a o glumi da ne pričam..
glupo i neuvjerljivo. 4/10
yep.. ja sam dosta očekivao od ovog filma i na kraju mi je ispao kao nešto ispodprosječno..

također sam očekival više od ovog,al jbg,drek..
čak me u nekim djelovima iritiral
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
jeba
The Relic - dobar film. Ne želim bogohulit, ali od ovoga bi se danas dao napraviti čisto dobar remake. Isto tako mislim da u filmu ima dovoljno materijala i za miniseriju.
-
filmofil
-
misery 3.5/5
what a nice movie

baš ugodan lagani filmić za kasno navečer...to sam jučer u sitne sate gledao i baš je nekako sjelo sa tom cijelom mirnom atmosferom...kathy bates jebena ko annie...ma biser od filma
This is the Zodiac speaking.
-
DrugsBunny
-
Infestation - 6/10... a ok je, više dobar nego loš, iako je isprazan nekako dosta
...I wrapped our love in all this foil,
Silver-tight like spider legs
I never wanted it to ever spoil,
But flies will lay their eggs...
-
filmofil
-
hellraiser 2
jedino kaj mene drži za ovaj serijal su cenobiti koje OBOŽAVAM!! šteta kaj su dobili tak mali screen time kao i u prvom dijelu...da bar naprave film samo o njima
ocjena 3/5, al ovak "visoka" samo zbog pinheada i njegovog društvanca
GADOVI SU MI POBILI PINHEADOVU BANDU U OVOM DIJELU

This is the Zodiac speaking.
-
metallicat
-
amusement - poanta priče je viđena masu puta, ali ipak ima nešto u tom filmu. ima par scena koje ne bi očekivala u izlizanim am filmovima. u jednom dijelu se cura čak suprostavi negativcu, dok u drugom je nakratko bez šminke
čak ima jedna zanimljiva scena/caka koju još nisam vidjela da je iskorištena u nekom filmu. moram pohvalit masku spooky klauna.
šteta što gluma nije najbolja pa na temelju klauna i par dobrih scena mu dajem 7/10.
-
Wendigo
filmophil wrote:hellraiser 2
jedino kaj mene drži za ovaj serijal su cenobiti koje
OBOŽAVAM!! šteta kaj su dobili tak mali screen time kao i u prvom dijelu...da bar naprave film samo o njima
ocjena 3/5, al ovak "visoka" samo zbog pinheada i njegovog društvanca
GADOVI SU MI POBILI PINHEADOVU BANDU U OVOM DIJELU

također, najbolji "monster" dizajn ikada...
-
chatterer
Ja rijetko dajem filmovima 10. Ustavri, imam samo jedan film ocjenjen sa 10. Sto se tice tih filmova iz djetinjstva, ma koliko mi bili zabavni, dragi, ali ja ocjenjujem kvalitetu filma, a ne zabavu kao vecina i zato mnogi daju dosta ocjenu 10, samo radi zabave. Po meni je kvaliteta bitna tako da ako dam nekom ocjenu 8.5, on je za mene remek djelo jer imam visok rang ocjenjivanja filmova, kvaliteta, a ne zabava. Zabavan mi je i American Ninja, ali kao kvaliteta

nisi me razumio, ne dajem zabavnim filmovima 10, općenito takvim filmovima dajem 5-6
Film iz djetinstva kojemu sam recimo dao 10 je A Nightmare on Elm Street. Znači film sam tada obožavao, obožavam ga i danas i smatram pa gotovo najboljim hororom.
Isto tako neka suprotnost bi bio film Thirteen Ghosts, pogledao sam ga čim je došao u videoteku i bio mi je odličan, a kad danas pogledam taj film, on jest zabavan ali daleko od onoga što sam kao puno mlađi smatrao, prije svega sam postao svjestan očajne glume dok su mi duhovi i dalje vrh
-
Boby
metallicat wrote:amusement - poanta priče je viđena masu puta, ali ipak ima nešto u tom filmu. ima par scena koje ne bi očekivala u izlizanim am filmovima. u jednom dijelu se cura čak suprostavi negativcu, dok u drugom je nakratko bez šminke
čak ima jedna zanimljiva scena/caka koju još nisam vidjela da je iskorištena u nekom filmu. moram pohvalit masku spooky klauna.
šteta što gluma nije najbolja pa na temelju klauna i par dobrih scena mu dajem 7/10.
Aha, i mene je film pomalo iznenadio jer sam očekivao čisti promašaj. Najveća zamjerka mi je glavni negativac i njegov neuvjerljiv smijeh. Zgodno je kaj su pomiješali nekoliko horror podžanrova.
-
metallicat
-
Boby wrote:metallicat wrote:amusement - poanta priče je viđena masu puta, ali ipak ima nešto u tom filmu. ima par scena koje ne bi očekivala u izlizanim am filmovima. u jednom dijelu se cura čak suprostavi negativcu, dok u drugom je nakratko bez šminke
Aha, i mene je film pomalo iznenadio jer sam očekivao čisti promašaj. Najveća zamjerka mi je glavni negativac i njegov neuvjerljiv smijeh. Zgodno je kaj su pomiješali nekoliko horror podžanrova.
ja sam isprva mislila da će bit nešto tipa dvoboj, ali sreća nije
film je nekako b kategorije pomiješan s elementima a heh
-
chatterer
Eyes without a face - 3,25/5
prejednostavan film, iako kratko traje, dugo treba da se "zalaufa", ali opet ima dosta i dobrih stvari koje tih godina nisu bile prikazivane
zanimljivo da Silence of the lamb ima vrlo sličan poster
-
maddjuro
Shutter Island 7/10- dobra zamisao, atmosfera je relativno dobra, ima mrtve djece. To mi se svidilo u filmu; aono što mi nije predobro sjelo je Di Caprio, koji mi nekako nije bio za tu ulogu, da se relativno brzo uviditi twist. Sve u svemu film ok za pogledat.
Imam neki osjećaj da sam već bio gledao neki sličan film, slične atmosfere isto smješten u nekoj ludnici (nemislim na house on haunted hill). Samo mi ne pada na pamet ime filma.
I may be an idiot, but i am no fool.
-
Boby
chatterer wrote:Eyes without a face - 3,25/5
prejednostavan film, iako kratko traje, dugo treba da se "zalaufa", ali opet ima dosta i dobrih stvari koje tih godina nisu bile prikazivane
zanimljivo da Silence of the lamb ima vrlo sličan poster
Joj, mene je ona glazba na uvodnoj špici kao malome bila, na neki iskrivljeni način, dosta jezovita.