Movieworld
- john_constantine
Re: Movieworld
Trenutno se movieworld prebacuje na wordpress, što se zasada pokazuje boljim operatorom nego je blog.hr. Zasada polako idu promjene, bar dok se sve ne prebaci na neki hosting (kada se pokaže potreba s time), radi se polako tako da još nije ništa gotovo.
A sada, zanimaju me vaša mišljenja u vezi bannera, pošto je ovaj sadašnji preveliki, a i trebalo je promjene... Je livam ovaj dobar ili mislite da biste ga drukčije uredili (mislim na izbor filmova?)

A sada, zanimaju me vaša mišljenja u vezi bannera, pošto je ovaj sadašnji preveliki, a i trebalo je promjene... Je livam ovaj dobar ili mislite da biste ga drukčije uredili (mislim na izbor filmova?)

Michel puši karu.
- A$H
i nije nesto..
bilo bi bolje sa vise filmova..ili da su slicni po zanru..
bilo bi bolje sa vise filmova..ili da su slicni po zanru..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Sammy
ok je..al bolji mi je ovaj stari..i bilo bi bolje da su raziliciti zanrovi da se ne misli da furas samo jedan zanr..tak da mi je u tome dobar..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- john_constantine
naravno da bi bilo bolje, ali prostor je ograničen... Jedino da malo suzim, pa opet stavim dva filmska reda i napravim novu oznaku movieworld u sredini...
sammy: je, to ti stoji... Počeo sam ovako s akcijskim filmovima, i onda krenuo s filmovima koje sam recenzirao... Ma staviti ću onda od svakog recenziranog žanra određeni film.
Morati ću samo smisliti neki manje upadljiv natpis "movieworld" ili ću probati smanjiti veličinu slike.
A mogao bi probati i s naslovima. Gornji red, posteri koji imaju naslove gore kao death race 2000 i re - animator, a donji red donje naslove Oldboy i slično...
Ma još će se proraditi na tome dok prebacujem sve recenzije...
sammy: je, to ti stoji... Počeo sam ovako s akcijskim filmovima, i onda krenuo s filmovima koje sam recenzirao... Ma staviti ću onda od svakog recenziranog žanra određeni film.
Morati ću samo smisliti neki manje upadljiv natpis "movieworld" ili ću probati smanjiti veličinu slike.
A mogao bi probati i s naslovima. Gornji red, posteri koji imaju naslove gore kao death race 2000 i re - animator, a donji red donje naslove Oldboy i slično...
Ma još će se proraditi na tome dok prebacujem sve recenzije...
Michel puši karu.
- A$H
ma nabacaj brdo postera i to u par redova..pa neka i budu mali..pa preko njih naslov..ni ne trebaju se svi vidjet..
- john_constantine
da, istina, ovako se već kuži o kojim je filmovima riječ.
Ok, srediti ću sutra.
Michel puši karu.
-
filmofil
ne znam više di sam to vidio, ali meni jedan od najboljih postera tematski vezanih uz filmove - hrpetina likova iz filmova nakeljenih na poster u stilu postera za star wars ili LOTR...tj ne baš tako, ali bila je hrpaaaaa likova i čudesa
bilo je tu svega...kauboji, superheroji, koljači tipa jason i freddy, pa neki glumci, filmska čudovišta, itd
kad bi to imao odlično bi pasalo uz naslov movieworld
e da mi je naći taj poster
bilo je tu svega...kauboji, superheroji, koljači tipa jason i freddy, pa neki glumci, filmska čudovišta, itd
kad bi to imao odlično bi pasalo uz naslov movieworld
e da mi je naći taj poster
This is the Zodiac speaking.
- HorrorHR
- Site Admin
uzimaš svoj hosting olaćeni ili ideš na bespla wordpress.org platformu?john_constantine wrote:Trenutno se movieworld prebacuje na wordpress, što se zasada pokazuje boljim operatorom nego je blog.hr.
iz tehničke perspektive, wordpress je jeben sistem. jedino što ćeš izgubiti je posjetu dirket sa blog.hr listi ili šta već kako to ide u ovo doba.
- john_constantine
trenutno koristim besplatno wordpress, ima dosta mogućnosti, puno je fukcionalniji nego blog.hr. A i ima jednostavna opcija kada se budem odlučio jedanput za hosting.
Michel puši karu.
- john_constantine
- A$H
mogao si i dolje stavit postere..bez obzira kaj bi bili pod imenom..samo da ne bude prazno..i onda promijenis boju slova da budu izrazenija i eto..
- john_constantine
hm, ma ima još mjesta za to, tako da nije problem... Samo ne znam više što bi stavio još u treći red, he...
Michel puši karu.
- Sammy
ovaj je cist ok, ja nebi nista dodavao..
You have enemies? Good. That means you’ve stood up for something, sometime in your life.
- Decadentor