jesi ti ovo skopirao s forum.hr ili imaš tamo account?Metalcamp wrote:Kako u 90min staviti sve moguce likove grcke mitologije u film? Ovaj film je odgovor. Gledao sam ga u 3D i osim odjavne spice nisam skuzio da se provlaci kroz film nesto puno 3D. Film je jako glup. To je jednostavna recenica koja moze opisati ovaj film. Dijalozi su smjesni i imaju prizvuk u prijevodu "uzeo ju je na hladnom podu" ili "olaksaj svoju oluju". Jedan od losijih filmova spektakla koje sam gledao. Uz 2012 mozda i najgori.
A toliko ocekivanja, i na kraju sve propadne.
Clash of the Titans (2010)
-
filmofil
Re: Clash of the Titans (2010)
This is the Zodiac speaking.
-
GreenHornet
Dosta dobar ali ni blizu orginalu koji ima puno bolju pricu.
Izgled cudovista stvarno odlican,ali u orginalu su mi puno jezovitija,vjerovatno radi ugodaja 80-ih...
Veliki + za pojavljivanje Hada!
Perzej postaje pravi junak tek u zadnjih 20ak ODLIČNIH minuta,do tada se uopce po djelima ne izdvaja od ostatka druzine...Radi zadnjeg spomenutog film djeluje naivno u nekim dijelovima...Makljaze sasvim solidne.
6,7/10
Izgled cudovista stvarno odlican,ali u orginalu su mi puno jezovitija,vjerovatno radi ugodaja 80-ih...
Veliki + za pojavljivanje Hada!
Perzej postaje pravi junak tek u zadnjih 20ak ODLIČNIH minuta,do tada se uopce po djelima ne izdvaja od ostatka druzine...Radi zadnjeg spomenutog film djeluje naivno u nekim dijelovima...Makljaze sasvim solidne.
6,7/10
Zaljubljen sam u Fräulein Unbekann!!!!!
-
filmofil
kul film, al ništa tak posebno...had i perzejeva družina su ukrali cijeli film dok mi je sam perzej jako mlak, ne znam jel to zbog glumca ili loše karakterizacije lika...inače, sam worthington mi je bio odličan u avataru
sva čudovišta su odlično napravljena, a džinovi su mi jedne od najboljih kreatura ikada na filmu...njihovo prvo pojavljivanje je SOOOOOOO COOOOL
ocjena 3.5/5
čistokrvni popcorn film, ne tražite ništa osim dobre zabave
sva čudovišta su odlično napravljena, a džinovi su mi jedne od najboljih kreatura ikada na filmu...njihovo prvo pojavljivanje je SOOOOOOO COOOOL
ocjena 3.5/5
čistokrvni popcorn film, ne tražite ništa osim dobre zabave
- Asfodel
I očekivala sam ovakvu otprilike kritiku 
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out
- Decadentor
- boyko
ma nea veze.taman da je i žešči šit bu se pogledal samo radi ove scene http://www.youtube.com/watch?v=YMOqes6zwIk
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''
-
filmofil
mislim da bi te kraken mogao razočarat...i ja sam cijeli film čekao da vidim to čudo koje u traileru zgleda predobro, al jedino kaj sam od krakena vidio je 4-5 kadrova koji traju ravno 3 sekunde
SpoilerShow
onda dođe perzej i ubi ga
- A$H
pogledao i zaboravio..kao i cijelo drustvo..cure su samo zapamtile kako se vidila guzica glavnog junaka..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
molim da mi netko kaže dali u filmu svira prikladna "epska" glazba ili su moji strahovi ostvareni i za zvuk su odgovorne električne gitare? 
-
filmofil
hmmm iskreno, glazbu nisam ni primjetio jer je bila tako....takooo....tako uobičajena za ovakvu vrstu filma...ne znam izvođački sastav niti vrstu skladbi
inače, nemojte zaobilaziti film bez obzira na mlake kritike jer je baš dobra zabava i isplati se pogledat
inače, nemojte zaobilaziti film bez obzira na mlake kritike jer je baš dobra zabava i isplati se pogledat
- A$H
moderna ti mjuza..Wendigo wrote:molim da mi netko kaže dali u filmu svira prikladna "epska" glazba ili su moji strahovi ostvareni i za zvuk su odgovorne električne gitare?
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Wendigo
super...A$H wrote:moderna ti mjuza..Wendigo wrote:molim da mi netko kaže dali u filmu svira prikladna "epska" glazba ili su moji strahovi ostvareni i za zvuk su odgovorne električne gitare?
dovoljan razlog da ovo preskočim i da po 25. put sa guštom pogledam original iz 81´.
- Decadentor
to nikako da se natjeram pogledatWendigo wrote:super...A$H wrote:moderna ti mjuza..Wendigo wrote:molim da mi netko kaže dali u filmu svira prikladna "epska" glazba ili su moji strahovi ostvareni i za zvuk su odgovorne električne gitare?
dovoljan razlog da ovo preskočim i da po 25. put sa guštom pogledam original iz 81´.

- Wendigo
obavezno pogledaj ako voliš grčku mitologiju.
- Asfodel
Da, baš je nekako čarobno na naivan način.Wendigo wrote:obavezno pogledaj ako voliš grčku mitologiju.
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out