CRŠ-Crtani Romani Šou (2008)

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
A$H

Post by A$H » 26 Nov 2007, 18:09

john_constantine wrote:ja razmišljam ove stare stripove staviti u podrum i kupovati nove stripove iz more comic. Slijedi nova era stripova, naravno, i pogađa moj novčanik. :oops: :wink:
da moram nać neke dobre kutija da se ne u nište kad bude skladištio višak..nemam više mjesta u sobi za sve filmove/stripove..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!

Wendigo

Post by Wendigo » 26 Nov 2007, 18:25

A$H wrote:
john_constantine wrote:ja razmišljam ove stare stripove staviti u podrum i kupovati nove stripove iz more comic. Slijedi nova era stripova, naravno, i pogađa moj novčanik. :oops: :wink:
da moram nać neke dobre kutija da se ne u nište kad bude skladištio višak..nemam više mjesta u sobi za sve filmove/stripove..
ja neću više držati stripove u kutijama zbog traume iz djetinjstva, kada je jednog dana nestala ogromna kutija puna Dylan Dogova, Zagora i Alan
Fordova iz Juge... :cry: netko od staraca je u ljutnji zbog škole ili tko zna čega bacio ne razmišljajući o emotivnim vrijednostima, kolekcionarstvu i takvim stvarima.. šmrc. :cry:

e da, trebam nešto poduzeti u vezi ove sadašnje kolekcije koja mi stoji na polici iznad kreveta.. polica je puna knjiga i stripova i već se počela opasno savijati. još če mi sve past na glavu jedan dan. :D

Vorador

Post by Vorador » 26 Nov 2007, 18:53

Kutije su još i najbolje. Meni je papir na dosta stripova koje držim na policama požutio zbog prašine i poprimio miris police (!!!!) sl.

maddjuro

Post by maddjuro » 27 Nov 2007, 00:43

najbolje s one plastične kutije koje zatvorite tako da zrak ne uazi u njih, al one su dakako skupe. meni stoje par godina na policama, i svaki tjedan kad čistim sobu pa obršem prašiu s njih, a imeđu njih nasreć prašine nemre uć.
a i inače su podrumi, ako nisu posebno izoliravani isl, su loša mjesta za stripove, bolje ih je na tavan staviti, jer u podumima u prvilu ima vlage, isl. pa u njima nei trebalo držati nešto tako vrjedno
I may be an idiot, but i am no fool.

Post Reply