Glazba.
-
Ghrall
Ali tu postoji jedna bitna činjenica.To je da veča brzina dolazi sa pravom tehnikom.Ghostface wrote:Ghrall wrote:Hellhammer me je iznenadio kad sam gledao Mayhem u Ljubljani.Mislim znam brz je ali kako je odsvirao Deathcrush to je bilo nevjerovatno brzo.Ghostface wrote:E pa poslušaj i obrati pažnju kolko su bubnjevi dinamični i brzi (nije to najbrže na svitu, to je negdi oko 230 bpm na duploj pedali na basu, i to je i meni najbrže, svjetski rekord je 265 -Nile-Sacrifice unto Sebek, mada je i ova nova pisma od Dimmu Borgira the Chosen Legacy u jednom dijelu pri kraju čini mi se čak i brža, bubnjar Hellhammer je teški luđak, jednog dana ću i ja imat tu brzinu, iman duplu devet miseci i postiga san na snagu 230, šta je svjetska brzina, ove ekstremne brzine iznad 230 i nadalje postižu se određenim tehnikama, recimo swivel koristi Kollias iz Nilea, nju ja vježban).
Da, definitivno je jedan od najbržih. Ja osobno puno više cijenin brzinu nego tehniku. Mrzin kad neko ko nije brz podcjenjuje one koji brzo sviraju i tješi sebe pravdajući se da je on tehničar, a onaj samo lupa. Osobno znan jednog lika godinu starijeg koji je tako meni uletija, inače on svira 4 godine, ja 2, on svira Gunse i slično, ja metal, pa san ga lipo izazva da mi pokaže koju on to tehniku zna a da ja ne znan, pa san ga potuka i nije se više javlja. Tehnika se može naučit, brzinu ili imaš u sebi ili nemaš.
- elrania
- Scarface
Ghrall wrote:Ali tu postoji jedna bitna činjenica.To je da veča brzina dolazi sa pravom tehnikom.Ghostface wrote:Ghrall wrote: Hellhammer me je iznenadio kad sam gledao Mayhem u Ljubljani.Mislim znam brz je ali kako je odsvirao Deathcrush to je bilo nevjerovatno brzo.
Da, definitivno je jedan od najbržih. Ja osobno puno više cijenin brzinu nego tehniku. Mrzin kad neko ko nije brz podcjenjuje one koji brzo sviraju i tješi sebe pravdajući se da je on tehničar, a onaj samo lupa. Osobno znan jednog lika godinu starijeg koji je tako meni uletija, inače on svira 4 godine, ja 2, on svira Gunse i slično, ja metal, pa san ga lipo izazva da mi pokaže koju on to tehniku zna a da ja ne znan, pa san ga potuka i nije se više javlja. Tehnika se može naučit, brzinu ili imaš u sebi ili nemaš.
Da, no samo ako brzinu imaš u sebi, ja osobno poznajen par bubnjara koji znaju heel/toe i to odlično, ali brzinu nemaju nikakvu. I zato ponavljan, tehnika ti pomaže samo ako već imaš brzinu na snagu i ako si inače nabrijan na nju. Pogledaj recimo Portnoya, lik ima određenu brzinu, ali ne baš neku veliku, on je čisti primjer tehničara, pa mu opet brzina nije jača strana. I da, tehničari su možda uhu ugodniji, i ja isto ne volin pretjerivat s blast beatovima, ali ne volin kad se brzina podcjenjuje.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Donnie Darko
- Wendigo
o da, Portnoy je tehničar, a što se tiče brzine ni tu nije loš za svoj žanr glazbe.. on, Lombardo i Bonzo su mi najbolji bubnjari.Ghostface wrote:Ghrall wrote:Ali tu postoji jedna bitna činjenica.To je da veča brzina dolazi sa pravom tehnikom.Ghostface wrote:
Da, no samo ako brzinu imaš u sebi, ja osobno poznajen par bubnjara koji znaju heel/toe i to odlično, ali brzinu nemaju nikakvu. I zato ponavljan, tehnika ti pomaže samo ako već imaš brzinu na snagu i ako si inače nabrijan na nju. Pogledaj recimo Portnoya, lik ima određenu brzinu, ali ne baš neku veliku, on je čisti primjer tehničara, pa mu opet brzina nije jača strana. I da, tehničari su možda uhu ugodniji, i ja isto ne volin pretjerivat s blast beatovima, ali ne volin kad se brzina podcjenjuje.
- Scarface
Wendigo wrote:o da, Portnoy je tehničar, a što se tiče brzine ni tu nije loš za svoj žanr glazbe.. on, Lombardo i Bonzo su mi najbolji bubnjari.Ghostface wrote:Ghrall wrote: Ali tu postoji jedna bitna činjenica.To je da veča brzina dolazi sa pravom tehnikom.
Za Davea se apsolutno slažen, cijenin čovika jer ne jebe ove tehnike i nije drum geek nego svira s gušton, a i prvi je počeja agresivno svirat dupli bas, u njemu nalazin puno sličnosti sa sobon, i ja san san čisto samouk, i bitnije mi je svirat nego napredovat. Gušt, gušt, i gušt, sve ostalo dođe samo od sebe.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- metallicat
- bunny man
- metallicat
- elrania
-
Gosp.
- metallicat