28 Weeks Later (nastavak 28 days later)

Razgovori ugodni o horor temama
dr_gonzo

Post by dr_gonzo » 09 Apr 2008, 22:46

To je to jeben mu...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "

- Charles Bukowski -

Studeni

Post by Studeni » 09 Apr 2008, 23:15

dr_gonzo wrote:To je to jeben mu...
nema na čemu.i drugi put. :wink:
Another swig,
One last gulp,
One more tablet to pop,
Anything to get me to start
working on what I’ve been putting off

Asfodel

Post by Asfodel » 10 Apr 2008, 13:17

Da, baš je primjereno apokaliptična mjuza :D
I mean, a few little tiny murders and everyone just freaks out

Michel

Re: 28 Weeks Later (nastavak 28 days later)

Post by Michel » 19 May 2024, 03:53

Jizzz, 2008. zadnji komentar :D

Image

28 Weeks Later (2007) - nastavaka popularnog filma o zaraženima (nisu zombiji). Nisam ga dugo gledao i moram priznati malčice mi je bolji/draži nego original. Puno mi više sviđa radnja koja je brža i dinamičnija, a radi se o bratu i sestri koji se nađu u karanteni zajedno sa svojim ocem i polako počinju problemi. Vojska čuva i ubit će svakoga tko se i malo zarazi. Film ima odličan početak, odmah nam film daje do znanja kakav je lik kojeg glumi odlični Robert Carlyle. Ima puno brutalnih horor scena sa visokim emocijama u cijeloj toj igri. Sviđa mi se i što su postavili neka pravila za zaražene. Treba i pohvaliti glazbenu podlogu. Baš me zanima kakav će treći nastavak biti iduće godine. 7.6/10

UTJECAJ/ZNAČAJ - original je izrazito utjecajan film dok ovaj ni ne može biti ne znam kako utjecajan. Ipak, film je dobro primljen, ima grafičku novelu, igricu i vrlo pamtljiv soundtrack. A+, A, B+, B, C+, C
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Post Reply