Mani se ti Brodwaya kad je tu Cinestar, nije mu Brodway ni do koljena.john_constantine wrote:ah, meni je jedan od neostvarenih snova gledati evil dead u brodwayu.Baš bi bilo fora, ono glasniji zvukovi, veća slika dok se ljudi oko mene zgražaju.
![]()
![]()
Masters of horror
- elrania
hmh... a sad... platno je veliko... ne nesto posebno extra veliko, ali dovoljno veliko za velicinu prostorije gdje se prikazuje...mozda kojih 2,30m u visinu i duplo toliko u duzinuHorrorHR wrote:Jel veliko platno? Kakav je zvuk? Kvaliteta videa? Prostor?
Djeluje kao dobro mjesto za gledati filmove poput Braindead, Evil Dead i slično
kvaliteta same slike nije najbolja, no zadovoljavajuca je... isto vrijedi i za ozvucenje (koje je meni svakako bolje od ovog kojeg ja iam doma...)
prostor je ok, ima mjesta za sjest se, i namjestavat... bar sam se ja selila sa stolicom lijevo desno zbog lika ispred sebe kojemu nikako nije pasalo imati glavu na jednom mjestu
slobodno se ispijaju neka pica ili se pusi u prostoriji...i tak'
- HorrorHR
- Site Admin
nije za bacit, baš mi djeluje kao dobro mjesto za nekakav HorrorHR horror beer & movies get-together...elrania wrote:hmh... a sad... platno je veliko... ne nesto posebno extra veliko, ali dovoljno veliko za velicinu prostorije gdje se prikazuje...mozda kojih 2,30m u visinu i duplo toliko u duzinu
kvaliteta same slike nije najbolja, no zadovoljavajuca je... isto vrijedi i za ozvucenje (koje je meni svakako bolje od ovog kojeg ja iam doma...)
prostor je ok, ima mjesta za sjest se, i namjestavat... bar sam se ja selila sa stolicom lijevo desno zbog lika ispred sebe kojemu nikako nije pasalo imati glavu na jednom mjestu
slobodno se ispijaju neka pica ili se pusi u prostoriji...i tak'
- van_halen
bio sam i ja u mochvari u pon na mastersima i bilo je super...
prvi film je bio ok, klasincni slasher, a ostala dva- "dreams in the witch house" i "dance of dead" su bili stvarno odlicni
zvuk je super i platno je veliko tako da kad bi stolice bile malo ugodnije bilo bi još bolje nego u cinestaru
bas je gust bio gledat dobar horror i pusit cigaretu...
jedino zadnji film nisam gedao i ful mi je zao...
jer zna tko dal je bio dobar?
prvi film je bio ok, klasincni slasher, a ostala dva- "dreams in the witch house" i "dance of dead" su bili stvarno odlicni
zvuk je super i platno je veliko tako da kad bi stolice bile malo ugodnije bilo bi još bolje nego u cinestaru
bas je gust bio gledat dobar horror i pusit cigaretu...
jedino zadnji film nisam gedao i ful mi je zao...
jer zna tko dal je bio dobar?
braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaains!
i want braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaains!
- van_halen
Dobro oke, ja sam još pocetnik tu medu hororima,pa ajd reci pliz onda definiciju slasheraHorrorHR wrote:Sve pet, ali nemoj Incident nazvati slasherom molim tevan_halen wrote:prvi film je bio ok, klasincni slasher![]()
![]()
jer to mozda netko ko slusa guns'n roses lol
braaaaaaaaaaaaaaaaaaaaains!
- HorrorHR
- Site Admin
evo ti žučna diskusija o slasherimavan_halen wrote:HorrorHR wrote:van_halen wrote:Dobro oke, ja sam još pocetnik tu medu hororima,pa ajd reci pliz onda definiciju slashera![]()
jer to mozda netko ko slusa guns'n roses lol
viewtopic.php?t=165&postdays=0&postorde ... er&start=0
- john_constantine
- Zombiemachine