Spiritizam

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 21:09

Gosp, ti zatvaras oci pred onim sto je ravno pred tobom! Zato ne mozes vidjet vise sile!
Hehehe, you the man! Ajmo na neku seansu, mozemo kod ovog carobnjaka u preradovicevu..za samo 50 kn ce nam pokazat cuda koja necemo moc objasnit. :D
I like to eat things.

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Feb 2009, 21:11

Ček, to bih trebao još i platiti!? :lol:
Better to reign in Hell than to serve in Heaven.

Apokaliptik

Post by Apokaliptik » 11 Feb 2009, 21:11

Ghostface wrote:
Apokaliptik wrote:daj fkt.dosta više,poštujem to da ne vjerujete i razumijem vas,to je sve ok,ali nemojte molim vas ismijavat nešto o čemu nemate POJMA

Nemoj se vriđat, nisan ja ode nikoga ismija, iznija san svoje stavove u par postova, jest da ima malo poruge, al bar san reka i razlog.
ma sve ok :wink: ,več ono...znaš glupo je da kao Eat-koji je reko to je sve kao da vjeruješ u supermana...,e to kaj je napisao je glupost pa bila je nedavno anketa koliko ljudi vjeruju u ta kao što bi neki od vas rekli "sranja" 70% da vjeruju,a ostalo ne,koliko su imali iskustva sa tim...također više od pola je bilo,ali oču reči sve više i više znanstvenika,psihologa itd. vjeruju u to,možda neče biti nikad znanstvenog objašnjenja osim ako neko uslika duha,snimi neke frekvencije,ali ono recimo sad primjer,ja vjerujem da nismo sami u svemiru,da ima na stotine drugih civilizacija,zašto ne bi bilo istinito,pa ima nadnaravnih pojava svuda oko nas no dobro kužim vas i sve ok
Ovdje leže kosti glasovitog Michaela Nostradamusa
čije je gotovo božansko pero jedino bilo,
prema sudu svih smrtnika, dostojno
zapisati pod zvjezdanim nadahnućem
buduće događaje cijelog svijeta...

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 21:19

Da, brdo njih tvrdi da je imalo iskustva, ali NIKAD se NISTA nije dokazalo, nikakvo postojanje takvih stvari. Ja stvarno ZELIM vjerovati, al ne u stuff someone made up,il jednostavno vjeruje u to. Neka se samo jednom dokaze nesto,samo jednom,bilo gdje..do tad su sve price i pricice,rekla kazala.
I like to eat things.

Apokaliptik

Post by Apokaliptik » 11 Feb 2009, 21:21

Gosp. wrote:
Apokaliptik wrote:daj fkt.dosta više,poštujem to da ne vjerujete i razumijem vas,to je sve ok,ali nemojte molim vas ismijavat nešto o čemu nemate POJMA
Postavit ću ti par pitanja, kao osobi koja je navodno upučena u više sile.
Prvo, zašto niti jedna osoba koja uspijeva stupiti u kontakt sa višim oblicima života, duhovima, čime god nikada ne prezentira takvo što na TV-u ili preko bilo kojeg drugog medija?
Zašto niti jedna osoba koja uspijeva upravljati mističnim silama ne poleti na Trgu bana Jelačića ili nešto slično?
I nadalje, ispričat ću jednu anegdotu.
Naime, jednom me natjerala prijateljica da prisustvujem obliku takve seanse samo da bi pobila moj "zločesti racio valjanim dokazima". Na spomenutoj seansi su svi doživjeli neka prosvjetljenja, da se tako izrazim, osim mene dakako.
Objašnjenje je bilo tradicionalnog Ad Hominem tipa.
Ja, naime, nisam bio otvoren ka novim saznanjima i stoga nisam uspio uvidjeti mistične sile.
Ili nešto slično, nije važna forma rečenice koju sam dobio za objašnjenje.
Dakle, zar sam ja uistinu tako skeptična osoba da čak ne mogu niti vidjeti pojavu Viših sila ili su te osobe toliko otvorene novim mogučnostima da vide Više sile i kada ih nema??
kao prvo ne pada mi na pamet se hvalisat na TV-u,ali i urednici neke televizije mislim da ne bi dopustili takvo što,ko zna možda bi,želim reč...ljudi ovo nije ono kao što vi zamišljate
niko ne upravlja mističnim silama,drugo je pozvati ma da bi se to moglo prenest kao upravljanje,ali oču reč da ti misliš sa 20% mozga možda i bi mogao poletjeti,ali jbg.svi ljudi u prosjeku koriste 4-7% mozga,ko zna kaj bi mogli sa 60% :wink:
jesi kad čuo za trodimenzionalni svijet-znanstveno dokazano,istraži malo...recimo sad ovako...ja se ne bavim fizikom i zašto bi ja vjrovao gravitacija je ovakva,zemlja je ovakva...to je sad dokazano i vjerujem,ali prije nekog vremena nije bilo.

Apokaliptik

Post by Apokaliptik » 11 Feb 2009, 21:22

kad tad če se sve dokazat,a do tada kada se dokaže nadam se da čete počet vjerovat skeptici :lol: :wink:

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 21:24

To da ljudi koriste ili misle samo sa 4-7% mozga je JEDAN VELIKI GLUPI MIT..to je kompletno phony. Ljudi koriste cijeli mozak,ali razna podrucja ne mogu biti u akciji istovremeno kad i neka druga. Ne znam otkud je ta glupost potekla,bas cu potrazit sad.
I like to eat things.

Eat Your Brains

Post by Eat Your Brains » 11 Feb 2009, 21:24

Ma jedno je bit otvoren,a drugo naivan.
I like to eat things.

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Feb 2009, 21:30

Apokaliptik wrote: kao prvo ne pada mi na pamet se hvalisat na TV-u,ali i urednici neke televizije mislim da ne bi dopustili takvo što,ko zna možda bi,želim reč...ljudi ovo nije ono kao što vi zamišljate
niko ne upravlja mističnim silama,drugo je pozvati ma da bi se to moglo prenest kao upravljanje,ali oču reč da ti misliš sa 20% mozga možda i bi mogao poletjeti,ali jbg.svi ljudi u prosjeku koriste 4-7% mozga,ko zna kaj bi mogli sa 60% :wink:
jesi kad čuo za trodimenzionalni svijet-znanstveno dokazano,istraži malo...recimo sad ovako...ja se ne bavim fizikom i zašto bi ja vjrovao gravitacija je ovakva,zemlja je ovakva...to je sad dokazano i vjerujem,ali prije nekog vremena nije bilo.
Mitovi!
Ideja o korištenju postotaka mozga je krivo tumačenje analiza na temu inteligencije i potencijala ljudskog mozga.
Čovjek koristi cijeli mozak, korištenje kapaciteta možda jest reducirano globalno, ali ono nema veze sa korištenjem o kojem ti pričaš.
Ipak, i korištenje tih tvojih 100% mozga svejedno nebi uvjetovalo hodanjem po vodi ili lebdenjem jer je riječ o kapacitetima koji se ne odnose na fizikalne zakone vanjskog svijeta.
A i nikada nisam čak naišao na tezu o 4-7%, nego najčešće na 17%.
Ali apsolutno postoci nisu važni pošto je riječ o glupoj teoriji.
Nadalje, tri dimenzije koje tvore svijet!
Zar da!? :shock: :lol:
Dimenzija jest predodžba iskazana fizikalnim pojmovima.
Teoretski može postojati i 100000000000 dimenzija, ali sve dok ih se ne može svesti na formulu one ne postoje niti ih mi možemo pojmiti. Postoji li neki prirodoslovac ovdje da malo pojasni o čemu je riječ?

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 21:30

Eat Your Brains wrote:To da ljudi koriste ili misle samo sa 4-7% mozga je JEDAN VELIKI GLUPI MIT..to je kompletno phony. Ljudi koriste cijeli mozak,ali razna podrucja ne mogu biti u akciji istovremeno kad i neka druga. Ne znam otkud je ta glupost potekla,bas cu potrazit sad.

Ne, to je medicinska činjenica, dokazana.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Feb 2009, 21:32

Ti, kao budući liječnik, bi trebao razlikovati pojmove korištenja mozga i kapaciteta koje nam on pruža.

Apokaliptik

Post by Apokaliptik » 11 Feb 2009, 21:41

Cannibalist wrote:niste fer, pokvarili ste temu :twisted:

btw apokaliptik, jel proucavas ikakve izumrle jezike usput?
ja isto imo jednog frenda, vise ga nema nigdje po netu, iz rijeke je bio
3-4 jezika stara je znao, takodjer se bavio spiritzmom no i magijom,
rekao mi je da je prizvao joooj nemogu se sjetit sa "E" nekako se zove,
pojavio mu se kroz zivot u normalnom obliku , kaze da takve stvari
kad napravis, samo dodu kao covjek od niotkuda i onda se stvar na tebi,
sto ces s tim.....on je rekao da mu je pomagao oko 2-3godine i nestao je.
pokazo mi je i sliku....u biti je ko obican / svaki drugi covjek.....

a ima dosta toga sto smo raspravljali, i vjerujem mu jer mi je stvarno rekao
dobre dokaze i opcenito sam i ja zainteresiran za to jer imam par svojih
razloga.

de mi preporuci nesto drugo osim Golden Dawna, ja sam poceo s tim,
mada ja zelim ici u drugom pravcu ali mislim da je isti pocetak sto se
tice astralnog oka, jel tak?
znam Koptski jezik,znam latinski ma da je još to službeni jezik Vatikana i trenutno učim Sumerski jezik
daj mi na pm pošalji ime od njega,možda ga i znam.
znači sa Hemetizmom si počeo,ok je sve to ali ja bi ti rađe preporučio kao što si ti reko sa astralnim okom jer je korisnije,barem meni,prvo počni od astralne projekcije,pa levitacije sve do zagonetnih moći,ali prije toga malo istraži o tibetanskim lamama

Apokaliptik

Post by Apokaliptik » 11 Feb 2009, 21:55

Gosp. wrote:
Apokaliptik wrote: kao prvo ne pada mi na pamet se hvalisat na TV-u,ali i urednici neke televizije mislim da ne bi dopustili takvo što,ko zna možda bi,želim reč...ljudi ovo nije ono kao što vi zamišljate
Mitovi!
Ideja o korištenju postotaka mozga je krivo tumačenje analiza na temu inteligencije i potencijala ljudskog mozga.
Čovjek koristi cijeli mozak, korištenje kapaciteta možda jest reducirano globalno, ali ono nema veze sa korištenjem o kojem ti pričaš.
Ipak, i korištenje tih tvojih 100% mozga svejedno nebi uvjetovalo hodanjem po vodi ili lebdenjem jer je riječ o kapacitetima koji se ne odnose na fizikalne zakone vanjskog svijeta.
A i nikada nisam čak naišao na tezu o 4-7%, nego najčešće na 17%.
Ali apsolutno postoci nisu važni pošto je riječ o glupoj teoriji.
Nadalje, tri dimenzije koje tvore svijet!
Zar da!? :shock: :lol:
Dimenzija jest predodžba iskazana fizikalnim pojmovima.
Teoretski može postojati i 100000000000 dimenzija, ali sve dok ih se ne može svesti na formulu one ne postoje niti ih mi možemo pojmiti. Postoji li neki prirodoslovac ovdje da malo pojasni o čemu je riječ?
ok einsteinu

Scarface

Post by Scarface » 11 Feb 2009, 22:06

Gosp. wrote:Ti, kao budući liječnik, bi trebao razlikovati pojmove korištenja mozga i kapaciteta koje nam on pruža.

A ti, ka očito ne budući liječnik, bi triba manje pametovat, jer ja dobro znan o čemu pričan, sve šta kažen preslika je s mojih predavanja, stoga, ako ja ne znan nešto, ne zna ni moj profesor. Koristimo oko 10 % mozga, stvari variraju, ali je činjenica da čovik ne koristi cijeli mozak, i to se ne odnosi na njegovu materiju, tj. hemisfere, već onaj neistraženi potencijal, a ti si izgleda krivo svatija. I u biti, kad bi se koristija veći postotak, mogle bi se radit čudesne stvari, i tu je Apokaliptik u pravu.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Gosp.

Post by Gosp. » 11 Feb 2009, 22:36

Ghostface wrote: A ti, ka očito ne budući liječnik, bi triba manje pametovat, jer ja dobro znan o čemu pričan, sve šta kažen preslika je s mojih predavanja, stoga, ako ja ne znan nešto, ne zna ni moj profesor. Koristimo oko 10 % mozga, stvari variraju, ali je činjenica da čovik ne koristi cijeli mozak, i to se ne odnosi na njegovu materiju, tj. hemisfere, već onaj neistraženi potencijal, a ti si izgleda krivo svatija. I u biti, kad bi se koristija veći postotak, mogle bi se radit čudesne stvari, i tu je Apokaliptik u pravu.
Da, ja nisam budući liječnik, ali ću zato pokušati nagovoriti poznanika kao ne budućeg nego sadašnjeg liječnika da se ovdje registrira i malo ti podobnije objasni o čemu je riječ.
A bajke o čudesnim stvarima su i dalje bajke te sam siguran da vam to ne prezentiraju na fakultetu kao što nisu na taj način prezentirali prije 5-10 godina.
Nemoj sramotiti svoj fakultet bajkama o levitiranju u zraku. :wink:
Apokaliptik wrote: znam Koptski jezik,znam latinski ma da je još to službeni jezik Vatikana i trenutno učim Sumerski jezik
daj mi na pm pošalji ime od njega,možda ga i znam.
Može pitanje?
Zašto se koriste mrtvi jezici u okultnim ritualima?
Demoni i ostali bajkoviti likovi ne znaju govoriti modernim jezicima?
I za kraj, svima zajedno:
Quem deus vult perdere, dementat prius!

Post Reply