Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
-
Dragonrage
-
A$H wrote:Dragonrage wrote:ovaj serijal svakim filmom postaje sve bolji i bolji...dobro...QOS je bio slabiji od CR...ali ipak...
hahaha
ako su oni zadnji sa Brosnan-om

, a QOS je

naspram CR koji je

..kako onda postaje sve bolje i bolje..kad imamo jedan odlican bond film od zadnjih cirka 6 filmova

..bas me zanima kakav ce bit sljedeci..jer nakon ovog zadnjeg sam skroz skeptican..
Pojma nemaš...miissssstttt
I mislio sam samo na Craigove Bondove...ne Brosnanove...mene nisu razočarali...
-
A$H
Dragonrage wrote:A$H wrote:Dragonrage wrote:ovaj serijal svakim filmom postaje sve bolji i bolji...dobro...QOS je bio slabiji od CR...ali ipak...
hahaha
ako su oni zadnji sa Brosnan-om

, a QOS je

naspram CR koji je

..kako onda postaje sve bolje i bolje..kad imamo jedan odlican bond film od zadnjih cirka 6 filmova

..bas me zanima kakav ce bit sljedeci..jer nakon ovog zadnjeg sam skroz skeptican..
Pojma nemaš...miissssstttt
I mislio sam samo na
Craigove Bondove...ne Brosnanove...mene nisu razočarali...
eto my point..nebuloze onda pricas da idu sve bolji, a tek su dva i drugi je losiji od prvog..

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
-
Dragonrage
-
Meni nisu nebuloze...istina...rekao sam i sam u svom komentaru...QOS nije dobar ko CR, ali mene nije razočarao kao tebe...ni kao Bond film ni kao akcijski film...iako su pojedine akcijske scene bile malo nepregledne...najviše prve dvije. Sve ostalo mi je bilo baš nekako u duhu Bonda...bilo je tu mnogo elemnata koji asociraju na taj serijal i koji ovaj film izdvajaju od sličnih akcića. A i priča...
A da ne govorim kako je ovo prije svega revenge akcić, a tek onda Bond film, i kad ga se tak prihvati, funkcionira vrlo dobro...ali budemo o tome na pivu...ak ćeš biti za hehehe...