.................in the twilight zonebakero wrote:koda čitam šta sam ja kupio, nevjerojatno!Djuro20 wrote:30 praznih dvd-a, 2l kole, kilu bomobna gumenih i pringlese(cheese and onion)
Što ste zadnje kupili?
- Dragonrage
FoX wrote:Dragon , otkud ovo izdanje Robocapa - redateljska verzija , di se to može nabavit ? Tnx
To sam kupio kod nas u More Comiscu a cijena je za gotovinu bila 70 kn. Da...izdanje je kao što se može vidjeti na slici dvostruko...Varador wrote:koliko si dao za robocopa? to je isto na listi za nabavku a još i dvostruko izdanje ako sam dobro vidio. mljac
- Wendigo
nice. mislim da sam vidio i Terminatora za nekih 60-70 kn u MC ili u Profilu..Dragonrage wrote:FoX wrote:Dragon , otkud ovo izdanje Robocapa - redateljska verzija , di se to može nabavit ? TnxTo sam kupio kod nas u More Comiscu a cijena je za gotovinu bila 70 kn. Da...izdanje je kao što se može vidjeti na slici dvostruko...Varador wrote:koliko si dao za robocopa? to je isto na listi za nabavku a još i dvostruko izdanje ako sam dobro vidio. mljac![]()
![]()
- Dragonrage
Da ima...ali to ti je najobičnije jednostruko izdanje sa 2:0 zvukom...to ti se ne isplati uzimati kod nas. Naruči izvana odlično dvostruko izdanjeWendigo wrote:nice. mislim da sam vidio i Terminatora za nekih 60-70 kn u MC ili u Profilu..Dragonrage wrote:FoX wrote:Dragon , otkud ovo izdanje Robocapa - redateljska verzija , di se to može nabavit ? TnxTo sam kupio kod nas u More Comiscu a cijena je za gotovinu bila 70 kn. Da...izdanje je kao što se može vidjeti na slici dvostruko...Varador wrote:koliko si dao za robocopa? to je isto na listi za nabavku a još i dvostruko izdanje ako sam dobro vidio. mljac![]()
![]()
- john_constantine
- Dragonrage
- Dragonrage
- Dragonrage
Zašto?Vorador wrote:I mislio sam.Dragonrage wrote:Sa eBaya za 29 funti...320 knVorador wrote:E, gdje si nabavio The Evil Dead Trilogy i koliko si dao?Jedino što mi je bed naručivat preko eBaya.
Zato kaj su izdanja manje više rabljena pa ne znaš kaj u biti kupuješ?
Ovo izdanje je dosta očuvano. Doduše Evil Dead 2 ima par ogrebotina, ali ostali su izvrsni...a to kaj je kutija malo po rubovima zgrebana ne smeta...to sam već "popravio" hehe...
- Vorador
Ma lako za očuvanost. Bitno da su diskovi ispravni.Btw sve ti izgleda novo novcato.Dragonrage wrote:Zašto?Vorador wrote:I mislio sam.Dragonrage wrote: Sa eBaya za 29 funti...320 knJedino što mi je bed naručivat preko eBaya.
Zato kaj su izdanja manje više rabljena pa ne znaš kaj u biti kupuješ?
Ovo izdanje je dosta očuvano. Doduše Evil Dead 2 ima par ogrebotina, ali ostali su izvrsni...a to kaj je kutija malo po rubovima zgrebana ne smeta...to sam već "popravio" hehe...
- Dragonrage
A čuj...u pravu si, nikad ne znaš od koga i kaj kupuješ...ali neke stvari se ne mogu nabaviti na Amazonu pa je eBay pravi spasVorador wrote: Ma lako za očuvanost. Bitno da su diskovi ispravni.Btw sve ti izgleda novo novcato.Stvar je u tome što mi stranica od eBaya izgleda ful fušerski i ne ulijeva mi povjerenje, a i kupuješ preko paypala od nekih tamo likova dok je Amazon ipak poznata firma.
- Vorador
U pravu si, u pravu...Dragonrage wrote:A čuj...u pravu si, nikad ne znaš od koga i kaj kupuješ...ali neke stvari se ne mogu nabaviti na Amazonu pa je eBay pravi spasVorador wrote: Ma lako za očuvanost. Bitno da su diskovi ispravni.Btw sve ti izgleda novo novcato.Stvar je u tome što mi stranica od eBaya izgleda ful fušerski i ne ulijeva mi povjerenje, a i kupuješ preko paypala od nekih tamo likova dok je Amazon ipak poznata firma.
![]()
Ali valjda će jednog dana Anchor Bay re-izdati taj box set. Pizda im materina.
- HorrorHR
- Site Admin
Vorador, mislim da si u krivu.
eBay nije ni blizu fušerski sajt, dok izgleda malo zastarjelo to je samo zato jer ima milijune korisnika, a kad nešto ide očito puštaju takvo.
Paypal je genijalna stvar za plaćanje, konstantno to koristim i na sajtovima i na ebayu.
Kupovati na eBayu:
1) kod provjerenih, svaki seller ima ocijene
2) možeš mu poslati poruku za detaljne informacije oko troškova, shippinga itd
Paypal princip je savršen - napraviš account, registriraš si karticu, i onda samo sa bilo kog sajta koji supporta Paypal kupiš doslovnu u dva koraka - logitaš se sa accountom svojim i stisneš pay i to je to.
Ako te još što zanima samo pitaj...
eBay nije ni blizu fušerski sajt, dok izgleda malo zastarjelo to je samo zato jer ima milijune korisnika, a kad nešto ide očito puštaju takvo.
Paypal je genijalna stvar za plaćanje, konstantno to koristim i na sajtovima i na ebayu.
Kupovati na eBayu:
1) kod provjerenih, svaki seller ima ocijene
2) možeš mu poslati poruku za detaljne informacije oko troškova, shippinga itd
Paypal princip je savršen - napraviš account, registriraš si karticu, i onda samo sa bilo kog sajta koji supporta Paypal kupiš doslovnu u dva koraka - logitaš se sa accountom svojim i stisneš pay i to je to.
Ako te još što zanima samo pitaj...