Glazba.
- Boby
Evo ovak, upoznat sam s svim albumima Metallice i pjesme "Seek And Destroy" i "Fade To Black" su mi jedne od najdražih ali mi se i dalje sviđaju neke stvari iz 90-tih. Nema tu pravila. Ne kužim zakaj ste se tak fanatično napalili da im prva polovica albuma valja a druga ne. Band je stvarao klasike u 80-tima i koliko god se udaljavao i dalje nosi kvalitetu samo u malo drukčijoj formi. Hetfield i dalje zna pjevat a Hammet je imao zanimljivih solaža. I ak vam se svidio crni album na kojem je "The Unforgiven" jedna od boljih stvari, kak vam se nemre sviđati njezin nastavak?
- Mairosu
- Location: Ministarstvo za istrazivanje ruda i gubljenje vremena
- Evil Xander
Zato jer mi Unforgiven 2 zvuci kao nakupina neinventivnih copy/paste dionica, a bome nema niti onaj originalni stih koji je dolazio sa Unforgiven.Boby wrote: Band je stvarao klasike u 80-tima i koliko god se udaljavao i dalje nosi kvalitetu samo u malo drukčijoj formi. Hetfield i dalje zna pjevat a Hammet je imao zanimljivih solaža. I ak vam se svidio crni album na kojem je "The Unforgiven" jedna od boljih stvari, kak vam se nemre sviđati njezin nastavak?
Ne kazem da su se pogorsali kao sviraci/pjevaci, jednostavno su se isprali od sadrzaja.
Chuck Norris puts the 'fun' in the 'funeral'.
- metallicat
- metallicat
- Wendigo
potpisujem, još Load može proći zbog par stvari, ali dalje... 0 bodova.Evil Xander wrote:Alo, Metallica u 2007?metallicat wrote:ide ko od vas u beč na metallicu? predpostavljam da ne ali ipak pitam![]()
Pa relevantni su otprilike kao lanjski snijeg.
Inace, od crnog albuma nisu snimili apsolutno nista vrijednog slusanja. A ostale majmunarije necu niti komentirati...
- elrania
trebala ici... nazalost, nema me u zgu sutra, a nisam zbog financijskog stanja mogla kartu kupiti...metallicat wrote:ide ko na type o neg? čisto info., ja ne.![]()
sad se spara za tool da se ovo opet ne ponovi
ja se obicno tog zanra dograbim, jer frend dosta slusa pa me postedi skidanja... talamasca mi je npr uvijek bila odlicna i mogu redovitije poslusati, a i hallucinogen (sto je u biti goa...) isto... al vise manje, ko sto ti kazes, slusam cisto eksperimentalnoVerite wrote:PSY je dobar ali ne nalazim se u toj glazbi bash. Vise onako experimentalno slusam...
vise se drzim drum&bassa... black sun empire i ram trilogy su me odusevili kad sam poslusala.. i )EIB( al tog gotovo nigdje nema za nabaviti...
isti efekt primjetih nakon visesatnog posvecivanja minimal technu...Probaj poslusati stariju grupu zvanu Brainticket. Nakon par sati slusanja osjecat cesh se kao zombie.
no, tnx, budem poslusala
Last edited by elrania on 30 Jun 2007, 14:34, edited 1 time in total.
- Donnie Darko