Ma što pričaš? Poslali mi slike na pp. Sve istina što govore.
Ipak ne mogu staviti ovdje jer imamo bolesnika koji samo skuplja slike za privatnu kolekciju za drkanje
Ma što pričaš? Poslali mi slike na pp. Sve istina što govore.
I ima samo tvoje slikejohn_constantine wrote: ↑18 Jul 2023, 22:15Ma što pričaš? Poslali mi slike na pp. Sve istina što govore.
Ipak ne mogu staviti ovdje jer imamo bolesnika koji samo skuplja slike za privatnu kolekciju za drkanje

Prazni su sami po sebi
Al ovo nije fejk, grupa postoji sina ti miloga. Ne možeš dokazat komentare iz privatne grupe kroz neki facebook generator
Oš iskreno, nebi se začudio da su mišel,hitmanović i inferno ista osoba...stalno neke gej spike
Michel wrote: ↑19 Jul 2023, 16:05Počelo puhat, a kotrljanje ovih debila nikad više znači ovo što rade u grupi na faceu je za anale. Baš kopaju i kopaju i šeraju istinu o njima ajme meni hvala vam ljudi stvarno od srca
Želim se zahvaliti posebno Mireli, maloj plavoj, duksu12, kromiu, kowwi, emi38 i poseban pozdrav za čitavu zajednicu samo jako nastavite i ne brinite, neću im ništa pokazati jer vas ne želim dovesti u probleme pošto nikad ne znate što bi ti debili mogli napraviti.
Hvala vam još jednom
Ps, Mirela i kowwa da istina je to što kažete, obojica su gej ovaj pušio kurac u srednjoj a vjerojatno i dalje nastavlja a Pramenko vidi se postovima i cijela njegova vibra a i ono što ste počeo širiti o njemu javno neka tako ostane
Ma dovoljno će biti šok terapije za njegaJohn_Ryder wrote: ↑19 Jul 2023, 16:11Michel wrote: ↑19 Jul 2023, 16:05Počelo puhat, a kotrljanje ovih debila nikad više znači ovo što rade u grupi na faceu je za anale. Baš kopaju i kopaju i šeraju istinu o njima ajme meni hvala vam ljudi stvarno od srca
Želim se zahvaliti posebno Mireli, maloj plavoj, duksu12, kromiu, kowwi, emi38 i poseban pozdrav za čitavu zajednicu samo jako nastavite i ne brinite, neću im ništa pokazati jer vas ne želim dovesti u probleme pošto nikad ne znate što bi ti debili mogli napraviti.
Hvala vam još jednom
Ps, Mirela i kowwa da istina je to što kažete, obojica su gej ovaj pušio kurac u srednjoj a vjerojatno i dalje nastavlja a Pramenko vidi se postovima i cijela njegova vibra a i ono što ste počeo širiti o njemu javno neka tako ostane
Daj ako ti stvarno treba pomoć,ja bi da se nas par skupi da neki novac za tablete prikupimo...
Nemoj zaboraviti cecu73, Igora, stojkana89 i slična druga izmišljena imenaMichel wrote: ↑19 Jul 2023, 16:05Počelo puhat, a kotrljanje ovih debila nikad više znači ovo što rade u grupi na faceu je za anale. Baš kopaju i kopaju i šeraju istinu o njima ajme meni hvala vam ljudi stvarno od srca
Hvala vam još jednom
Ja ostavljam gej postove samo zato sto je mihaela veliki homofob, pa da ga malo prcamJohn_Ryder wrote: ↑19 Jul 2023, 10:16Oš iskreno, nebi se začudio da su mišel,hitmanović i inferno ista osoba...stalno neke gej spike![]()