ona epizoda za zečjom šapomHorrorHR wrote:Završio trećuPočeo sam četvrtom.
Treća kicks ass... Naj sezona do sada
Supernatural (2005-)
- john_constantine
Re: Supernatural
Michel puši karu.
- Josef K
U šestoj sezoni se vrača
SpoilerShow
Samuel Campbell 
- john_constantine
Last edited by john_constantine on 17 Aug 2010, 22:28, edited 1 time in total.
Michel puši karu.
- Scarface
Tako i triba.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- john_constantine
- Josef K
Sinopsis i par slika iz prve ep
SpoilerShow
After Dean gives up hunting, Sam is mysteriously freed from his cage in hell and finds Dean to tell him he must rejoin the fight.
Link sa slikama
Link sa slikama
Last edited by Josef K on 03 Sep 2010, 21:14, edited 1 time in total.
- john_constantine
- john_constantine
SpoilerShow
Hm, baš me zanima kako će ubaciti njihovog djeda u seriji i kako je Sam uspio pobjeći iz zatočeništva nakon tolikih muka... Nadam se da neće usrati, nadam se, posljednju sezonu.
Michel puši karu.
- Josef K
john_constantine wrote:SpoilerShowHm, baš me zanima kako će ubaciti njihovog djeda u seriji i kako je Sam uspio pobjeći iz zatočeništva nakon tolikih muka... Nadam se da neće usrati, nadam se, posljednju sezonu.
SpoilerShow
Nažalost moguče je da ovo nije zadnja sezona... Negdje sam čitao interviju sa Serom i rekla je da je moguče da če bit i sedme 
- john_constantine
mah... mislim, obožavam seriju i sigurno bi me žalostilo da završe, ali već i ova šesta sezona već pomalo kreće prema dolje s tim novim slikama. Ali nadam se da se samo varam. Ionako, uvijek ostaje anime.Zadro wrote:john_constantine wrote:SpoilerShowHm, baš me zanima kako će ubaciti njihovog djeda u seriji i kako je Sam uspio pobjeći iz zatočeništva nakon tolikih muka... Nadam se da neće usrati, nadam se, posljednju sezonu.SpoilerShowNažalost moguče je da ovo nije zadnja sezona... Negdje sam čitao interviju sa Serom i rekla je da je moguče da če bit i sedme
Michel puši karu.
- Josef K
Nažalost, slažem se.john_constantine wrote:mah... mislim, obožavam seriju i sigurno bi me žalostilo da završe, ali već i ova šesta sezona već pomalo kreće prema dolje s tim novim slikama. Ali nadam se da se samo varam. Ionako, uvijek ostaje anime.Zadro wrote:john_constantine wrote:SpoilerShowHm, baš me zanima kako će ubaciti njihovog djeda u seriji i kako je Sam uspio pobjeći iz zatočeništva nakon tolikih muka... Nadam se da neće usrati, nadam se, posljednju sezonu.SpoilerShowNažalost moguče je da ovo nije zadnja sezona... Negdje sam čitao interviju sa Serom i rekla je da je moguče da če bit i sedme
SpoilerShow
Baš gledam likove koji dolaze u sljedečim epizodama. Tona novih likova i svi Campbell. Njihovi rođaci valjda...
- john_constantine
SpoilerShow
kada je većina od stare ekipa mrtva...
Jedino ako počinje ozbiljan rat između Anđela i Demona, pa su počeli oživljavati mrtve ili će biti nešto u vezi jahača apokalipse Smrti...
Michel puši karu.
- Josef K
john_constantine wrote:SpoilerShowkada je većina od stare ekipa mrtva...Jedino ako počinje ozbiljan rat između Anđela i Demona, pa su počeli oživljavati mrtve ili će biti nešto u vezi jahača apokalipse Smrti...
SpoilerShow
Kolko sam shvatio iz svih intervijua koje sam čitao neče više previše priče bit oko anđela i demona.
Šesta sezona če bit jako slična prvoj samo što če sam i dean "zamjenit" uloge.
Dean če imat Lisu (kao Sam Jessicu u prvoj), a Sam če htjel lovit čudovišta.
Kroz večinu sezone če lovit random čudovišta kao u prvoj samo što če ovaj put hvatat recimo "alfa vukodlaka" ili "alfa vampira" i pošto znaju cijelu priču oko raja i pakla htjet če saznat odkud sva ta čudovišta na zemlji.
Kroz večinu sezone če lovit random čudovišta kao u prvoj samo što če ovaj put hvatat recimo "alfa vukodlaka" ili "alfa vampira" i pošto znaju cijelu priču oko raja i pakla htjet če saznat odkud sva ta čudovišta na zemlji.
- john_constantine
hm, da, to već znam. Mislio sam da će bar proširiti radnju ili nešto. Ovako djeluje kao ono cijeđenje krvi iz kamena. Prva sezona je ipak prikazivala braću kao neku vrstu specijalaca u lovu na čudovišta, a sada s njihovim odnosom i novim ženskim likom, ne znam kako bi sada fukcionirali zajedno. Uz to i povratak ne baš pretjerano karizmatičnog glumca...Zadro wrote:john_constantine wrote:SpoilerShowkada je većina od stare ekipa mrtva...Jedino ako počinje ozbiljan rat između Anđela i Demona, pa su počeli oživljavati mrtve ili će biti nešto u vezi jahača apokalipse Smrti...
SpoilerShowKolko sam shvatio iz svih intervijua koje sam čitao neče više previše priče bit oko anđela i demona.
SpoilerShow
A i kako će objasniti završetak, i što je bilo s Luciferom...A i ideja o alfa vampirima i vukodlacima djeluje debilno, a ajde, baš me zanima kako će razjasniti nastanak čudovišta. Ja sam imao svoju teoriju o nastanku čudovišta u svom romanu...
Michel puši karu.