Ja želim više nastavaka. Usput friday the 13th ima več po meni dva loša nastavka koja blatne serijal 5 i 8 (makar se i ta dva film daju pogledat). Ali kad bolje razmisliš nastavci i remejkovi ne mogu uništiti dobar film. Nema veze koliko če remejk Halloweena biti loš orginal če i dalje biti dobar film.bakero wrote: nije potribno više nastavaka sa jasonom, samo će usrat šta je napravljeno!
Rob Zombie's Halloween
-
Unreal
- bakero
slažem se!Unreal wrote:Ja želim više nastavaka. Usput friday the 13th ima več po meni dva loša nastavka koja blatne serijal 5 i 8 (makar se i ta dva film daju pogledat). Ali kad bolje razmisliš nastavci i remejkovi ne mogu uništiti dobar film. Nema veze koliko če remejk Halloweena biti loš orginal če i dalje biti dobar film.bakero wrote: nije potribno više nastavaka sa jasonom, samo će usrat šta je napravljeno!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.
- Dahmer
prije godinu dana kad sam čuo da rob zombie radi remake halloween bio sam ljut itd a onda sam pogledao house of 1000 corpses i devil's rejects koji su mi promjenili mišljenje...očekujem jedan solidan horor ali of kors, s obzirom tko ga radi remake sigurno neće imati srce i dušu originala nit će michael više ikada biti isti...nažalost myers će postati karikatura modernog vremena...
Laurie: What's the boogeyman?
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.
Dr. Sam Loomis: As a matter of fact... that was.
-
Unreal
Nadam se da če film bar imat dušu orginala. Voli bi da film koristi legendarnu glazbu od Johna Carpentera i da Michael bude onakav kakav je da se skriva u sjenama i ubija ih jedan po jedan pokušavajuči doči do svoje sestre. Jeino mi se ne sviđa da če Michaela učiniti glavnim likom ,dati mu emocije i ova ostala sranja.
Rađe bi da o da se (kao i u prethodnim filmovima) u prvi plan stave žrtve i njihove sudbine, a da Michael ostane ubojica iz sjene.
No ako pogledam ne može napraviti istu priču mora nešto drukčije npraviti, ali i s druge strane ne sviđa mi se što če se sve što sam znao i volio izmjeniti .
No vidjet ću, ali ja nisam baš prodan na redatelja, njegov House of 1000 koj mi je bio koliko gdje ok je po meni nije imao neku režiju, a Devil reject's nisam gledao no vjerujem da se u tom filmu poboljšao u režiji.
Rađe bi da o da se (kao i u prethodnim filmovima) u prvi plan stave žrtve i njihove sudbine, a da Michael ostane ubojica iz sjene.
No ako pogledam ne može napraviti istu priču mora nešto drukčije npraviti, ali i s druge strane ne sviđa mi se što če se sve što sam znao i volio izmjeniti .
No vidjet ću, ali ja nisam baš prodan na redatelja, njegov House of 1000 koj mi je bio koliko gdje ok je po meni nije imao neku režiju, a Devil reject's nisam gledao no vjerujem da se u tom filmu poboljšao u režiji.
- HorrorHR
- Site Admin
Some crazy new Intel came into B-D this morning as we've been informed that Rob Zombie has been hard at work filming new material for his remake of Halloween, which is slated for release on August 31. Today ended seven straight days of grueling filming around the Los Angeles area, which included the addition of six, count 'em, six new death sequences! The film has been given a serious boost in violence, gore and bloodshed... but that's not the big news - we received word that an entire new finale has been shot. Details are mum on what is different, but we're told the new ending is quite gruesome!!
Djeluje mi kao da je film bio na nekim test screeninzima, pa se radi nezadovoljstva išlo raditi novi kraj. Mislim da je tako bilo i sa Final Destination (1 ili 2), isto su misteriozno odjednom snimili novi kraj, a u autio komentaru se objašnjava da je to bilo raid test publike kojoj se svidio film a ne kraj...
Djeluje mi kao da je film bio na nekim test screeninzima, pa se radi nezadovoljstva išlo raditi novi kraj. Mislim da je tako bilo i sa Final Destination (1 ili 2), isto su misteriozno odjednom snimili novi kraj, a u autio komentaru se objašnjava da je to bilo raid test publike kojoj se svidio film a ne kraj...
- jigsaw
HorrorHR wrote:Some crazy new Intel came into B-D this morning as we've been informed that Rob Zombie has been hard at work filming new material for his remake of Halloween, which is slated for release on August 31. Today ended seven straight days of grueling filming around the Los Angeles area, which included the addition of six, count 'em, six new death sequences! The film has been given a serious boost in violence, gore and bloodshed... but that's not the big news - we received word that an entire new finale has been shot. Details are mum on what is different, but we're told the new ending is quite gruesome!!
-
Unreal
Tipično stavio je čovjek puno krvi , nasilja i ubojstva na Hallooween film pa ljudi nezadovoljni i ja bio nezadovoljan. Pitam se dali je Rob Zombie uopče gledao orginal i shvatio kaj je dobro u tom filmu.HorrorHR wrote:Some crazy new Intel came into B-D this morning as we've been informed that Rob Zombie has been hard at work filming new material for his remake of Halloween, which is slated for release on August 31. Today ended seven straight days of grueling filming around the Los Angeles area, which included the addition of six, count 'em, six new death sequences! The film has been given a serious boost in violence, gore and bloodshed... but that's not the big news - we received word that an entire new finale has been shot. Details are mum on what is different, but we're told the new ending is quite gruesome!!
A što se tče kraja filma ,ja bi da završi da Michaela zamrznu pa da ga nađu svemirski marinci u budučnosti i tako bi imali nastavak u svemiru koj je bolji od samog remejka.
- HorrorHR
- Site Admin
- A$H
HorrorHR wrote:Prvi TV spot za film:
http://www.horrortrailertrash.com/halloween-2007/
Ni nedjeluje toliko loše
nice
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Scarface
Nikad nisan kužija ljude kojima remakeovi nisu dragi, zapravo razumin njihove razloge, ali meni je baš zanimljivo vidit i drugu verziju neke ideje, teme. Jer, u tome je poanta cile umjetnosti, bezgraničan ne samo izvor ideja već i verzija bilo koje teme. Ni nastavci ni remakeovi ne mogu pokvarit original kako je već neko reka na ovom topicu. Meni je halloween najdraži horror serijal, apsolutni broj 1 a Michael Myers mi je baš zbog te nevjerojatne hladnokrvnosti jedini horror lik koji me i dalje može zastrašit, svi na ovom forumu i svaki veći horror fan više ne gleda horrore da se prestraši, jer je to u biti nemoguće nakon tolike količine odgledanih, već svi imamo taj jaki poriv i želju, jer zamislite apsurda, većina horrora su loši filmovi, ali ih i dalje volimo gledat. Poseban je to žanr. Uglavnom, da se vratin na temu, pogleda san i House of 1000 corpses i nastavak (koji je bolji), i mislin da on ima potencijala za napravit dobar horror, i mada se ni meni baš ne sviđa to šta pokušava istaknit ljudsku stranu Michaela, siguran san da nije on neki blesan pa da ne zna kolko riskira tako velikom promjenom. Možda bi se mogli ugodno iznenadit. 
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.