Resident Evil: Extinction
- Scarface
- HorrorHR
- Site Admin
dvominutni clip iz filma:
http://www.nbc.com/Video/residentevil.shtml
- Dragonrage
Baš sam vidio malo prije na frendovom kompu na poslu i još sam mislio staviti link hahaha...ali si me preduhitrio...HorrorHR wrote:dvominutni clip iz filma:
Djeluje cool...
- A$H
bliže trominutni..HorrorHR wrote:dvominutni clip iz filma:
nisam ni znao da glumi ona iz "Heroes" serije..
ne izgleda mi nekaj posebno..kao da je remake Birds,a ne nastavak Resident Evila..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
- Dragonrage
- dr_gonzo
Hoćeš reći da je zombi film inHorrorHR wrote:Resident Evil 3 - prvi na box officeu sa 24 milijuna dolara...
Horror film (nastavci/rimejkovi i slično) je opet u modi
Vjerujem da će RE3 biti i sljedeću sedmicu No.1, ako ne to onda sigurno No.2 na top 5 (zarada oko 32 M$)
Inače vjerujem da film nije loš...štoviše mislim da su nebuloze iz drugog djela ispravljene...
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
Mislih više na rimejk/nastavke - Halloween i RE3 u kratkom roku digli gadne pare i bili prvi.dr_gonzo wrote:Hoćeš reći da je zombi film in![]()
Slijedeći tjedan moja prognoza 2-3 mjesto sa nekih 10-12 milijunčekadr_gonzo wrote:Vjerujem da će RE3 biti i sljedeću sedmicu No.1, ako ne to onda sigurno No.2 na top 5 (zarada oko 32 M$)
Treba se potruditi biti lošiji od prva dvadr_gonzo wrote:Inače vjerujem da film nije loš...štoviše mislim da su nebuloze iz drugog djela ispravljene...
- dr_gonzo
Ne znam...ali meni su oba djela dobra (čak prvi najbolji film prema nekoj video igri uz Silent Hill i Mortal Kombat)...
Što se tiče drugog dijela početak je bio odličan...
Zar je su vama tako loši bili 1 i 2 dio...?
"The difference between a democracy and a dictatorship is that in a democracy you vote first and take orders later; in a dictatorship you don`t have to waste your time voting. "
- Charles Bukowski -
- Charles Bukowski -
- HorrorHR
- Site Admin
Meni je drugi bio bolji od prvog, to ti sve govoridr_gonzo wrote:Zar je su vama tako loši bili 1 i 2 dio...?
A glede četvrtog, pričalo se nešto da Milla neće dalje, ali kao da ide spinoff bez nje. Sad kad je Sony ovako zaradio, očekujem četvrti u roku od 2 godine.
-
Unreal
Pa meni su zabavni. Problem kod prvog je da gotovo nije imao veze s igrom, a drugi je gluplji od prvog no barem je zabavaniji i više bliži igri.dr_gonzo wrote:Ne znam...ali meni su oba djela dobra (čak prvi najbolji film prema nekoj video igri uz Silent Hill i Mortal Kombat)...
Da bar naprave četvorku po Resident evil 4 igrici, sa onim ludim seljacima i likom LeonaHorrorHR wrote:A glede četvrtog, pričalo se nešto da Milla neće dalje, ali kao da ide spinoff bez nje. Sad kad je Sony ovako zaradio, očekujem četvrti u roku od 2 godine.