callac wrote:Jes, već pikiram tu seriju neko vrijeme zbog njega, sad će se sigurno gledatiGhostface wrote:Čekiraj Vampire Diaries ako ti je Boone ka glumac zakon.![]()
![]()
Lost
- metallicat
Re: Lost

- Wendigo
- callac
lol, koji si ti lik kad ga nisi skužio...zato sam se ja bojala da bi on mogao bit negativac, al za sada mi je još uvijek jedan od omiljenih!Wendigo wrote:tip koji glumi johna locke-a:
Terry O'Quinn became known for playing the title role in The Stepfather and Stepfather II.
jebote, a ja preko tjedan dana razbijam glavu od kud mi je poznat...
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
zadnji put sam gledao stepfather prije skoro 20 godina.callac wrote:lol, koji si ti lik kad ga nisi skužio...zato sam se ja bojala da bi on mogao bit negativac, al za sada mi je još uvijek jedan od omiljenih!Wendigo wrote:tip koji glumi johna locke-a:
Terry O'Quinn became known for playing the title role in The Stepfather and Stepfather II.
da, locke mi je najbolji lik. nadam se da neće umrijeti..
- callac
Wendigo wrote:zadnji put sam gledao stepfather prije skoro 20 godina.callac wrote:lol, koji si ti lik kad ga nisi skužio...zato sam se ja bojala da bi on mogao bit negativac, al za sada mi je još uvijek jedan od omiljenih!Wendigo wrote:tip koji glumi johna locke-a:
da, locke mi je najbolji lik. nadam se da neće umrijeti..
SpoilerShow
Također, a vidim da je ovo jedna od onih serija u kojima se ne ustručavaju ubijat glavne likove (mada ako sam dobro skužila, ima i "prividnih smrti" pa možda neki od njih i ožive. I malo me smeta stalno pojavljivanje novih likova, još malo pa će se originalna postava totalka promjeniti 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Wendigo
ma već dvije večeri pokušavam pogledati tu zadnju epizodu ali uvijek zaspim...callac wrote:tek sad???? ja večeras treću počinjemWendigo wrote:pogledao prvu sezonu.
definitivno nastavljam..daj drži korak, kako ćemo raspravljati??
moguće da sam narkoleptičar
- boyko
nikak da ponovno počnem ovo gledat.
pratil sam prvu sezonu na novoj,propustil par epizoda i više mi ništ nije bilo jasno.tak da sam odustal od gledanja..
frend koji je nedavno dovršil zadnju sezonu,mi veli da se obavezno bacim na ponovno gledanje,tak da će se skinut uskoro prva sezona.pa se bacam na gledanje
pratil sam prvu sezonu na novoj,propustil par epizoda i više mi ništ nije bilo jasno.tak da sam odustal od gledanja..
frend koji je nedavno dovršil zadnju sezonu,mi veli da se obavezno bacim na ponovno gledanje,tak da će se skinut uskoro prva sezona.pa se bacam na gledanje
''Ne biste li radije da vas, kada umrete, pojedu vaši rođaci nego crvi?''