Etida - ljubavna priča epskih proporcija...

Od zlatnih 80tih do najnovih filmova.
yakkazu

Re: Etida - ljubavna priča epskih proporcija...

Post by yakkazu » 17 Jan 2011, 22:14

Hocemo i mi da gledamo :(

filmofil

Post by filmofil » 17 Jan 2011, 23:11

nisam mogao danas na premijeru zbog gripe :axe:
This is the Zodiac speaking.

Josef K

Post by Josef K » 17 Jan 2011, 23:14

filmofil wrote:nisam mogao danas na premijeru zbog gripe :axe:
Nemaš poima šta si propustio :lol:

Dragonrage

Post by Dragonrage » 18 Jan 2011, 10:48

Scarface wrote:Ako bude ostalo viška primjeraka, molija bi te da uzmeš jedan i za mene. Ne bi opet volija da riskiraš da ti se vlastiti primjerak zagubi prilikom slanja il slično, jer nikad ne znaš, tako da samo u slučaju da ostane viška, šalji, ako ne, čekat ću upload, nema beda. :wink:
Podijelili su sve šta su imali...ja imam svoj primjerak pa ti ga mogu ripat i poslat. Ili možda hoćeš pričekati nagradu igru koja će možda biti organizirana u sklopu Žutog titla a u kojoj će se djeliti nekoliko DVD-ova (ono, cover i sve hehe)??
HorrorHR wrote:dobar tekst na popcornu dragon :rock:
Hvala. Ma to je u biti tekst koji sam ja napisao prije nekih 2 godine kada sam pisao najavu za Etidu na Popcornu...kada je film prvi puta trebao izaći. Sad samo malo preuredio taj tekst i dodao neke nove informacije u njega i u biti je taj tekst poslužio kao svojevrsni press release koji sam slao i svom mogućim sajtovima...
Zadro wrote:U zadnji tren sam se odlučio da odem ovo pogledat i drago mi je!
Film je odličan, a dokumentarac čista genijalnost.
Napokon sam se dobro nasmijao u kinu :lol:
Svaka čast svima. (Kuharu pogotovo :lol: :lol: ) :partyman:
Ajd...drago mi je da je bio još netko sa foruma i da si nabacio komentar. Drago mi je da ti se svidjelo. Ja sam isto bio zadovoljan...a dokumentarac je kao što kažeš bio čista genijalnost!!

A kuhar...a čuj...hahaha...
filmofil wrote:nisam mogao danas na premijeru zbog gripe :axe:
Šteta jer atmosfera i film su zaista bili izvrsni!! Kino Tuškanac je bilo puno skroz. Ljudi su i stajali sa strane niz cijelu dvoranu...

Inače...uz film, tj. nakon filma, prikazivao se i jednosatni making of dokumentarac koji je bio genijalan!! Zaista, iznenadio sam se kako je to dobro napravljeno. Definitivno ga treba pogledati zajedno sa filmom jer daje filmu još jednu novu "dimenziju". A nakon projekcije je u predvorju bila mala zakuska, i dijelili su se DVD-ovi

Ali ne bih ja više o filmu jer bi to bio previše subjektivan komentar...

Ali evo zato izvrsna recenzija sa Tportala...

http://www.tportal.hr/showtime/film/106 ... itova.html

BTW...ak je netko zainteresiran za DVD...nek se javi na PM...sredit ćemo nešto.

Na DVD-u se nalazi film, making of, svi traileri (uključujući u urnebesni hrvatski trailer), te Tv preview...

callac

Post by callac » 19 Jan 2011, 10:15

čestitke!!!! premijeru sam skužila taj dan, odnosno prekjuče i nije bilo šanse da dođem :( a recenziju na T-portalu sam pročitala i baš mi je drago! Svakako ću pogledati film, traileri su famozni :lol:
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 19 Jan 2011, 11:34

callac wrote:čestitke!!!! premijeru sam skužila taj dan, odnosno prekjuče i nije bilo šanse da dođem :( a recenziju na T-portalu sam pročitala i baš mi je drago! Svakako ću pogledati film, traileri su famozni :lol:

Ako hoćeš DVD, dogovorit ćemo sastanak. I onako se moram ovih dana dogovoriti sa nekim forumašima oko preuzimanja DVD-a...

callac

Post by callac » 19 Jan 2011, 11:41

Dragonrage wrote:
callac wrote:čestitke!!!! premijeru sam skužila taj dan, odnosno prekjuče i nije bilo šanse da dođem :( a recenziju na T-portalu sam pročitala i baš mi je drago! Svakako ću pogledati film, traileri su famozni :lol:

Ako hoćeš DVD, dogovorit ćemo sastanak. I onako se moram ovih dana dogovoriti sa nekim forumašima oko preuzimanja DVD-a...
zvuči odlično, samo javite kad/gdje! I hvala :D
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.

dragonheart

Post by dragonheart » 19 Jan 2011, 12:38

Samo da i ja još dopišem da je film stvarno fenomenalan,režiran,montiran savršeno,ono baš je cijela ekipa dala svoj maximum i to se ful vidi kroz cijeli film.
Drago mi je što sam bio na premijeri (Thanks Dragonrage one more time !!!! ),al da još kažem da su mi dijelovi sa Škotima i Podmornica definitivno naj,vjerojato zato što u te dvije priče baš ima ono prljavog i masnog fajta.
Najprije Škoti,pa to ljudi trebate vidit-scena kak glavni škotski ratnik naručuje pivu i pije,te scena kak barmen pere čaše - :)
Pure Evil !!!
Koreografije borbe škota-čista perverzija,ono ful ne moš vjerovat kak to jebeno zgleda.
A fajt u podmornici Dragonrage kao kuhar protiv hah jednog isto lika je neopisiv.Udarci su baš ono prljavi,a ne sam da se šoraju neg se i pljuju i sve,ma zakon,pogotovo početak fajta gađanje piletom,ma neam riječi,kad sam došao kući morao sam to pogledat još jednom,a ovih dana se gleda s ekipom :)
Što se tiče ostalih dijelova filma isto su briljantni,al eto,ovo mi je baš nekak presavršeno,no da još dodam da western dio zgleda baš ko da je snimljen za vrijeme leonea maltene.Dalje da ne spoilam,mada mi ima još mnogo fora, zadržat ću za sebe dok još neki ne pogledaju.Toliko od mene zasad :)
It's not who I am underneath...

...but what I do that defines me.

http://dragonheart.blog.hr/

Dragonrage

Post by Dragonrage » 21 Jan 2011, 16:32

Za sve zainteresirane...u Nedjelju, 23.01., u sklopu 7. Velesajma Kulture, u prostorima MM Centra održat će se još jedna projekcija filma "Etida" s početkom u 14:30h.

http://www.sczg.hr/default.php?id=prog& ... rogID=6133

Ako se ne varam, na žalost prikazivat će se samo film, bez dokumentarca...

Također, ljudi iz organizacije RAFA (Revije Amaterskog Filma) su izrazili želju da prikažu "Etidu" na nadolazećem RAFU u sklopu programa "Rafovci su odrasli". Za sada nisu poznati ni datum ni vrijeme prikazivanja, ali kada te informacije budu poznate, svi će biti pravovaljano obaviješteni.

I još nešto. Vi iz ZG koji ste tražili DVD...da li bi vam Utorak pasao za sastanak? Mogu doći i oni koji ga nisu tražili :mrgreen: ...i onako ćemo popit koje pivo...

Decadentor

Post by Decadentor » 21 Jan 2011, 17:45

Danas stigo DVD :supz: :supz: Hvala dragone jos jednom :D
Veceras se bacam na gledanje :D
Image

Josef K

Post by Josef K » 21 Jan 2011, 17:57

Meni paše utorak.

Decadentor

Post by Decadentor » 24 Jan 2011, 02:27

WOOOOOHOHOOO Odlican filmic :D
Ima dosta dobrih fora, jebenih scena i to sve popraceno klasicnom glazbom :D

Definitivno najaci Skoti i Raššani :D :lol: :lol: Kuhar :supz:

Te onaj zli skot sa maskom jebeeenoo, samo sto je film trebo trajat malo duze ali dobro :D

Ovih se dana gleda sa ekipom :supz: :supz:
Image

Dragonrage

Post by Dragonrage » 24 Jan 2011, 10:09

Decadentor wrote:WOOOOOHOHOOO Odlican filmic :D
Ima dosta dobrih fora, jebenih scena i to sve popraceno klasicnom glazbom :D

Definitivno najaci Skoti i Raššani :D :lol: :lol: Kuhar :supz:

Te onaj zli skot sa maskom jebeeenoo, samo sto je film trebo trajat malo duze ali dobro :D

Ovih se dana gleda sa ekipom :supz: :supz:
Eh...da je trajao još malo duže...vjerojatno bi ga snimali još 3 godine duže haha :mrgreen:

Jesi pogledao dokumentarac?

E...da li još netko namjerava doći osim callac, Zadra i filmofila? I onako tko god bude još došao dobit će DVD, samo mi javite prije...tak da pripremim kopije...

Scarface

Post by Scarface » 25 Jan 2011, 11:35

Taman stiga dvd, još jednom fala, Dragonrage. :supz: :supz: :supz:
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.

Dragonrage

Post by Dragonrage » 25 Jan 2011, 11:49

Scarface wrote:Taman stiga dvd, još jednom fala, Dragonrage. :supz: :supz: :supz:
Izvrsno...veselim se dojmovima (ma kakvi bili)... :mrgreen:

Post Reply