Dexter
- Scarface
Re: Dexter
4. je također izvrsna, najavljeno je da se u 6. vraća neki stari lik, a nije Lumen, i kao bit ćemo jako zadovoljni povratkom. Po meni, il je Brian ka halucinacija, il Jonah. Oboje bi bilo izvrsno.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- callac
E, sad mi se već počinje sviđati ova nova sezona 
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
-
filmofil
čekam da se nakupi barem 8 epizoda i onda ću pogledat sve u komadu, ne znam kako se vama da čekat po tjedan dana 
This is the Zodiac speaking.
-
filmofil
da, al meni je lakše jer nemam šta čekati dok vi vjerojatno nakon svake epizode ostanete na cliffhangeru i čekate tjedan dana da se razriješi to 
- Josef K
Pa Dexter baš i nije takav tip serije. Svaka epizoda je jedna priča u večini slučajeva, al je svaka sezona povezana jednim ili više killera ofc.
Ja baš uživam u tim pauzama, mrzim predoziravanje serijama. Pogledaš cijelu sezonu u jednom danu i kaj onda? Kao prvo pola toga zaboraviš jer samo dolaze nove i nove stvari (ovak možeš razmišljat tjedan dana o jednoj epizodi), a kao drugo prebrzo je gotovo. Odgledaš to koda se želiš riješit. Ovak uživaš
Ja baš uživam u tim pauzama, mrzim predoziravanje serijama. Pogledaš cijelu sezonu u jednom danu i kaj onda? Kao prvo pola toga zaboraviš jer samo dolaze nove i nove stvari (ovak možeš razmišljat tjedan dana o jednoj epizodi), a kao drugo prebrzo je gotovo. Odgledaš to koda se želiš riješit. Ovak uživaš
-
filmofil
ma nekad sam mogao tako gledat serije s odmakom, ali sada mi je prešlo u naviku da gledam epizode jednu za drugom...npr breaking bad sam ubijao po 5-6 epizoda dnevno i onda sam došao do one stanke kad je trebalo čekati epizodu tjedan dana pa sam skužio da mi jedna tako odvojena epizoda uopće nije dobra kao kad maratonski to gledam...nemam pojma zašto...ista stvar s dexterom prošle godine, 50min drogiranja dexterom tjedno je bilo jako isprazno jer me cijelo vrijeme prala nostalgija za vremenom kad sam pogledao 4 sezone dextera u tjedan-dva
100 ljudi, 100 čudi
100 ljudi, 100 čudi
- Josef K
Ja kad neku seriju pogledam u par dana duplo ju brže zaboravim nego onu koju pratim iz tjedna u tjedan.
Zato sam i Lost namjerno razvlačio i gledao najviše dvije epizode dnevno.
Veči mi je gušt gledat hrpu epizoda dnevno, al različitih serija.
Zato sam i Lost namjerno razvlačio i gledao najviše dvije epizode dnevno.
Veči mi je gušt gledat hrpu epizoda dnevno, al različitih serija.
- Scarface
Pa da, i jedno i drugi ima svoju draž. Kad gledaš u komadu uvatiš onaj štih sezone i lako sve povataš, dok kod tjednog gledanja imaš vrimena slagat teorije šta je po meni puno veći gušt.
I think human consciousness, is a tragic misstep in evolution. We became too self-aware, nature created an aspect of nature separate from itself, we are creatures that should not exist by natural law.
- Scarface
5. epizoda me nije oduševila, pogotovo
SpoilerShow
jer je Dexter prenaivno pustija Travisa. Sad bi čak volija da je Gellar stvaran, al stvarno je previše dokaza koji upućuju da nije. Travis ga je vjerojatno ubija i stvorija njega ka dio svoje osbnosti koja ima hrabrosti učinit ono šta je potrebno, u ovom slučaju ubojstva i apokalipsa. I da, u 6. se vraća neki stari lik, vjeorjatno Brian ka još jedna Dexterova projekcija uma.
- callac
Scarface wrote:5. epizoda me nije oduševila, pogotovoSpoilerShowjer je Dexter prenaivno pustija Travisa. Sad bi čak volija da je Gellar stvaran, al stvarno je previše dokaza koji upućuju da nije. Travis ga je vjerojatno ubija i stvorija njega ka dio svoje osbnosti koja ima hrabrosti učinit ono šta je potrebno, u ovom slučaju ubojstva i apokalipsa. I da, u 6. se vraća neki stari lik, vjeorjatno Brian ka još jedna Dexterova projekcija uma.
SpoilerShow
Ne znam, ja sve dok mi nisi bacio bubu u uho nisam razmišljala na način da Gellar nije stvaran, a to što je Dex pustio Travisa rezultat je njegovog "pakta" sa Bogom, dok je mali bio u bolnici i osim toga, on nikad ne ubija ako nije apsolutno siguran da mu je žrtva zaslužila smrt. (koliko god se možda kasnije ispostavi suprotno) Jako mi se svidio lik svećenika, nadam se da će se Dexter dobrano iživiti na idiotu koji ga je upucao. Ja isto mislim da će se Brian vratiti kao stari lik, spominjan je kroz čitavu sezonu , indirektno zbog ukradene ruke, Debra ga se sjetila, i Dexter zbog raskomadanih tijela i u razgovoru sa svećenikom o svom djetinjstvu, sve nekako navodi na to..
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- copycat
Nemojte se ljutiti no meni je ovo najgora serija koju sam ikada gledala!
Do sada sam uspjela sam gledati 10 minute max dok nisam ugasila seriju
Užasna mi je serija
Sorry!
http://www.youtube.com/watch?v=rDqatJPv ... re=related
Do sada sam uspjela sam gledati 10 minute max dok nisam ugasila seriju
Užasna mi je serija
Sorry!
http://www.youtube.com/watch?v=rDqatJPv ... re=related
-
olio
Ovo je serija koju nemožeš gledat 10 min. (ili čak 1 epizodu) i zavolit je.
Zavoliš je postupno nakon 2-3 epizode, a onda dođe ludilo i slijedeća dva dana gledaš sve sezone redom
Ja sam ozbiljno (tijekom početka 3. sezone) mislia da je ovo sranje serija, čak sam i pokuša gledat na TV-u kratko.
Onda me prijatelj nagovoria i kada sam krenia redom, na 4. epizodi sam poludia za njom..
Zavoliš je postupno nakon 2-3 epizode, a onda dođe ludilo i slijedeća dva dana gledaš sve sezone redom
Ja sam ozbiljno (tijekom početka 3. sezone) mislia da je ovo sranje serija, čak sam i pokuša gledat na TV-u kratko.
Onda me prijatelj nagovoria i kada sam krenia redom, na 4. epizodi sam poludia za njom..
- vampirica
ni meni nije baš bog zna što serija
no vidim da se svima sviđa i da je svi hvale
no vidim da se svima sviđa i da je svi hvale
- Wendigo
meni je trebalo pet epizoda da se navučem.