Koji ste horror zadnji gledali?
- john_constantine
Wolf creek - uznemirujući "realni" horor triler - oduševljen sam filmom, australija stvarno zna iznenaditi filmografijom, naročito prezabavni horor undead. Iako je dosta sličan TCM - u, za razliku od takvih filmova kao TCM ili Wrong turn, ovdje mi je baš bilo žao tih žrtava. Nisu mi to bili onako mladi koji su se došli jebati, piti i sve to, nego s emocijama, strahom i svemu. Nema "posljednjeg akcijskog junaka" kao u wrong turnu. A i odličan je prikaz cijele Australije, a taj serijski ubojica je isto odlično glumio. Tako da se može reći da ovaj film odudara od ostalih sličnih navedenih filmova za koje nizaju nastavke i stvaraju horor ikone.
- Zombiemachine
- john_constantine
Pa i ja isto kažem kao i ti, to je još jedan razlog zbog koje se razlikuje od sličnih filmova koji su samo zabava, krv, nasilje, mladi i na kraju se spase i takve stvari. Ovdje nije stvar u nasilju, nego u toj napetosti i depresivnoj atmosferi i samo se pitaš da li će uopće uspjeti preživjeti.Zombiemachine wrote:Ozbiljno? Meni je Wolf creek bio previše "pitom". Nakon što su ga ocjenili kao najsiroviji survival horror nakon TCM-a mislio sam da će biti grdo, a ono čisto pristojan film bez previše bolesnoće.
-
- Zombiemachine
-
e tip ima STVARNO VELIKU FACUZombiemachine wrote:A što tek reći za gospodina Z'dar-a. Čak mu i ime zvuči sirovo.pain_of_salvation wrote:maniac cop (1988)
što reći za atkins-campbell duo

e i:
hellraiser II: hellbound (1988)
- Zombiemachine
Pogledao sam Minotaur. Nakon loših recenzija očekivao sam sranje a ono baš fora film. Horror/fantasy sa solidnim efektima. Očekivao sam više Rutger Hauera u filmu, ali je ipak bio samo sporedna uloga. Za razliku od Tony Tod-a koji je bio prilično zastupljen i za moj ukus malo previše glumatao, ali sve u svemu ok film. Sam minotaur je prilično originalan.
Masters of horror: Right to die. Odlična epizoda. Sezona 2 je za sada dobra. Za sve fanove Hellraisera.
Metalocalypse prve 3 epizode. Ko voli horor, heavy metal i crtić ovo ne smije propustiti.
Masters of horror: Right to die. Odlična epizoda. Sezona 2 je za sada dobra. Za sve fanove Hellraisera.
Metalocalypse prve 3 epizode. Ko voli horor, heavy metal i crtić ovo ne smije propustiti.
Krv je moje svjetlo i moja tama.
- A$H
yap imam negdje doma sve nastavke morat ću malo potražit..uglavnom brutala od crtića..HorrorHR wrote:Nikad čuo, a volim sve ove detaljeZombiemachine wrote:Metalocalypse prve 3 epizode. Ko voli horor, heavy metal i crtić ovo ne smije propustiti.Morat ću proguglat
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- john_constantine
-
- john_constantine
-
- john_constantine
Ako je film u bs playeru, klikneš gumb P, i onda ti se napravi slika koja se sprema u program files/webtheh i onda ti je tamo slika koju staviš u www.imageshack.com ili preko galerije www.photobucket, pa kopiraš i staviš ovdje.pain_of_salvation wrote:ne znam ja radit s tim screenshotovima

- Dragonrage