Toliko dugo iščekivana, a tako kratka. Ono, imam osjećaj kao da završi bez treće trećine. Odlična? Definitivno, ali stvarno prokleto prekratka. Ipak, jedva čekam treću.John_Ryder wrote:The wolf among us episode 2![]()
![]()
neće biti nastavka. Već dugo se pričalo o nastavku, onda je studio propao ili nešto, pa su opet izvukli iz naftalina i obećavali novi svijet u svemiru, pa je i to propalo.maddjuro wrote:skinuh 22gb TES online-a, samo da bi sad usljedilo više gigabajtno skidanje pečeva...
Prey (2006)- više/manje generički FPS, idete kroz svemirski brod, ubijate nekoliko vrsta aliena koji vas napadaju, tu i tamo koji boss... Dopalo mi se to što, za razliku od većine FPSa danas, energija se ne regenerira. Ima jedno 8 oružja, ali cete vjerojatno koristiti najviše ono koje prvo nađete. Još jedan plus je to što, pošto igrate kao indijanac (native american), imate moć da iz vašega tjela izađe vaš duh, te u toj formi možete prolaziti kroz neke barijere, otvarati vrata i hodati po zraku na nekim mjestima, te tako dolaziti do nekih prekidača. Izuzev toga i nekim mjestima di zahvaljujući gravitacijonim stazama možete hodati po krovu, igra nije ništa specijalno, niti je izazovna. Na startu igre imate samo jednu težinu te možete otključati kada prjeđete igru neku težu razinu, ali uzevši u obzir da igra nema više završetaka, a nije ništa specijalno, nevidim potrebu za ponovnim prelaskom igre.
Prosječan fps, koji bi uskoro trebao dobiti i nastavak, koji je najavljen u post credits animacijici.
ma ionako ga nisam dovršio. Zapeo sam negdje u jednom dijelu i potpuno zaboravio na igru. Ono, zabavna, ali ono, nije da je bila nešto posebno.maddjuro wrote:i orginal je bio u razvoju od 95'e ; isto se bio više puta otkazivao.. Ali me nastavak ne intertesira pretjerano , posto orginal nije nista posebno
bilo koji od odabira u igri (tipa koju ogrlicu da odabare, ili ona udluka u banci) nemaju utjecaja na kraj, u prvom DLCu se donekle razjasni krajjohn_constantine wrote:Bioshock infinite - završio nakon šest - sedam sati igranja. uz dosta otključavanja vrata radi oružja ili valute u igri. Priča je dobra makar dosta zbunjujuća, naročito završetak, pa sam pročitao po netu. Grafika odlična, naročito impresivan svijet među oblacima. Bar na početku koji je odličan, ali kasnije više nije tako impresivno. Moći su solidne makar sam samo nekoliko njih koristio. Oružja dobra. Samo što onda igra postane repetitivna s obzirom da se isto na kraju sve svodi na ubijanje neprijatelja koji nisu previše raznoliki uz par zanimljivih primjeraka. Više manje preuzete fore iz bioshock, jedino šteta što nisu ubacili ipak neke ideje koje su bile predložene, ono, da možete iscrpiti Elizabeth ili da je ona trebala imati druge moći kao kišu, pa gađanje vlastitom munjom. Interesantan lik koji ne smeta pretjerano u igri s zanimljivom mogućnošću stvaranja predmeta i slično. Kao i u prva dva bioshocka, uvijek me iznervira kada sam blizu završetka igre, pa se moram natezati za hrpom protivnika, još većom količinom nego inače što postaje više zamorno, nego igrivo. Ima nekih par odluka makar nisam vidio da je nešto utjecalo na radnju. Samo jedan završetak tako da nema niti poticaja da se iznova odigra. Jedino radi trofeja ili veće težine, ali nema uopće replay value.
ja s ovakvim igrama čekam da izađu kompletne, s svim DLCima, pa ih onda kupim. Pošto se prvi DLC prjeđe komotno za manje od 2 sata, nema ga smisla samog kupovatjohn_constantine wrote:Da, samo su preskupi da bi ih kupovao. Pa mogu bez njih.
dobro da su se sjetiliJohn_Ryder wrote:The wolf among us episode 2![]()
![]()