Šteta. Razočaranje. Ok kao zasebno djelo, nipošto nije smeće ali ni do koljena fenomenalnom predhodniku.
eheh baš zbog ovakvih je pc zadnja rupa na svirali...Ma nek se gone ako ne izbace PC verziju...mislim, to je sramota i cisti idiotizam, ne izbacit GTA na PC-u...to je kao da su Avatar odlucili izbaciti samo na VHS kazetama i DVD-u, a bluray ko jebe. S druge strane...ovo je jedina igra zbog koje bih kupio PlayStation ili Xbox.
navodno je to zato jer pošto su danas PC-i daleko jači od trenutnih konzola, pa se boje da ako izdaju i za PC da ce im prodaja za konzole debelo podbaciti. Ako to i je slučaj, neka izdaju PC verziju koji mjesec nakon konzolskih, ali neka je bar najave; i neka ta verzija nebude neki usrani konzolski porthitman_4 wrote:nekakv komentar na imbljuvxu.hr vezan za novi gta
eheh baš zbog ovakvih je pc zadnja rupa na svirali...Ma nek se gone ako ne izbace PC verziju...mislim, to je sramota i cisti idiotizam, ne izbacit GTA na PC-u...to je kao da su Avatar odlucili izbaciti samo na VHS kazetama i DVD-u, a bluray ko jebe. S druge strane...ovo je jedina igra zbog koje bih kupio PlayStation ili Xbox.
zgleda da se glavna priča u GTA 5-ici preći može za cca 30 satijohn_constantine wrote:mene ionako boli kurac za pc verziju. Niti se ne sjećam kada sam zadnji put uopće išao gledati što ima od pc izdanja. Samo konzola i to je sve, nemam brige, sve radi, nema potrebe za konfiguracijama i štekanjem novih igara, samo stavim dvd i igram...
A i za GTA me baš briga, previše sam potrošio na četvorku koja mi niti danas ne radi kako treba, a i prekratka je. Tako da ne vjerujem u kvalitetu petice, ostalo je sve hype.
To isto kada i danas cendraju zašto red dead redemption nije izašao za pc, ali ne mogu ga uopće zamisliti da ga se igra na pc, osim ako nemaš gamepad.
DeadDispatcher90 wrote:Ovaj Wolf Among Us izgleda predobro... Jedina igra kojoj se veselim ove godine.