Koji ste non-horror zadnji gledali ?
- A$H
Spiderman 3 - ocijena 4/5-- nemam ništa protiv dužine trajanja filma vrijeme mi je proletio...Venom ne iskorišten,ali vjerujem da sa njim još nije gotovo bude se vratio u jednom od sljedećih nastavaka...a i upoznali smo šljedeća dva neprijatelja(to su skužili samo oni koji su čitali stripove) vjerojatno će oni bit glavni u 4. nastavku,a možda i dodaju još kojeg...Bruce Campbell legenda...jedino ono plesanje po ulici je sasvim nepotrebno u filmu...
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- A$H
jel to ono kad glavni lik igra šah sa smrću(podsjeća me na onu epizodu Dylan DogaVorador wrote:Sedmi pečat - odličan mi film. Čudan, zabavan, intrigantan; dijalozi su mi baš nekako poetski, odlična gluma, muzika i nekoliko impresivnih scena koje ostavljaju bez daha.

It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- Aryx
jeA$H wrote:jel to ono kad glavni lik igra šah sa smrću(podsjeća me na onu epizodu Dylan DogaVorador wrote:Sedmi pečat - odličan mi film. Čudan, zabavan, intrigantan; dijalozi su mi baš nekako poetski, odlična gluma, muzika i nekoliko impresivnih scena koje ostavljaju bez daha.)?? evropski film..ak je gladah ga prije 1-2 god. odličan film...

There is nothing on earth half so terrifying as a truly just man.
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=staa4QvuFRI&feature=related]ASOIAF[/url]
- Donnie Darko
- Donnie Darko
- Vorador
Je, to je to...horrorfan wrote:mislim da sam to gledo..jel igra sah sa srti il nesto slicno ko damu..tak se ja bar sjecam
http://www.imdb.com/title/tt0050976/
- Donnie Darko
-
ja sam gledao
day of the locust
jooj odavno me film nije vako smorio
najgore je sto je na imdbu drama/horror a nigdje horrora
mozda pola minute na kraju
vidim ja da je lijep film dobro reziran zanimljiv za one koji vole filmove o holivudu
ali nisam to ocekivao... osim toga predugacak je
2sata i 20 minuta
nakon ovog smora kojeg sam gledao 3 dana
uzimam odmor od nekoliko dana
i onda dolazi na red
peackog king
a onda ide halloween serijal

day of the locust
jooj odavno me film nije vako smorio
najgore je sto je na imdbu drama/horror a nigdje horrora
mozda pola minute na kraju
vidim ja da je lijep film dobro reziran zanimljiv za one koji vole filmove o holivudu
ali nisam to ocekivao... osim toga predugacak je
2sata i 20 minuta
nakon ovog smora kojeg sam gledao 3 dana
uzimam odmor od nekoliko dana

peackog king

www.lasetta.net :axe:
- Donnie Darko
- Dragonrage
Excalibur 3/5 - ovaj film sa gledao dosta davno, još kao klinac, i sjećam se sad mi je tada kao klincu bio iznimno cool, da tako kažem...vitezovi u sjajnim srebrenim oklopima, čarobnjaci, mačevanje, krv...fenomenalno. No, sada, nakon što sam ga ponovno odgledao nakon toliko godina, mogu reći sljedeće...
Sve ono što me je tada fasciniralo, je još uvijek tu, te i dalje plijeni pažnjom, te je film s vizualne strane još uvijek i više nego odličan, no u cijelosti je u najmanju ruku...čudan, pa čak mjestimično i naporan za gledanje, te mi nije baš sjeo u potpunosti. No...koji je Helen Mirren komad u ovom filmu...auuu...e to nisam zamijetio ko klinac...budala haha
Straw Dogs 3,5/5 - Ne znam...možda sam ja nešto previše očekivao, ili je stvar u nečemu drugome, no na kraju sam ostao pomalo razočaran ovim filmom. Peckinpah odlično gradi radnju i vodi nas tom neizbježnom kraju, stavljajući likove u pojedine situacije, te nam uspijeva ukazati na prirodu nasilja, no, ipak...film djeluje nekako spor, te predvidljiv. Film ima napetosti, ali je ona previše rastegnuta, te se tako gubi na ritmu...
Spaceballs 4/5 - Iskreno, neke gegove nisam odmah stavio, ali kad sam si ih nakon filma ponovno vrtio u glavi, uhvatio sam sam sebe sa smiješkom na licu, i shvatio da "Spaceballs" zapravo fenomenalno parodira "Star Wars" serijal, ako i još neke druge SF filmove i serije. Mel Brooks je zapravo uvjek znao napraviti odličnu parodiju, koji god da je žanr parodirao...western (Blazing Saddles), horror (Young Frankenstein, Dracula: Dead and Loving It), triler (High Anxiety), "povijesni" (Robin Hood: Men in Tights), i filmovi su mu uvijek bili zabavni, kao u ostalom i ovaj. Ako ne u potpunosti, onda barem djelomično, te za razliku od današnjih parodija, nije mu bio potreban toilet humor da bi nasmijao publiku, već samo pametni gegovi.
Alive 4/5 - Jedan od onih filmova koji će vas bez problema zalijepiti za ekran svojom jednostavnom ali intrigantnom pričom, i gdje će te u potpunosti suosjećati sa likovima, ili ih žaliti tim više što je film snimljen prema istinitom događaju.
Odličan film o preživljavanju i granicama koje su ljudi spremni priječi ne bi li preživjeli.
Sve ono što me je tada fasciniralo, je još uvijek tu, te i dalje plijeni pažnjom, te je film s vizualne strane još uvijek i više nego odličan, no u cijelosti je u najmanju ruku...čudan, pa čak mjestimično i naporan za gledanje, te mi nije baš sjeo u potpunosti. No...koji je Helen Mirren komad u ovom filmu...auuu...e to nisam zamijetio ko klinac...budala haha
Straw Dogs 3,5/5 - Ne znam...možda sam ja nešto previše očekivao, ili je stvar u nečemu drugome, no na kraju sam ostao pomalo razočaran ovim filmom. Peckinpah odlično gradi radnju i vodi nas tom neizbježnom kraju, stavljajući likove u pojedine situacije, te nam uspijeva ukazati na prirodu nasilja, no, ipak...film djeluje nekako spor, te predvidljiv. Film ima napetosti, ali je ona previše rastegnuta, te se tako gubi na ritmu...
Spaceballs 4/5 - Iskreno, neke gegove nisam odmah stavio, ali kad sam si ih nakon filma ponovno vrtio u glavi, uhvatio sam sam sebe sa smiješkom na licu, i shvatio da "Spaceballs" zapravo fenomenalno parodira "Star Wars" serijal, ako i još neke druge SF filmove i serije. Mel Brooks je zapravo uvjek znao napraviti odličnu parodiju, koji god da je žanr parodirao...western (Blazing Saddles), horror (Young Frankenstein, Dracula: Dead and Loving It), triler (High Anxiety), "povijesni" (Robin Hood: Men in Tights), i filmovi su mu uvijek bili zabavni, kao u ostalom i ovaj. Ako ne u potpunosti, onda barem djelomično, te za razliku od današnjih parodija, nije mu bio potreban toilet humor da bi nasmijao publiku, već samo pametni gegovi.
Alive 4/5 - Jedan od onih filmova koji će vas bez problema zalijepiti za ekran svojom jednostavnom ali intrigantnom pričom, i gdje će te u potpunosti suosjećati sa likovima, ili ih žaliti tim više što je film snimljen prema istinitom događaju.
Odličan film o preživljavanju i granicama koje su ljudi spremni priječi ne bi li preživjeli.
- john_constantine
Hm, Excalibur mi je i danas odličan film, mračan, krvav, okrutan - jedino mi smeta što je poštedio svoju ženu. Trebao ju je probosti.
Alive - gledao sam jučer, stvarno odličan film, i još po istinitom događaju. Mister no je imao takvu epizodu, samo s naivnim obratom na kraju filma.
A straw dogs - ja sam baš mislio da će tipu silovati curu, a ovaj se osvećuje zbog toga. A kakvi, prava pičkica.

Alive - gledao sam jučer, stvarno odličan film, i još po istinitom događaju. Mister no je imao takvu epizodu, samo s naivnim obratom na kraju filma.
A straw dogs - ja sam baš mislio da će tipu silovati curu, a ovaj se osvećuje zbog toga. A kakvi, prava pičkica.

Michel puši karu.