Koncerti
-
John_Ryder
- Donnie Darko
- callac
c/p sa net.hr
Massive Attack napada Zagreb!
Bristolski 'izumitelji' trip hopa nakon šest godina izbivanja, povodom promocije svog novog albuma, stižu u metropolu Lijepe naše. Datum je 6. studenog, a mjesto Dom sportova.
Koncert u Zagrebu objavljen je na njihovoj službenoj i MySpace stranici, iako službene potvrde organizatora još nema.
Riječ je o turneji kojom će Massive Attack promovirati svoj novi album koji bi se na tržištu trebao pojaviti u rujnu, a o kojem se malo toga zna.
Tako će Zagreb dobiti još jedno 'veliko ime' svjetske scene u ovoj odličnoj koncertnoj godini.
Ovo je jedna od najboljih vijesti koje sam čula u posljednje vrijeme. Išla sam ih gledati u Ljubljanu prošle godine i savršeni su!!!!!
Massive Attack napada Zagreb!
Bristolski 'izumitelji' trip hopa nakon šest godina izbivanja, povodom promocije svog novog albuma, stižu u metropolu Lijepe naše. Datum je 6. studenog, a mjesto Dom sportova.
Koncert u Zagrebu objavljen je na njihovoj službenoj i MySpace stranici, iako službene potvrde organizatora još nema.
Riječ je o turneji kojom će Massive Attack promovirati svoj novi album koji bi se na tržištu trebao pojaviti u rujnu, a o kojem se malo toga zna.
Tako će Zagreb dobiti još jedno 'veliko ime' svjetske scene u ovoj odličnoj koncertnoj godini.
Ovo je jedna od najboljih vijesti koje sam čula u posljednje vrijeme. Išla sam ih gledati u Ljubljanu prošle godine i savršeni su!!!!!
'Cause two can keep a secret
If one of them is dead.
If one of them is dead.
- Mamoorlook
- elrania
-
Ghrall
- Decadentor
Donnie Darko wrote:da nastupaju: dark tranquility,eleuvetie,tankard,mardu,,vaderDecadentor wrote:Wendigo wrote:26.9. 2009. - dark tranquility na metal festu, nice..
Sta su pomakli metal fest u 9 mj?
(c/p)
Paradise Lost novi headlineri 2. Zagreb Metal Festa
Popisu izvođača na drugom izdanju Zagreb Metal Festa koji će se održati u subotu 26. rujna u Boogaloo Clubu pridodane su britanske gothic legende Paradise Lost.

- cactus
- Asfodel
- Donnie Darko