Dylan Dog
- A$H
ma obrisah svoj post jer krivo procitah podatak..ali si bio brz i odg na njga dok sam brisao..Ghostface wrote:Ne znan zašto si editira quotove u postovima, uglavnom, nisan se ja nimalo naljutija, a šta se tiče Dampyra, zadnje knjige neman doma, al tribalo bi sve bit u redu, nisan još vidija po forumu da se neko žalija na redoslijed.
ma pita sam jer su mi se ucinile drugacije naslovnice neo bi trebale bit..
sutra cu ga kupit pa cu bit ziher..
It's A Bird... It's A Plane... It's SUPERA$H!!
- HorrorHR
- Site Admin
- maddjuro
pošto su sada dylan dogovi extre odradile reprintanje zlatne serije, i sada ce reizdavati vannini, abaton i systenm comics dylane, dali ih ima smisla opet kupovati ako vec imam te brojeve u srbskim izdanjima?
sto vi mislite?
I za one koje zanima, ona knjiga od 10 dylan dogova koji su bili izdavani u ameici i sad su ih sve uvezali u 1 masni uvez , to morete nabaviti za 175kn u libellusu,
mislim na ovo
dakako sva su se unutra sadržana izdanja dala i kod nas kupiti posebno
http://www.horrorhr.com/the-dylan-dog-case-files/
sto vi mislite?
I za one koje zanima, ona knjiga od 10 dylan dogova koji su bili izdavani u ameici i sad su ih sve uvezali u 1 masni uvez , to morete nabaviti za 175kn u libellusu,
mislim na ovo
dakako sva su se unutra sadržana izdanja dala i kod nas kupiti posebno
http://www.horrorhr.com/the-dylan-dog-case-files/
I may be an idiot, but i am no fool.
- maddjuro
ja vjerojatno isto, a i nasa su izdanja kvalitetnija. sam malo se premišljam mjesta radi, a po mojim proracunima, ako sve se redovito ko i dosad izdaje, za 3 godine ce extre izdat sve od sys comicsa, vaninija i abatona, a regularna ce izdanja doći do onih od veselog četvrtka, samo se onda nadam da extre nece izdavati opet ono od slobodne dalmacijeA$H wrote:kupit cu..ali prvenstveno radi kolekcije..a opet..bit ce ih fora nakon toliko vremena i opet procitat..
I may be an idiot, but i am no fool.
- john_constantine
ma ako je riječ o srpskim izdanjima, ja bi kupio... Srpski nije loš, ali jednostavno me nervira taj način pisanja, izražavanje i poneke fraze koje ne razumijem. A tek kada pokušavaju oponašati strani naglasak i slično, onda ispada još smiješnije.maddjuro wrote:ja vjerojatno isto, a i nasa su izdanja kvalitetnija. sam malo se premišljam mjesta radi, a po mojim proracunima, ako sve se redovito ko i dosad izdaje, za 3 godine ce extre izdat sve od sys comicsa, vaninija i abatona, a regularna ce izdanja doći do onih od veselog četvrtka, samo se onda nadam da extre nece izdavati opet ono od slobodne dalmacijeA$H wrote:kupit cu..ali prvenstveno radi kolekcije..a opet..bit ce ih fora nakon toliko vremena i opet procitat..
Michel puši karu.
- john_constantine
Baš sam pročitao Jonny freak i Johnyevo srce - jbt, kakva glupost.
Prvi dio... ne kužim zašto za tog lika koji je bez nogu zovu freak?
A i svi ti njegovi talenti, prenaivno... A tek stupidna ideja presađivanja nogu i još nečega... A drugi dio je još gore, šteta crteža, koji je izvrstan...
Michel puši karu.
- Scarface
john_constantine wrote:Baš sam pročitao Jonny freak i Johnyevo srce - jbt, kakva glupost.Prvi dio... ne kužim zašto za tog lika koji je bez nogu zovu freak?
A i svi ti njegovi talenti, prenaivno... A tek stupidna ideja presađivanja nogu i još nečega... A drugi dio je još gore, šteta crteža, koji je izvrstan...
To je Sclavijeva omiljena epizoda koju je kako kaže radija s puno emocija, al je mahom neshvaćena- meni se svidila, ima puno lipih poruka kroz cilu priču, mada je kraj malo prepatetičan i nerealan. Nastavak i nije nešto, doduše.
- Wendigo
nije rijetkost da se hendikepirani ljudi ističu u nekim stvarima poput slikanja (kao johnny npr.), u glazbi itd. baš iz razloga što su uskraćeni za "normalne" svakidašnje aktivnosti, pa imaju vremena i volje potpuno se posvetiti eventualnim talentima...john_constantine wrote:Baš sam pročitao Jonny freak i Johnyevo srce - jbt, kakva glupost.Prvi dio... ne kužim zašto za tog lika koji je bez nogu zovu freak?
btw, i ja razmišljam da počnem skupljati ove od VČ, kada upotpunim svoju extra kolekciju sa još 4 broja koja mi fale. možda i nabavim prvih 20tak brojeva od slobodne dalmacije (ples smrti, pa nadalje..) ovi regularni ludens brojevi su zbilja jako loši (nađe se koja dobra epizoda poput "sjemena ludila" "učenika", onog vampirskog dvobroja i još par njih, šteta... ili sam ja razmažen onom ex yu originalnom serijom.
- HorrorHR
- Site Admin
Btw glede VČ Super Bookova, jel to izlazi/lo kod nas?
Vidim da #3 http://www.stripovi.com/naslovnice/Dyla ... SUPB_3.jpg
ima isti cover kao jedan od almanaha koji je jedavno izašao kod nas, ali neznam dali su sve iste epizode?
ima isti cover kao jedan od almanaha koji je jedavno izašao kod nas, ali neznam dali su sve iste epizode?
-
Amstar
I ja sam možda (jugo)nostalgičan, ali meni je pravi i najbolji Dylan Dog onaj koji je izdavao Dnevnik - imali su bolje prijevode, naslove koji nisu bili doslovni, ali se ipak referirali na filmove, knjige i sl, imali su onaj "miris" papira i koliko god papir i korice bili manje kvalitetniji - to su za mene pravi Dylani. Ovi novi su redom šrot (ima izuzetaka), ali brate postao je Dylan prepatetičan i izgubio onaj svoj sarkazam - ili je izgubljen u prijevodu ili ga više ni nema.
- Wendigo
ima ih za kupiti u more comicsu (ex), ja sam kupio "snove" prošli tjedan i po 30kn je komad.HorrorHR wrote:Btw glede VČ Super Bookova, jel to izlazi/lo kod nas?
u tim VČ superbookovima specijalni brojevi (neki je izdao ludens kod nas), a po ovoj slici što si postao, vjerojatno će i almanahe izdavati..
@ amstar: baš to.. dylan je popušio sarkazam i one svoje stare jel.. "fore". postao je skroz "plastičan" i generički lik bez one dubine iz doba sclavija. nije to to više... i nikada neće ni biti. *shrug*