Što mi je maknulo smješak danas?

Sve što ne paše u ostale forume ide ovdje.
Post Reply
maddjuro

Re: Što mi je maknulo smješak danas?

Post by maddjuro » 31 Mar 2013, 17:08

john_constantine wrote:to da su summoni u final fantasy 13 puno slabiji nego protivnici... koja im je onda svrha uopće?
summoni su u 13-ici korisni iz samo 2 razloga. Ako se boriš i ubiju te, a sumon je za to vrijeme još uvjek aktivan, onda te oživi, i mislim da je jedini nacin da se zadnjega bossa porazi da se koristi summon; ali iskreno vise se nesjecam dali se zadnji boss samo s summonom može poraziti, pošto mi je 13-ica bezveze bila, kao i 13-2.
I may be an idiot, but i am no fool.

elrania

Post by elrania » 01 Apr 2013, 16:35

ožiljci, rasječen nokat i to kaj mi je prijevoz otišao u zg bez da se javio i nemam kak nosit stvari koje sam namjeravala ponijet...

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Apr 2013, 05:57

odron na pruzi koji inače putujem, sada ću mjesecima pola puta morati prelaziti autobusima...
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Apr 2013, 14:36

Cinjenica da 400 kn mjesecno otide na cigarete
Michel puši karu.

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Apr 2013, 19:52

ne razumijem te ljude koji obožavaju seriju game of thrones, a nisu uopće niti pročitali knjigu. Ne samo to, nego su još i odustali. :lol:

Baš mi ih je žao. :lol: Dođe mi da im spoilam najbolje twistove iz knjiga :snakeman:
Michel puši karu.

Michel

Post by Michel » 02 Apr 2013, 19:56

Ja još nisam pogledano ni drugu sezonu. Čekam da počnem knjigu čitati, taj drugi dio pa onda pročitam 80-ak stranica (jedna epizoda) pa epizoda. Moram se nagovorit da već počnem jer je sad treća sezona počela.
"You'll Enjoy Mr. Barlow. And He'll Enjoy You!"

Salvador

Post by Salvador » 02 Apr 2013, 19:57

john_constantine wrote:ne razumijem te ljude koji obožavaju seriju game of thrones, a nisu uopće niti pročitali knjigu. Ne samo to, nego su još i odustali. :lol:

Baš mi ih je žao. :lol: Dođe mi da im spoilam najbolje twistove iz knjiga :snakeman:
Ja nisam čitao knjigu i serija mi je odlična :mrgreen:

P.S.

Na forumu imamo objašnjenja pa mi je lakše gledati seriju i sve kužim.
Mislim i bez objašnjenja sam sve skužio, ali ovako puno boblje kužim.

Tu ti je link pa pogledaj.
http://forum.titlovi.com/game-of-throne ... 40938.html
Last edited by Salvador on 02 Apr 2013, 20:01, edited 2 times in total.

elrania

Post by elrania » 02 Apr 2013, 19:59

svašta. kaj se tu ima čuditi? kolko se ljudi zalijepi za filmove i serije prema knjizi rađene i nikom niš. zabavno im je, što je i svrha svega.

seriju mi se osobno uopće ne gleda, a knjige imam, no nikak da počnem...

john_constantine

Post by john_constantine » 02 Apr 2013, 20:03

Lijepo je to sve objašnjeno, samo nije problem to, nego ono užitak u čitanju te knjige. Je da je kompleksna, ali lagano se čita poput nekog betselera. Svako poglavlje je vezano za određenog lika, i baš je užasno zarazna, samo te tjera da čitaš dalje. Ali twistovi su ono najbolje u knjizi. Čar knjiga je u tome da te tjera da čitaš, ali nije tako ubrzano kao u seriji, naročito twistovi. Nego sve ide polako i onda šok za šokom svakih 50 stranica. :mrgreen: Onako, veća je napetost u čitanju knjige jer te polako uvlači u taj svijet nego dok gledaš seriju.

Elrania: da, ali mislim si baš radi twistova. Lako je ono pročitati film po knjizi jer zna biti interesatno kao Alien. Ali za games of thrones, tu se baš uništi taj užitak kada već znaš što se zapravo desilo, pa te u knjizi više ništa ne može šokirati ili iznenaditi. Ovako je serija kao jedan veliki spoiler u sat vremena.
Michel puši karu.

Decadentor

Post by Decadentor » 04 Apr 2013, 15:40

bicarka iz ambasade sto skrtari na informacijama
Image

john_constantine

Post by john_constantine » 04 Apr 2013, 17:38

lijeni konobar u kafiću, i još mi nije niti htio dati knjigu žalbe. :mrgreen: Nije mi se dalo natezati s njim.
Michel puši karu.

Alastorus

Post by Alastorus » 06 Apr 2013, 16:40

john_constantine wrote:lijeni konobar u kafiću, i još mi nije niti htio dati knjigu žalbe. :mrgreen: Nije mi se dalo natezati s njim.
Bar imaju knigu žalbe, u birtijama koje ja obilazim vjerovatno bi dobio masnicu pod okom i nogom u dupe, kakva knjiga žalbe.

OT: Nakupljanje bijesa tijekom tjedna, moram se ispuhat danas.
Now I lay me down to sleep, ​
Beside my bed, a Glock I keep. ​
If I should awake, and find you inside, ​
A Coroners van, will be your last ride. ​

john_constantine

Post by john_constantine » 08 Apr 2013, 18:32

slušni aparat koji mi je skoro već tri tjedna na popravku, majku im jebem.

Već od prošlog mjeseca sam odnio na popravak, otišao mikrofon... I kaže, biti će gotovo za tjedan dana u petak jer nemaju rezervne dijelove, jer im je središte u Splitu. A on u Vž. Ok, izbaviti ću za lošim rezervnim. Onda je bio uskrs, pa nije došao i onda opet čekaj petak. Jebote bog, pa nije da je Split na kraju svijeta... I čekam petak, nije došao, dođite u ponedjeljak. I potpuno sam zaboravio na to da bi opet doznao da nije došao... :skrujufakju: :skrujufakju: :skrujufakju:

Nakon ovoga, sutra ću ga lijepo poslati u krasni kurac i reći da više neću imati posla s njima, da idem kod drugog privatnika. :skrujufakju: :skrujufakju:

Obična govna, i to još nešto što mi je važno za život, posao i socijalizaciju, a oni će raditi od mene idiota :pikachu: :serem: :serem: :samuraj:
Michel puši karu.

elrania

Post by elrania » 09 Apr 2013, 15:53

išla jednoj ženi nosit skoro 10kg hrane i higijenskih potrepština i nije je bilo na dogovorenom mjestu. čekala sam sat vremena i niš....

al je bilo zanimljivo dok sam čekala; upoznala nekog čovjeka na čudan način, mislim da ima shizofreniju, no dobro smo se slagali tih 5 min kolko je ostao pričat sa mnom.

John_Ryder

Post by John_Ryder » 10 Apr 2013, 08:15

ne radi search bar za icheckmovies :x
ZNA LIVAJA ŠTA TREBA LJUBIT, ZNA SE KOJI JE NAJVEĆI KLUB!

Image
Image

Post Reply