Rob Zombie's Halloween

Mjesto za horore iz novog milenija.
Post Reply
Unreal

Post by Unreal » 08 Jun 2007, 17:17

bakero wrote: samo nek ne bude nešto ko rimejk magle inače će zasrati cili serijal halloweena!

trailer sam gleda i neloš je, bitna je atmosfera u filmu!

rob zombijev Devils Reject je dobar film, prvi dio nisam gleda, a vidim na ovom posteru da micheal ima neku dužu kosu, hm hm!
Potpisujem ako je remejk bude jako loš i zariba priću ili nešto zaribat će meni barem malo serijal. Mislim Halloween 1,2,4,7(5 i 6 nisam gledao a 8 baš i ne važim)su dobri filmovi i bit će no remejk ako zariba mogao bi mi možda malu usrat te filmove zato se i bojim tog remejka.

A atmosfera i glazba u halloweenu su najvažniji elementi samo se nadam da je Zombie to shvatio i da se ne fura samo na krvi i nasilje.

bakero

Post by bakero » 08 Jun 2007, 19:07

A atmosfera i glazba u halloweenu su najvažniji elementi samo se nadam da je Zombie to shvatio i da se ne fura samo na krvi i nasilje.[/quote]

to i jesu najjači aduti johna carpentera, glazba mu je strašna i predobra u svim filmovima!
FREDDIE MERCURY GOD OF ROCK!!!
Deeeeeeeeeeeeeeeeeo.......alright.... Gone but not forgotten!
R.I.P.

HorrorHR
Site Admin

Post by HorrorHR » 22 Jun 2007, 11:25

Mići Myers sa nekakvom maskom i Sherri Moon Zombie:

Image

Unreal

Post by Unreal » 22 Jun 2007, 11:31

Jebote pa kolko ima slika za ovaj film a nije ni izašao. Već mi može prepričat film u slikama. No dobro mora na neki naćin film privuč publiku.

Mene je već počelo biti briga za ovaj remejk. Ne znam uopće hoću li ga ići pogledati.

bakero

Post by bakero » 22 Jun 2007, 11:42

Unreal wrote:Jebote pa kolko ima slika za ovaj film a nije ni izašao. Već mi može prepričat film u slikama. No dobro mora na neki naćin film privuč publiku.

Mene je već počelo biti briga za ovaj remejk. Ne znam uopće hoću li ga ići pogledati.
ma ja ga obavezno gledam pa šta bude bude!
R.I.P.

Boby

Post by Boby » 23 Jun 2007, 03:08

A što i ak zasere. Zasrali su i mnogi koji su snimali nastavke Carpenterovog orginala. A inače mi je drago kaj će se Myres pokazati u najljudskijem izdanju. Još u orginalu je odudarao od ostalih ubojica zbog toga što nije bezumno ubijao, već se prikradao, okljevao, čak i normalno prolazio pored ljudi usred bijelog dana. Jason i Leatherface su od početka bili strojevi za ubijanje, dok je Myres u orginalu djelovao poput nekog manijaka iz crne kronike. Upravo ga ta sličnost s stvarnim svijetom čini zanimljivijim likom od svih drugih koji su se pojavili prije ili poslije njega

Unreal

Post by Unreal » 23 Jun 2007, 10:11

Boby wrote:A što i ak zasere. Zasrali su i mnogi koji su snimali nastavke Carpenterovog orginala. A inače mi je drago kaj će se Myres pokazati u najljudskijem izdanju.
Što se tiće nastavaka meni dvojka bila bolja od jedinice .
Boby wrote:Još u orginalu je odudarao od ostalih ubojica zbog toga što nije bezumno ubijao, već se prikradao, okljevao, čak i normalno prolazio pored ljudi usred bijelog dana. Jason i Leatherface su od početka bili strojevi za ubijanje, dok je Myres u orginalu djelovao poput nekog manijaka iz crne kronike. Upravo ga ta sličnost s stvarnim svijetom čini zanimljivijim likom od svih drugih koji su se pojavili prije ili poslije njega
Da zato je i bezvezan lik meni. Jako je dosadan i nije nikog na poseban način ubio. Čak i nije tako strašan . I koliko god trčiš on će te uloviti a hoda tako sporo hoda.
Ma nije Jasonu do koljena po meni a i mislim da nije bolji ni od Leatherfaca.

Boby

Post by Boby » 23 Jun 2007, 14:11

Unreal wrote:
Boby wrote:A što i ak zasere. Zasrali su i mnogi koji su snimali nastavke Carpenterovog orginala. A inače mi je drago kaj će se Myres pokazati u najljudskijem izdanju.
Što se tiće nastavaka meni dvojka bila bolja od jedinice .
Boby wrote:Još u orginalu je odudarao od ostalih ubojica zbog toga što nije bezumno ubijao, već se prikradao, okljevao, čak i normalno prolazio pored ljudi usred bijelog dana. Jason i Leatherface su od početka bili strojevi za ubijanje, dok je Myres u orginalu djelovao poput nekog manijaka iz crne kronike. Upravo ga ta sličnost s stvarnim svijetom čini zanimljivijim likom od svih drugih koji su se pojavili prije ili poslije njega
Da zato je i bezvezan lik meni. Jako je dosadan i nije nikog na poseban način ubio. Čak i nije tako strašan . I koliko god trčiš on će te uloviti a hoda tako sporo hoda.
Ma nije Jasonu do koljena po meni a i mislim da nije bolji ni od Leatherfaca.
Dobro, slažem se da orginalni "Halloween" nije baš najbolji izbor ak si za gledanje čistog pokolja. Ali upravo zato kaj je tak suptilan i drukčiji mi je i dobar. Film uspjeva biti zanimljiv bez brutalnih scena što recimo dvojci nije uspjelo jer su u njoj morali nedostatak mašte u scenariju nadoknaditi s brutalnijim i brojnijim scenama ubijanja. U orginalu ima detalja kojima odskače od konkurencije; ne razjašnjava se kako je tip naučio voziti auto. OK je pogledat TCM ili "Petak 13." ali "Halloween" ostaje ozbiljniji film prihvaćen od kritike i spadat će u antologiju horrora ispred svih ostalih slashera. Ostalo je stvar ukusa

Unreal

Post by Unreal » 23 Jun 2007, 14:30

Boby wrote:
Unreal wrote:
Dobro, slažem se da orginalni "Halloween" nije baš najbolji izbor ak si za gledanje čistog pokolja. Ali upravo zato kaj je tak suptilan i drukčiji mi je i dobar. Film uspjeva biti zanimljiv bez brutalnih scena što recimo dvojci nije uspjelo jer su u njoj morali nedostatak mašte u scenariju nadoknaditi s brutalnijim i brojnijim scenama ubijanja. U orginalu ima detalja kojima odskače od konkurencije; ne razjašnjava se kako je tip naučio voziti auto. OK je pogledat TCM ili "Petak 13." ali "Halloween" ostaje ozbiljniji film prihvaćen od kritike i spadat će u antologiju horrora ispred svih ostalih slashera. Ostalo je stvar ukusa
Sada ne znam ovo mi je teško za objasnit.
Pa orginal je prije meni bio odličan. No dok sam ga pogledao prije 2 mjeseca mi je bio nekak bezveze. A zanimljiv baš i nije bio film. Dvojka mi je bila da ti kažem zanimlivija i zabavnija meni bila. Problem orginala je što mi je bio dosadan i predvidljiv. A priča je jednostavna ali mi je bila bezvezna na neki način.
Svi likovi osim Loomisa su jednostavno bezvezni meni bili . Dobar je film zahvaljujuči režiji i glazbi Johna Carpentera ali nije mi baš odličan.

A Friday the 13th makar ima slabiju režiju i karakterizaciju likova od Halloweena mi je malo bolji film jer je zabavniji i ima dobar obrat na kraju. Čak su mi i nastavci bolji od Halloween nastavka.

Ali što se tiče slashera najbolji mi je orginalan Nightmare on Elm Street.

A je nebi ovaj remejk rađe bi nastavak s Michaelom u svemiru.

bakero

Post by bakero » 23 Jun 2007, 17:38

A je nebi ovaj remejk rađe bi nastavak s Michaelom u svemiru.[/quote]

e to bi tek bilo najveće sranje po meni, jer jason x mi je bez veze film!
R.I.P.

Unreal

Post by Unreal » 23 Jun 2007, 18:11

bakero wrote: e to bi tek bilo najveće sranje po meni, jer jason x mi je bez veze film!
Ma Jason x je samo glupa zabava i nikaj više. Bez veze ti je valjda jer si film shvatio ozbiljno kao i večina ljudi.

No sigurno je jedno remejk mora da bude bolji od 8 djela.

EDIT HORRORHR: maknuo sam ti kod za slike jer se ne prikazuje (ne smije se direkt linkat na bloody disgusting slike pa ti stavlja "zamjensku" sliku). Skini slike, pa ih uploada na www.imageshack.us pa opet baci linkove...

Ma kad bolje razmislim ima dovoljno slika da se napravi strip več pogledajte ostatak slika koj niste ovdje
http://www.bloody-disgusting.com/galler ... hp?dir=591

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jun 2007, 19:19

bakero wrote:A je nebi ovaj remejk rađe bi nastavak s Michaelom u svemiru.
e to bi tek bilo najveće sranje po meni, jer jason x mi je bez veze film![/quote]

ma koga briga za tebe, i ja se slažem s unrealom. :mrgreen: :axe: :finga:
Michel puši karu.

bakero

Post by bakero » 23 Jun 2007, 22:41

johne oprosti izvini, to je moje mišljenje!
Last edited by bakero on 23 Jun 2007, 22:44, edited 1 time in total.
R.I.P.

bakero

Post by bakero » 23 Jun 2007, 22:43

ma nisam ja jason x shvatio ozbiljno mada je fora kad se on pojača pa postane još gori, nije potribno više nastavaka sa jasonom, samo će usrat šta je napravljeno!
R.I.P.

john_constantine

Post by john_constantine » 23 Jun 2007, 22:49

bakero wrote:johne oprosti izvini, to je moje mišljenje!
ma nije problem. :wink: Da nemamo različita mišljenja, ne bi bilo zabavno. :mrgreen:
Michel puši karu.

Post Reply